50

-

преди 10 години

"Ако изборите са още утре, ситуацията е повече от ясна - България най-вероятно ще бъде управлявана от ГЕРБ заедно с тъй наречения Реформаторски блок, т.е. с партиите на господин Костов, на госпожа Меглена Кунева и евентуално Надежда Михайлова."Това ли искате мръсни продажни протестиращи простете протеституиращи!

49

Анонимен

преди 10 години

кахърния знаел колко тежко е да се действа в такава ситуация!че кво му е тежкото -то 97г. Гоце и Добрев ти поднесоха на теб и на сдс-то Властта на тепсия!и като почна едно грабене-Света смаяхме!!най- великата приватизация която може да си представи Европа се осъществи тук.и след 10 си година Гоце каза ,че прехода бил преобладаващо положителен.въобще велики политици,големи мислители!!

48

ПРЕДАТЕЛ

преди 10 години

Кой го еава този национален предател? Скрий се бе "седесар" !

47

Мафиотп

преди 10 години

Тоя наистина е напълно изперкал. Точно правителство на ГЕРБ и Реформаторския блок ни трябва бе, кратуно. Не виждаш ли, че ония червеи начело с плужека Орешарски са по-лоши и от ГЕРб, и от Хитлер. Няма по-лоши от тия.

46

erf

преди 10 години

Поредният политик/анализатор, който обяснява колко е лошо и как не трябва/няма да станат нещата, вместо да даде някакво предложение. Точно на тия хора им е работата да дават решения, не на народа, той само изразява мнение по тях.

45

wow

преди 10 години

Вярно е, бил си в подобно положение през 1997 - разликата обаче е огромна - тогава ти имаше зад гърба си един железен и голям политик като Костов, които те буташе в правия път и те шляпаше през ръцете като почнеше с ПР-ските си лакърдии. А днес Плевнелиев един изоставен объркан човек с блуждаещ поглед на Ирландска пастирка.

44

Анонимен

преди 10 години

Ами с кой да се прегърне ? с БСП / ДПС и Атака ли ?ако си член или привърженик на която и да е от трите по-горе ... извини ме, но имаш нужда от смяна на мозъка ...

43

До Анонимен 54 Реформаторския блок от сега е прегърнал тиквето и се надява след нови избори да бъде в ролята на Атака от 2009-2011та - да крепят дръжката на тиквата.

42

Анонимен

преди 10 години

Само аз ли имам чувството, че Петър Стоянов ...защитава новата тройна коалиция и плюе протеста ? ЕГОИЗМА на хора като Петър Стоянов, Костов и Надка доведоха Бойко на власт ...Дано Реформаторския Блок избяга от подобен манталитет и от подобни хора иначе няма шанс

41

абе

преди 10 години

тоя няма ли да млъкне,недоразумение на прехода,устатник,син на фашистки бранник,къде живее жена ти,децата ти-айде отивай си при тях ,да си харчите откраднатото и повече не се мяркай в България,че тровиш въздуха

40

Чиба бе, *** на ДС....

39

GERBerastin

преди 10 години

А коня колко камшика ще грабне?!Алах прибери си вересията!

38

един от многото

преди 10 години

Нали точно това беше целта на протеста и за съжаление на всички, които вярват в нещо друго и ходят всеки ден на купон на паветата, надявайки се да променят всичко, единственото,което ще се случи е отново герб да са на власт не случайно са всички тези циркови номера

37

Никола

преди 10 години

Викторчоооо, Вики няма по слаб политик от теб, все Костов ти е в устата, ТОЙ ПОДАДЕ ОСТАВКА КОЯТО БЕ ПРИЕТА, а за лидер на ДСБ е избран Радан Кънев, човек НЕ ЗАЕМАЛ НИКАКАВИ ПОСТОВЕ В ПОЛИТИКАТА, слабо изказване направи, но в целта - разединяваш тези субекти преди да са се обединили, значи си от обслужващия персонал на мадам В, и ДС, ти си ДОНОСНИК.

36

Анонимен

преди 10 години

"а бе народе не доиде ли времето като кимон георгиев тия парти да ги изметем вече до една стига са рзмотавали народа."Няколко години след като Кимон Георгиев измита партиите ОФ и Народния Съд.Аз съм за това да се прескочи периода с Кимон Георгиев.

35

0 символа - глупаци

преди 10 години

На следващите избори вечерта като чуе резултатите, т. н. Реформаторски блок ще се озъби като Кунева на последните. Механичният сбор от жадни за власт *** не дава ново качество!Колкото до гадаенето на П. Ст., той е показал, че не е добър стратег и анализатор. На следващите избори БСП и ДПС ще направят здрава коалиция, защото ще имат мнозинство. За да не стане това е необходимо да се "вбие" клин между тях или да се компрометира едната или двете партии на принципа на 1997 г. Янките ще помо

34

атомника

преди 10 години

а бе народе не доиде ли времето като кимон георгиев тия парти да ги изметем вече до една стига са рзмотавали народа.

33

123

преди 10 години

Не може ли тез от тоз реформаторски блок да влязат служебно в парламента.Ореваха орталъка,не се издържат вече.Надка-гаражна ,Кунка Пръмовата,Евгени михайлов,ако може с предимство .Питам ей тъй,щот има хора дето знаят нещата.Щото ако не влязат , избори до второ пришествие ще правим.

32

Социалист

преди 10 години

Всеки си знае своето!

31

Коко

преди 10 години

Петър Стоянов бълнува! Какъв ГЕРБ, какви реформатори? На този човек през цялото време не му достига нещо и това е малко повече акъл.