66

преди 10 години

Горките журналисти, сега всеки ден ще ни преразказват бойковите писании. Вече човек да се плаши и котлона да си включи - ТОЙ и от него ще изкочи с ПР...

65

Shop

преди 10 години

До от чистотатаНе само подлог съм, но и сказуемо, и определение и всичко :))) Ти може да си само някакво обстоятелствено пояснение :)))

64

Анонимен

преди 10 години

Боко е като Бербатов бре, първо заиграва с топката, после цъка във Фейс-а!Да живее тиквения лауреат, комунистът анти-комунист, циклофреник и табладжия Бойко !

63

Shop

преди 10 години

Простотии. Доходите изобщо не са се замразили, затова пък инфлацията едва пъплеше. За разлика от времето на тройната коалиция, когато достигна 10-12% в последната им година.

62

историк-анализатор

преди 10 години

Айде батко и братко почват пак. БСП-ДПС-Атака-ДС са проклятието на България. Те се готвят да векуват и да крадат по 24 часа, защото толкова е денонощието.Свалянето им от власт няма да стане с пияно и песни, те разбират само от дърво и то по главата. Това е избирайте.

61

Анонимен

преди 10 години

Не може да бъде,Боко и истина,или пак да обясни,кой води сайта,нали му е такава техниката,казва едно,след него друго и накрая обеснява,че не разбран,или че някой му пречи,тия му мурафети са ни известни,да ги показва на терена.

60

Анонимен

преди 10 години

До някои коментатори. Знаете класиките в жанра, ама първо научете българския език! Иронизирате Б.Б., ама трябва да знаете, че дубрутро се пише добро утро! Метрополитен е от 1982 г., специалистите с високи заплати, освобождаваха ги от предишна работа с ПМС, а толкова години къде се изгубиха влакчетата, та тръгнаха по негово време! През 1998 г. и аз съм се возил на влак в метро, ама в чужбина! Заради Банкя сигурно някой е горял, ама ние горим от мноооооого години!

59

Aleks 1969

преди 10 години

Боко,благодарение на фондовете имаме каквото имаме,но благодарение на теб се "замразиха" всички доходи на българите.Благодарение на теб хората мизеруват,гладуват,умерат поради невъзможност да се лекуват,самозапалваха се от отчаяние.Боко благодарение на теб гробищата се напълниха с хора каито можеха да живеят още дълги години.Затова се скрий и изчезни от погледа на хората.Всяваш ужас с появата си..

58

muzaka

преди 10 години

До ShopАз не зная какво представляваш ти, но зная какво представлява едн/а бивш/:1.мутра2.бандит3.кмет4.мин.-председател./виж. репортажа на дойче веле за: инженера,д-ра на науките,бивш кмет и мин. председател и настояща куха лейка./Е, не ние, но в Германия са го оценили подобаващо, за разлика от гръцките политици.Та ,се смеят хората и и ни се подиграват по най-елегантния начин на 21 век.Лично аз очаквам ГЕРБ да постигнат сходни резултати като НДСВ.Няма длъжности няма, гласоподаватели.

57

Shop

преди 10 години

До от чистотата Научи се да говориш български, *** такава.

56

ТАТО

преди 10 години

ЩОМ И ТИКВАТА ПРОПИСА В ФЕЙСБУК НЕЩАТА СТАВАТ СМЕШНИ,ТО НАРОДА ИМА НУЖДА ДА МУ ПРАВЯТ ВЕСЕЛО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.

55

ани

преди 10 години

до 54 Пише се ***!!!!!!!!! Кой е *** в случая?

54

от чистотата

преди 10 години

До ShopНай - *** е била София по време на кметуване Тиква. Добре че нямало епидемия на чума.

53

АЗ

преди 10 години

това ако е истина, е продукт на пиара на Борисов - някой друг му е направил профили и пише от негово име, защото мутрата е неграмотен

52

Shop

преди 10 години

До danТой знае ли изобщо как се пуска компютъра?------------- Хаха! Ше ме скъсаш от смех ти. Ти като знаеш откъде се пуска компютъра, какво представляваш? Да не би да са ти дали доверието си един милион човека?

51

Shop

преди 10 години

До АнонименВярно е, имаше метро от Люлин до Константин Величков. Цели 5 спирки. За 20 години 5 спирки. И после за 8 години - 20 спирки. Искам да ти кажа, че преди да бъде премиер 3,5 години, Бойко беше кмет на столицата.

50

Злопаметна

преди 10 години

До ани 51Е, аз не съм мъж, не мразя Бойко, ама извинявай - това е абсолютно *** постъпка да имаш на официална партия страница във фейса. Тия хора не знаеха ли че имитация на профила е редовен номер? С къв акъл са го направили, та вместо да изпишат веждата извадиха окото????

49

ZEITARBEIT фирми

преди 10 години

Некои в България знае ли излъчения док. филм на немската Das Erste на 19.08.13 | 21:55 Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums- Das Geschaft mit den Armutseinwanderern , тука става въпрос за нелегална работна ръка от България за Германия чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници къде ако си се разболял на работното место ти казват веднага ''Отивай си в България'' . КТ ПОДКРЕПА да работи по случая или Константин Тренчев да бъде незабавно уволнен

48

1

преди 10 години

Върни си партиината книжка бе Айдук!

47

Анонимен

преди 10 години

Бойко е прос,като ламарина как да пише в фейсбука -незнам?