9

Neo

преди 10 години

Разхлабиха редиците, "симпатяги"

8

за БУДИСТИ

преди 10 години

Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.

7

Gurbich

преди 10 години

С изключение на Канал 3 и един два сайта, вече никой не се интересува от протестите. Канал 3 обаче, вместо да изпише вежди, както му поставена задачата, вади очи. Вгледайте се в лицата на протестиращите, чуйте ги когато ги интервюират и ще си отговорите на много въпроси. И за интелигентността им и за красотата и за другите неща, който се наслушахме. Но, най-вече обърнете внимание на зле прикритата досада - свъшвам си работата (посвирках, повиках) и си тръгвам.

6

_anonimen_

преди 10 години

Въпроса към ВСИЧКИ управляващи трябва да е следния: ""Защо 24 години след промяната продължаваме да сме най-бедни в Европа ?""най-некадърни ли сме, най-прости ли сме, най мързеливи ли сме ? ...не мисля ... Единствения възможен отговор е, че политиците ни за тези 24 години са били най-крадливи. Друго обяснение няма !

5

Денислав

преди 10 години

До ...Абе ти луд ли си. Наистина ли мислиш че Тиквата плаща 49 дена на толкова хора да протестират. Тогава тройната коалиция трябва да му целува ***, затова че осигурява толкова доходи на населението. Трябва да го направят герой, че се бори с безработицата и осигурява толкова доходи за народа.Аз платени, документирано с филмче съм виждал от:ДПС - контрапротест в Раднево в защита на ПеевскиАтака - пред цитаделата им, филмче от Канал 1БСП - контрапротестиращи от Ямбол с еднотипни плакат

4

Анонимен

преди 10 години

До LemmyЯвно ти си от симпатичните и интелигентните пред парламента!? Като ти гледам изказа направо ми се повръща

3

Анонимен

преди 10 години

#ДАНС with me: 300 протестиращи пречат на нормалните хора да живеят. Успокоява ни факта че скоро няма да имат достатъчно хора да затворят и улица дори!

2

...

преди 10 години

Свършиха парите на Тиквата...

1

Анонимен

преди 10 години

Оставка на организаторите на протеста... Ама като гледам снощната безидейна разходка из София и сутрешното кафеджийство май сте си я дали. Не слушате, че от няколко дена представленията ви са ***, ***, ***. А ако не сте я дали- подайте я веднага и спестете мъките на протестиращите.