26

BG.BG

преди 10 години

Ей като дойдат и студентите и ще ви стане тясно. Знам, че всеки ден вие крадете със скоростта на светлината, но ще дойде време да си платите. Във Вселената има равновесие и все някога ще го разберете.

25

gogt

преди 10 години

До graywatchkade biaxa tezi ychiteli do sega kolko mesetsa v godinata rabotiat ta revat

24

james1

преди 10 години

. Пламен Орешарски го е засекретил, защото там има преки обвинения срещу него и още двама от червените министри - Асен Гагаузов и Петър Мутафчиев, които са в управителния съвет на пътния фонд, заедно с Орешарски. Тази проверка е поръчана след скандала с шефа на пътния фонд Веселин Георгиев уредил сделки за 164 млн. лв. за роднински фирми.

23

james1

преди 10 години

. Изобщо, ако се анализира дори само публичната информация за Орешарски по времето, когато беше финансов министър, ще се види, че преди няколко дни Станишев говореше пълни глупости, докато се опитваше да обоснове избора си на Пламен Орешарски за премиер, ако БСП спечели изборите. На 16 юни 2008 г. тогавашният вицепремиер Меглена Плугчиева нарежда на Пламен Орешарски да предаде скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас.

22

james1

преди 10 години

През 2008 г.по повод искането на министъра Пламен Орешарски за намаляването на данъка върху хазарта, Кадиев каза следното: Един човек в качеството си на министър се опитва да прокрадва привилегии за хазарта, надявайки се, че никой няма да забележи. Той обвини Орешарски, че прикрива далаверите на тогавашния шеф на НАП Мария Мургина, както и, че разсрочва неплатени данъци на Валентин Захариев.

21

james1

преди 10 години

Орешарски се изправи неподготвен пред пленум на БСП и пред очите на цяла България.С беден речник и диалектно заваляне на някои думи, които търсеше, Орешарски видимо не внушаваше обещаната ролята на говорител на надеждата за нещо различно от предишните.Говорителят на големите очаквания сричаше погрешно имена на ключови негови назначения. Сбърка още на номер едно Зинаида, после на номер три Йовчев, оставяйки впечатление за не особена близост с тези две ключови фигури, предизвикали и без това брожение сред самите социалисти като външни лица.

20

BG.BG

преди 10 години

Депутат (БСП): "Ние излизаме в отпуска, разваляте седянката!?" Друг друг депутат (БСП) "Ако ли не ще има in vivo"

19

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н любопитен,Учителите не са забравили "седенката". И тъпкано ще го върнат на г-н Орешарски.

18

james1

преди 10 години

3. Смяна на всички ръководства на енергийни предприятия ! Замитане на всички кражби на енергийната мафия на ДС партията /БСП=ДПС=НДСВ/ !4.Краденето с "износ" на ел.енергия започва с изменение на Закона за енергетиката ! Мафията на БСП=ДПС краде и всички загуби се трупат на 100% държавното предприятие НЕК , което има дълг над 2 ,5 милиарда лв.Честито на всички генетични БУДАли гласували за мафията БСП=ДПС !!! Заради тия *** и внуците ни ще изплащат задълженията на НЕК ...

17

999

преди 10 години

До 16На маймуни ги правеше Орешарски преди години ,когато искаше да разваля "седенката" . Или забравихте това ?

16

james1

преди 10 години

Първите стъпки за крадене от "плана" Олигарски :1. Неотрализиране на ДАНС и ГДБОП ! Крадците са вече необезпокоявани!Правят живо Гестапо със сливането на ДАНС и ГДБОП, обвини Т. Дончева.Има квота, която се преплита със семейство Станишеви. Кръгът Монтерей" са се намесили силно в сферата на сигурността, смята Татяна Дончева.2. Теглене на необосновани кредити от наши банки и наши пенсионни фондове ! Само за един месец са похарчениот Олигарски необосновано 500 000 000 лв. т.е. ОТКРАДЕНИ

15

Митев

преди 10 години

Учителите къде бяхa през тези шест години?Или дaвaй сегa някой кaто е нaведен всички дa му се изредим?!!!

14

любопитен

преди 10 години

Доколкото знам учителите са в отпуск,а и членовете на ПОДКРЕПА са по-малко от 20% от всички учители,тогава как ще стане това?Май Тренчев отново е решил да се занимава с политика!

13

optimist

преди 10 години

Не свалихме правителството, когато трябваше. Вместо да протестираме като турците и гърците, ние играхме хора и пихме кафе. Не разбра тоя народ, че комунист само от тояга разбира. Сега ще си сърбаме попарата.

12

Анонимен

преди 10 години

Четири години едни простаци ги правеха на маймуни и учителите си траяха. Сега вече надигнаха глава. Ами нека простаците се върнат и пак да им стъпят на врата.

11

До graywatch

преди 10 години

Управляват тия дето назначиха Пеевски, сам си отговори какви са.

10

Анонимен

преди 10 години

Кой каза, че Орешарски бил специалист ? Рядко глупав човек е тоя *** ! Не става и за общ работник .

9

ИВО

преди 10 години

ОРЕШАРСКИ Е НАЙ ДОЛНИЯ *** В БЪЛГАРИЯ .ЧОВЕК ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.СЕГА ГО ПОМНЯТ И НЕНАВИЖДАТ УЧИТЕЛИТЕ , НО СЛЕД АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА И ЗАЕМА КОЙТО ЩЕ ВЗЕМАТ (ЗА ДА СЕ ОТКРАДНЕ ) ЩЕ ГО НЕНАВИЖДА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.ОСТАВКА, КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО БЪРЗО.

8

mind twist

преди 10 години

На учиттелите бих казал: лицемери !!! 40 дена ходене по мъките с тоя карнавал а те сега им узряли тиквите че не им харесвало.

7

Анонимен

преди 10 години

АЗ СЪМ УЧИТЕЛКА И НИКОЙ НИЩО НЕ ГОТВИ- ЛЪЖАТ ТИЯ ОТ ПОДКРЕПА.А ЗА ЧАКАНЕТО- ЧАКАМ 4 ГОДИНИ ДА МИ МРЪДНЕ ПОНЕ С ЕДИН ЛЕВ ЗАПЛАТАТА. ПРИ СТАНИШЕВ ОТ 240 СТАНА 510 И ТАМ СИ ЗАМРЪЗНА. ТРЕНЧЕВ ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ НАГЛАСИ, КОЕТО Е НЕДОПУСТИМО ЗА ПРОФСЪЮЗ. КАТО Е ЗАГРИЖЕН ЗА НАС, ДА МИСЛИ В ПОСОКА НА СТИМУЛИРАНЕ НА МАЛКИТЕ УЧИЛИЩА В МАЛКИТЕ СЕЛИЩА, КЪДЕТО ИМА СМЕСЕНИ ПАРАЛЕКИ, А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК