19

Одисей 1

преди 10 години

23 следиш ли българино какво се случва на границата ни с Турция , готов ли си до края на годината да приемеш няколкостотин хиляди души бежанци

18

Анонимен

преди 10 години

Имаме ли НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО????? В не толкова далечната 2004 година,месец юни.Двама БЪЛГАРСКИ шофьори бяха взети за заложници ГЕОРГИ ЛАЗОВ и ИВАЙЛО КЕПОВ от близката до АЛ КАЙДА организация АЛ ЗАРКАУИ и искаха откуп.Тогава Соломон Паси каза:"Ние с терористи не преговаряме" и в последствие БЪЛГАРИТЕ бяха ОБЕЗГЛАВЕНИ.Сега същите УБИЙЦИ правят революция в Сирия и НИЕ ще ги ПОДКРЕПЯМЕ И ПОСТАВЯМЕ НА ВЛАСТ!!Тези хора УБИХА БЪЛГАРИ,а сега КОЛЯТ и ИЗБИВАТ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ В СИРИЯ!! КОГО ПОДКРЕПЯМЕ??

17

do

преди 10 години

Не бива да се подкрепя такава вандалщина. Нямаме работа там. Интересите са на САЩ и те винаги разбъркват коша с осите, а после населението страда. Помагат на тези, които после правят терористични акции срещу тях. На всякъде където се намесиха създадоха хаос и смърт.

16

психолог

преди 10 години

Ние сме готови за всякакви удари след управлението на тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС. Такъв геноцид какъвто има в момента надали ще ни уплаши войната в Сирия. Това не се разбира само ат маргиналите които ги избират.Бог да пази България.

15

накето

преди 10 години

дрън дрън дека сте тръгнали по бели гаще

14

Бънди

преди 10 години

До удивенЩото е леко евреин. Кръвта вода не става. :)

13

Българин

преди 10 години

"Готви ли се България за евентуални военни удари в Сирия?"Готви се разбира се.Нали сме "барабар Петко с мъжете"

12

Анонимен

преди 10 години

виж го какъв убавец мамин е бе, как само ще защитева родината Ни

11

Бънди

преди 10 години

Аз нещо не ги чаткам работите явно. Значи, в Сирия ще се изсипят 4 армии, заради предполагаемо нападение с химически оръжия. Ок, да речем, че Чичо Сам отива да отърве Сирия от един гаден диктатор. В същото време в КНДР има лагери и се извършват неописуеми зверства срещу хората, но никой не е загрижен за демокрацията. Лицемерието с нож да го режеш. :)

10

Анонимен

преди 10 години

Заредете си гориво в колата преди да са паднали бомбите щото петрола скача!

9

МРАВКА

преди 10 години

НИЕ УЧАСТВАХМЕ В ЕДИН ТАКЪВ УДАР СРЕЩУ САДАМ.НАШИТЕ ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ ТОГАВА НИ МАНИПОЛИРАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЧЕ СЛЕД ПАДАНЕТО НА САДАМ НАШИ ФИРМИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТЯТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ТАЗИ СТРАНА.НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ СЛУЧИ.СЕГА СИГУРНО ПАК ЩЕ НИ ИЗТЪРГУВАТ В ПОЛЗА НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ АМЕРИКА.

8

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Нашенски...политици,не пишете на...сметката на България,всички световни...кризи,войни и катаклизми.Не се оправдавайте за некадърната ви икономическа политика,водена...умишлено повече от 20-сет години,която изравни държавата ни с...третия свят и направи българите едни от най...нещастните хора по света.Пълният провал на вашите действия,по отношение на българите е повече от ясен.По...голям геноцид едва ли има в съвременния свят.

7

стив

преди 10 години

Да оставим да се оправят , но без нас. Великите държави да си поемат нещата в ръце.

6

Peshonizer

преди 10 години

"Фалшивата представа на младите за живота граничи с абсурда."Сетихте се :) За съжаление загубихте 20-тина поколения, отгледани по бай ганьовски модел. Опитайте се сега да си изградите икономика и стабилна държава с такива хора... А? Не можете? Нещо не се получава? Спокойно. Ще си намерим някой друг, който да ни е виновен. Например зимбабвийците или сомалийците, щото руснаците и американците вече малко ги поизтъркахме...

5

не трябва така

преди 10 години

Ако нападнат Сирия без решение на ООН това няма ли да означава, че на земята цари БЕЗЗАКОНИЕ?

4

добра позиция засега

преди 10 години

Позицията му е премерена. Добре, че Николай Младенов не е външен министър в този момент

3

Анонимен

преди 10 години

Защо и Европа се включва, както са й обещали САЩ

2

БайХой

преди 10 години

Американците провокират употреба на забранени оръжия за да се намесят неправомерно и обсебят нефта и на Сирия... И да изпробват новите си оръжия и военни технологии... Ако това не е ФАШИЗЪМ то какво е?!

1

Анонимен

преди 10 години

дано да не участваме