218

Анонимен

преди 10 години

вместо да спорите по форумите по-добре поставете по една запалена свещ на спирката в памет на детето.

217

Анонимен

преди 10 години

Бета,протестите не трябва да са само срещу войната по пътищата, а срещу безобразията и абсурдите в нашата родина,срещу съда,който работи с двойни стандарти,хората трябва да разберат,че докато той не заработи както трябва държавата ни ще е в това положение и абсурдните ситуации ще продължават...

216

Момчил

преди 10 години

Почивай в мир малка душице и светла ти памет! Моите искрени съболезнования на родителите и семейството! Бъдете силни!

215

Beta

преди 10 години

Дами и господа форумци, само с писане няма да стане. Може би така вие по-лесно да искажете гнева си, може би така е по-сигурно да се крието под анонимен, НО няма смисъл да си хабите писането. Само с протести може нещо да се променикъм по-добро. Но протеста сега трябва да е срещу ВОЙНАТА ПО ПЪТИщАТА на България. Преди тази трагедия писах, че трябва да се протестира, много форумци ми се присмяха, ХА ще протестираме за някаква си война по пътищата. Да, това е единтвенит ижод - протести, подписки, ръчкане на министрите и парламента, но за това трябва единство и постоянство!

214

Djena

преди 10 години

Мир на малката душица. Боже къде живеем, да убиват децата ни и по спирките даже :( ?

213

Анонимен

преди 10 години

останах без дъх! душица златна, почивай в мир.

212

ves

преди 10 години

gospod da go nakaje toq ne6tastnik to e qsno 4e v bg nqma zakoni i 6te go opravdaqt nali i predniqt pat taka se e e izmaknal s pari ... ne mislq 4e jivota na tova dete stryva kolkoto i da sa [pari nov nakazatelen kodeks v balgariq trqbva da ima ! dojivot zatvor za pomiara gaden !

211

Анонимен

преди 10 години

Трагедия огромна е това! Убито е дете! Този изверг до живот в затвора! Ама е късно вече. Човешки животи са отнети вече.

210

Анонимен

преди 10 години

До sofetoЕдва ли ще се мъчи, според мен този няма съвест (изхождам от информацията, че и преди е имал нарушения) СМЪРТ МУ СЕ ПОЛАГА

209

Go_

преди 10 години

Мир на праха на това сладко същество!Време е наистина да се направят законодателни промени. Не съм юрист и не знам дали може да стане със задна дата, но този изверг заслужава да гние до живот, без право на помилване. Няма довод който да го оправдае! За тези които говорят "на всеки може да се случи" и разни подобни глупости мога да кажа само едно: ШЛЯК ОФФ!!!

208

Иван

преди 10 години

БОГ да прости душите им.

207

Анонимен

преди 10 години

Още повече намразих таксиметровите шофьорите, всичките са миризливи алкохолици и гледат нагло да те излъжат. Ако го пуснат под гаранция веднага на стачка.

206

СОНЯ

преди 10 години

Почивай в мир,звездице малка!!!Нека този,който те отне от живота бъде наказан по същия начин!!!

205

Анонимен

преди 10 години

Бог да даде сили на майката!

204

Деляна

преди 10 години

Няма думи,няма сълзи,няма мъка,която да върне това създание на света и неговите родители,но има надежда,че то ще е последната невинна жертва на пичн или самонадеян шофьор.Нека покажем,че сме народ,че сме единни и че сме съпричастни,нека се вдигнем на бунт срещу корупцията в правосъдието и нека това е последният случай,който ще ни кара да страдаме!Господи,спри безумието,децата са ни скъпи!Съболезнования на милите хора,трябва да им покажем,че тяхната тъга е и наша!

203

бг е помия

преди 10 години

До а беше време70-80 годиними се виждат малко много,да не е преди 30 години,по-вероятно е

202

отказалият се от бг

преди 10 години

Какво да кажеш при това нещо?Не оцеля момиченцето въпреки,че се помолих на Господ да го спаси.Много е сложен проблема със съзнанието на скапания българин,с манталитета и усещането за безсмъртност.тук винаги ще бъде така.Едно почернено семейство остана без най-свидното си нещо.Но има закономерност в природата,този скапан българин ще си получи заслуженото,ще дойде и неговото време дори да се имъкне сух от съдебния процес.Да живееш в България е опасно,долно и унизително.

201

Един

преди 10 години

В такива моменти няма сълзи, които да са достатъчни, за да бъдат изплакани, няма мъка, която да стига, за да бъде изкрещяна, няма въздух който да вдъхнем, да махнем с ръка и да продължим. Баща съм, всяка сутрин се моля на нещо /някой/ там горе вечерта отново да сме всички заедно. Но си давам сметка, че проблемите са в нас, във всички нас, и във всеки един от нас поотделно. Поотделно не става, трябва или всички да се научим да живеем, така че да има живот и за околните, или да се избием!

200

Анонимен

преди 10 години

Таскиметраджията изилиза другата седмица на свобода срещу 1500 лв! Вие си протестирайте мирно и кротко!

199

а беше време

преди 10 години

Имаше такъв случай около 70-80 години пиян в Хасково излиза от пътното платно с Москвича на спирка и убива няколко деца. Тодор Живков събра Народното събрание гласуваха промяна на закона осъдиха го на смърт и го разстреляха .