162

Анонимен

преди 10 години

Борисов защо се прави на ощипана мома!? Аз разбрах, че заема отива към резерва, а той не! Казаха и обясниха за резерва още в началото на актуализацията. Борисов пак с неговите номера- *** ми, доди ми! Като няма понятие от нищо да си ходи! От него файда и без това няма

161

Пешко

преди 10 години

Тоя с плаката на Сталин беше много готин - "Това е Сталин, сериозен човек, да го знаят младите". Как ли му се ще да има една винтовка и да трепе фашистите от шумките

160

балтията

преди 10 години

До Хасмукарей ***! а сега ще останеш тук да се разминаваш с *** и *** ли,а?! само на този въпрос ми отговори??! или самоят ти си *** ***?!

159

vesko02

преди 10 години

Да не съм попаднал на среща на Г-8 в Давос.

158

Анонимен

преди 10 години

До АзА ти от кои си бе киртак недоклепан?Добре че сте вие "протестиращите" около 30ина души та да определяте кой какъв е!Нещастници!

157

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Емо,Смея да твърдя, че грешите :)Форумните писачи вземат жълти стотинки. И докато те се чудят дали ще успеят с изкараните надници да стигнат до морето и да си разпънат палатката на някой плаж (че да не плащат за хотел), шефчетата им ще са на Бахамите ;)

156

Анонимен

преди 10 години

Няма България вече, на нейно място е Народна Република Меринджейния! Аз се изнасям, е.ати *** ***!

155

pesho

преди 10 години

Волен сега слуша чалга хита - милионерче и пее на Местан и Станишев ... давай давай бръкни по-дълбооко имаш пари :)

154

viktoria35

преди 10 години

Честито, а сега и оставка за Росен Плевнелиев!

153

Анонимен

преди 10 години

Гейберите и Борисов гaз пикaят :))))))))))!

152

thegbc

преди 10 години

До Хасмукарей хасмукар ...неискаме да връщаме тиквата искам да няма комунисти в България който да крадат от теб и от братти и от нас *** такъв! сляп ли си къв си ? не виждаш ли , че станишката иска само да те обере ве ***! иска да ти вземе и последната стотинка останала и да те убие докъто братти гледа и после да убие и него и да ви зарови цялото семейство в един гроб ***!!!

151

Емо

преди 10 години

Най-смешното в цялата работа е че една не малка част от тези пари ще отидат за заплатки на клавиатурни плъхчета като Атакист, Бочко Тиквето и куп други платени мижитурки, които стоят по цял ден пред монитора в партийната централа. Но в тоя живот всичко се връща... тъпкано.

150

Патриот

преди 10 години

Свините от Атака показаха истинския си образ на кумунистически и турски ***.

149

jorkatta

преди 10 години

Честито на гласоподавателите на Атака.....На Воленчо му хареса да му е вътре обаче ейй, човещика ко да праиш.

148

Сидероглу АГА

преди 10 години

Бесния *** показа какъв националист е - ГОЛЯМ ТУРСКИ ПАТРИОТ!

147

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н аман от ***,именно защото в чужбина се работи, социалистите си стоят в България и разчитат Станишко да им отпусне помощи :) Или, в най-добрия случай, в чужбина стават просяци.

146

До зaминaвaщите

преди 10 години

Сбогом герберaсти, и дa пишете.Моля ви , не се връщaйте.

145

Хасмукар

преди 10 години

До ДеянЕй, ***, не обиждай брат ми.Точно дебелосе*ковци сте, не признавате друго мнение освен вашето, когато ви отърва сте болшевики или обратно, знаете че никой не ви вярва, но сте първи пред камерите да давате акъл и да заплашвате с имиграция. Утопията, която предлагате, има една единствена цел да заблуди хората и да върне Тиквата на власт. Вие не понасяте ляво управление, но давате ли си сметка, че тези които не понасят дясното не са окрякали света да

144

Деян

преди 10 години

До bochko tikvetoОК, ще се отървете от ***. Съгласих се с теб. По-добре ли ти е?

143

Аз

преди 10 години

Такава контра ще ви надам на контрапротестите, че ще ви се нае6е майката. ***, *** и пенсионери ... е6ем ви контрапротеста платен ...