41

teo

преди 10 години

От ГЬОСУРАТИ ИМА САМО ДИКТАТУРА, ЗАТОВА: Уважаеми КАФЕДЖИИ, спрете кафетата, ЗАЩОТО ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ОКОПАХА ТАКА ДЪЛБОКО, ЧЕ СЕГА ПЕЯТ, КАТО ПЕЕШ ПЕНКЕЛЕ КОЙ, КОЙ ЛИ ТЕ СЛУША !!! ЯВНО С КАФЕНЦА НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДЕТЕ ОТ ОХРАНЯВАНИТЕ СТАБИЛНО ОТ МИЛИЦИЯ-ПОЛИЦИЯТА И ЩЕ ТРЯБВА НЕСТАНДАРТНИ МЕТОДИ (както казва СерГЕЙ-ибрика) ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОСТАВКА ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ОК???

40

simar

преди 10 години

до 43: сегашните строят Струма, с осигурените финанси и проекти от предишното управление. така и ти може да "строиш". Но е добре, че се прави, безспорно. Държавата крещи от необходимост от адекватна инфраструктура, нищо, че тези които днес строят до вчера пискаха как асфалта не се бил ял, пък сега го строят ли строят... ;)

39

Дон Дон

преди 10 години

До герпДа ти припомня, че заради отказа на Дянков да изтегли този заем и да плати на фермерите авансово евросубсидиите, бат'Бойко го уволни и после взеха заема. Задоволиха "справедливите искания" на селските бейове и спряха тракторите да не дойдат пред парламента.Въпроса е защо, когато ЕЦ преведе сумата за тези субсидии на БГ, сегашните властващи не върнаха този заем, а искат да изтеглят нов за да платели онзи изтеглен от ГЕРБ!!!!

38

titoti

преди 10 години

Тази пу-арана пък от где изпълзя?Бе -утко, що не дуеш на боко, ами си тръгнала да осмърдяваш въздуха?

37

simar

преди 10 години

твоето, герп, е лицемерие - ако го взима ГЕРБ си против, ако го взима БСП си за. класически пример за лицемерие и политиканстване. нищо тук не подсказва, че ти имаш хал хабер от финанси. самоот политически пристрастия като всеки останал.

36

UK

преди 10 години

A KOI UPRAVLQVA V MOMENTA ? ATAKA ILI DPS

35

simar

преди 10 години

до 39:щом си протестирал срещу кредита в началото на годината, защо сега защитаваш новия кредит? :):):):):):):) или имаш ясна позиция, че си против все по-голямата задлъжнялост на държавата, или ако действаш вчера против, днес за, си просто политически обременен без никаква реална позиция относно това, за което пиша - новите заеми.

34

герп

преди 10 години

До simarсимар, става въпрос и за лицемерието на повечето от вас, които хал хабер си нямате от финанси, но ревете по всичко, по д строй, като платени ...

33

simar

преди 10 години

Тук не става дума дали някой е за ГЕРБ или за управляващите. Погледнете ситуацията - ще се тегли 1 млрд., който аз, вие, всеки от нас ще го изплаща след това. Не само герберите, не само деменциите пред НДК, а всички ще го изплащаме, от джоба на всеки един от нас ще се извадят пари за този нов заем. Против това показване на мускули от страна на новите управляващи съм, а не съм нито член на ГЕРб, нито на БСП, нито на която и да е политическа формация и никога няма да бъда.

32

герп

преди 10 години

До до герп 30естествено, че протестирах, даже правителството свалих!

31

bgsoldier

преди 10 години

32, заради ей такива като теб, сега бсп и дпс, които отново дойдоха, ще си теглят заемче, ти ще плащаш и лихви, и главница, а те пак ще си въртят обръчета от фирми, канали, контрабанда и всичко, което са правили преди, а ти сега обвиняваш герб... що са простащина е това, след знаем, че комунистите са най-големите *** в Бъгария през този на 20 годишен преход!

30

А така!

преди 10 години

Бойчо и Цвъки в ада ще горите!..............................................

29

ХХХХХХХХХХХХХХ

преди 10 години

Тази кво се е зарепчила ? Не си вижда лай-ната които направи нейната партия... опс партията на ББ......... по-добре да си мълчи !

28

simar

преди 10 години

до 27:ГЕРБ ни заробили, защото строяли инфраструктура с 80% еврофинансиране!? Та нали същите магистрални отсечки сега, които открива Олигарски са единствените поводи да се усмихва пред камерите, смешен комсомолски ***, хахаха

27

UK

преди 10 години

Vsqka edna minutka vlast na BSP e godina nazat za naroda, nie zatova sme na tova deredje zaradi 23 godini BSP

26

Монархист

преди 10 години

до 22Сутринта беше в пленарна зала, подхилкваше се нещо, ама после изчезна на нейде - сигурно да джитка тенис или мачле с аверите. И все пак същия ще си вземе заплатата края на месеца. То поне да беше направил като некъв политик - Веждичката ли беше, некъв от ДПС ли беше, който си дава цялата парламентарна заплата в помощ на деца сираци.

25

Социаглист

преди 10 години

Мнооого платени писачи от Кутевите бееее! Свят ми се зави, ба си разходите за интернет кампания!

24

до герп

преди 10 години

Да, а ти?

23

UK

преди 10 години

Groznite *** pak sa po forumite i se kasat ot qd che pravitelstvoto im shtesi zamine

22

Adela

преди 10 години

Аудиторията изисква точно такъв тип контакт, все пак трябва да вникнат в смисъла на изказването. Абе преди месец Майчето Алкохолова петдесет пъти повтаря смисъла на една точка по ЗМДТ, която трябваше да се гласува и дУпЕтатите от дпс не можеха да светнат за кво иде реч, как да им говориш на такива.