37

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Да се чуди човек,в тази повсеместна...криза как процъффтява журррналистическият...труд в обрулената ни икономически държава..На всякъде...гонени,на вякъде...приети журналята и с по 5-6 хилядарки заплата.Е не всички...де,тези дето са нарочени за...лица и контактуват с политическия...елит.Лица...тук,лица...там и на края се...изтъркват;някой да се...сеща за Коритарофф.Какво бил...журналиста;латерна - пуснеш й...петака и завъртиш...ръчката.

36

Анонимен

преди 10 години

Боко си прибира селските ***.! Той си обича да е заобиколен от ***. Може би сега сутрешният блок на БТВ ще бъде по-приятен без чешащата се Ана и хихикащия Викторчо.

35

Недейте да жалите !

преди 10 години

Нищо не се е случило. Красимир Гергов е махнал двама които четяха вестниците сутрин. Тези двама са се взели за журналисти, а те не са. Вичо-Меката китка е добър *** и без работа няма да остане. Анка може да чисти два входа на кооперацията в която живее, а в свободното си време да вари компоти, зад блока. Тук жаленето е излишфно. Двама мърлячи по малко по БТВ и толкова. Там има още за чистене и собственика да не спира да го прави. Поздравления за Красимир Гергов.

34

Анонимен

преди 10 години

***.гледаите нова.там е истината.а барека вече е факлит

33

Анонимен

преди 10 години

Сутрешният блок на Герп отиде в купената телевизия на БУДАТова според вас случайно ли е???!Ако Бареков беше останал вярна слуга на БУДА, двамката сега щяха да са в тв7БУДА купи и Vbox7Мутрата си прави каквото си иска със спонсорираните медии от негоБ-Бойко тв, Канал-Бойко1,Нова-Бойкова телевизия и Канал-Бойко 3,много реват и се зъбят,като знаят,че вече няма кой да им дава милиони държавни пари

32

Анонимен

преди 10 години

Сега пък съвсем няма да гледам Нова телевизия

31

makedonski

преди 10 години

В БТВ има цензура, за която Иво Инджев алармира от години. Тази телевизия за пари е готова да продаде душите си.

30

Дарина

преди 10 години

До АнонименПлатени протистиращи има при протестиращите в подкрепа на правителството!

29

ivailo1403

преди 10 години

Не ги харесвам като водещи и няма да ги гледам където и да отидат.

28

обeктивен

преди 10 години

Герберастчетата бягат и се събират в Нова.

27

Watmark

преди 10 години

Явно тези *** от бабаТV са ги цензурирали. Колко е нагло да наречеш цензурата "глътка въдух". БабаTV цензурира Пълна лудница преди врме.... Помните рефрена на Гоце "пара пара.... Пара". И беше само един епизод. БабаТV е христоматиен пример за срив на медия която, е преминала от западен мениджмънт към меринджейсво на ДС. Гергов ни обясняваше че медията е плод и заленчук. Не ни е лека работат. Първо трбва отвратителните да си отидат сетне и хилядите знайни и незнайни меринджеи на ДС.

26

Браво

преди 10 години

Всички *** от ГЕРБ в НОВА.Няма лошо.

25

за bTV

преди 10 години

Анна Цолова правеше лошо впечатление с отношението си към зрителите в пряката телефонна линия - надменно, понякога дори грубо, с гримасничене и изражение на досада, с това си поведение ме дистанцира като зрител. А в bTV явно само "Шоуто на Слави" е винаги на екран, за да "обогатява културно" българския народ с Шишо Бакшишо, Гацо Бацо и прочие "смешки"...

24

Дядо Мраз

преди 10 години

А шоуто на Слави ще го оставят в ефир? Малко странно ми се вижда?

До qur4uКу*чо /нали така се пишеш/, "нагорния" ти благодари, че четеш и коментираш писанията му. Както са казали умните хора, няма добра и лоша реклама - има само реклама. Оценявам желанието ти да ми плащаш, за да коментирам тук. Сега ли да ти дам сметката ми, или след публикуваните коментари? И аз те поздравявам. С онези твоите поздрави.

До Алекс 9Аз не говоря за Бареков като личности професионалист, а като водещо медийно лице. Много бързо забравяш, че допреди 4 години той беше топ водещият в БТВ, светая светих на телевизията. Какъв е сега няма значение, преди години той беше звездата на ефира там. И ги напусна. В ТВ7 отидоха и водещите Валя Войкова и настоящата водеща на сутрешния блок Мая... забравих й фамилията. Факт е, че ТВ7 върти зверска пропаганда. Но има и качествени хора там. Аз обаче гледам като медийни лица.

21

Анонимен

преди 10 години

Където и да отидат, все няма да ги гледам.:)

20

Shark

преди 10 години

Само не ги слагайте на сутрешния блок, МНОГО ВИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ. Не мога да им гледам умърлушенвите физиономии всяка сутрин, все едно са на помен.

19

qur4u

преди 10 години

Сега малко сериозно, платените драскачи като оня"нагорния' са ясни. Така и не разбраха , че тук няма *** които да се поддават на елементарни внушения. Та както и да е. Аз лично не съм оптимист за телевизиите. За сега издържат но не знам до кога. Причината е съвсем проста -90% от рекламата минава през олигарха Гергов. Приходите на телевизиите са от реклами. А както знаем: "Който плаща,той поръчва музиката". Та......дано да съм лош пророк.....

18

Зрител

преди 10 години

Ана Сополана и *** Николаев няма да липсват на никой! Всеизвестно е, че Нова е под контрола на Б.Б. и там кще могат да изразят напълно симпатиите си към него!