15

4321

преди 10 години

Освен това по официални данни, Асад има тактически арсенал Искандер и Скъд-Д, които могат да достигнат територията на Израел. Отделно, Иран се закани че за всяка изстреляна ракета ще има ответен удар по Израел.

14

Анонимен

преди 10 години

А на бас че по погрешка 10-ина томахоука ще се насочат към рукстата военна база, от която ще остане след това само спомени и снимки :)

13

М. Томова

преди 10 години

Освен това от ден на ден се доближаваме до Турсия Халифат, цепенето на 2 на България и тоталното ни обезлюдяване, както и на 7 млрд души-жители на планетата. Все пак фашизмът е тотален. Поголовна сеч. Сирия е само една малка "Запетайка". Всички сте/сме обречени.

12

hellfire

преди 10 години

Ами какво да стане Израел ще гори!

11

анонимен

преди 10 години

Сърбите събориха "стелт" с просто ПВО, че и разпространиха снимка с извинение " че не знаели че е невидим" . Хамериканскити системи обикновено предизвикват подобни реакции.Да не се случи нещо подобно и с ракетите "Томахоук"! Може и от тях да се откажат...

10

Одисей 1

преди 10 години

7 ооо Атакиста премести ли се от Роджър Уотърс писна ти да плюеш срещу него и се върна към обичайното си занимания

9

М. Томова

преди 10 години

Много безотговорно казано и написано. Там е работата, че тия ракети не носят заряд, ами са ядрени. Ще го почувстваме в България. Да умрем от рак вече е гарантирано на всеки българин.

8

Анонимен

преди 10 години

Без солидна сухоземна операция и разполагане на умиротворителни сили, проблема няма да се реши, ТОВА Е !

7

Одисей 1

преди 10 години

6 циганино / щом имитираш героя на Т.колев от *** оркестър / умни бомби във Виетнам нямаше

6

Анонимен

преди 10 години

Хамериканските ракети имат един основен недостатък и той е че случайно понякого уцелват я болница,я граждански сгради,я някоя хуманитарна мисия да речем....И този недостатък така и не го отстраниха от Виетнам още....

5

4321

преди 10 години

Защото и аз мога да хвърлям Пейвуей бомби, да изстрелвам Томахоук ракети срещу неандерталски близкоизточни племена или африкански държави и да се тупам в гърдите колко велика армия имам. Обаче видяхме какво им се случи на прехваления тогава Ф-117 "Стелт", абсолютно невидимия - светна като коледна елха на радара на С-125 (съветска установка от 60-те години с леки сръбски доработки). И вместо драскачите да гледат американски бози с Чък Норис, да вземат да се образоват малко преди да пишат.

4

Анонимен

преди 10 години

Сега в Сирия цари мир и разбирателство и намесата на американците ще наруши хармонията нали така червени въшки??

3

ц-ц-ц

преди 10 години

То ако се следят новините предстои нещо като олимпиада, или световно първенство и всички чакаме шампионите в отделните категории да покажат какво могат. Изобщо нещо много забавно!Направо нямам думи, гъобелс се върти в гроба от завист че са го задминали в пропагандата и дезинформацията.

2

4321

преди 10 години

Ами ако стане така, че Асад има С-300ПМУ и "Бук", които са способни да свалят крилати ракети, кво правим тогава? Стига сте представяли Сирия и сирийското пво като неандерталски. Без да ги надценявам ви казвам, че имат възможности да дадат сериозен отпор на надменните американски войски. Че то разрушените Ирак и талибански Афганистан побъркаха Щатите, какво остава за една по-подготвена и добре снабдена армия като Сирийската?

1

Одисей 1

преди 10 години

ХАХААХАХ някой вярва ли че ударът на китайското посолтво в Белград е "случайна ужасна грешка " , те си го целнаха в дсятката от четитири страни само защото предполагаха че там се крие Милошевич , а наоколо нито една сграда не е засегната , там е дипломатическия квартал на Белград .