112

Анонимен

преди 10 години

Гмурна се аджамийски гоцеделчевският комсомолски кадър Росен в бурните води на изборните сметки на ГЕРБ, изплува въпреки униженията на които партията и лидерът й Борисов го излагаха и в резултат се взе насериозно!

111

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев уж щеше да бъде надпартиен, ама така и не можа да се еманципира и да зареже слугинажа в полза на ГЕРБ. Явно му липсва покровителската ръка на Буда, която да го закриля от скандални разкрития относно замогването му и не на последно място да му замазват гафовете. Друго си бе по времето на ГЕРБ допълнителни пари за президентството, а преди това като министър по магистралите колко пари прибра от обществени поръчки на свои фирми и той.

110

Анонимният

преди 10 години

Роско бил меко казано притеснен, че Боян Чуков е работил в застрахователната фирма Лев инс?! Защото така бил дясна ръка на Алексей Петров. Добре, но Алексей Петров е невинен до доказване на противното. Като минус в биографията му може да се пише само, че е бил съдружник с Бойко Борисов. Който пък назначи Плевнелиев за президент. И ако опасенията, че Боян Чуков ще е зависим от Трактора са основателни, то какво да кажем за очевидната зависимост на президента от Буда?!

109

Анонимният

преди 10 години

Росен Плевнелнелиев, който театрално възбуден заяви, че меко казано се възпротивявал на идеята Боян Чуков да оглави Съвета по сигурността, защото някога си работел като изпълнителен директор на Лев Инс. Нямаме спомен Росен Плевнелиев да е реагирал така например, когато Митко Каратиста влезе в ЧЕЗ в правителството на Борисов, или за някоя от стотиците калинки на ГЕРБ.

108

Ззз

преди 10 години

Тоя е с лява резба

107

Анонимният

преди 10 години

Гмурна се аджамийски гоцеделчевският комсомолски кадър Росен в бурните води на изборните сметки на ГЕРБ, изплува въпреки униженията на които партията и лидерът й Борисов го излагаха и в резултат се взе насериозно!

106

крал чак се осрал

преди 10 години

*** НИКОЙ НЕ ТЕ АТАКУА А ТИ ПОКАЗВАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ - КРАЛ, КРАЛ И КРИЛ В ОФШОРКИ. ПЬЛЕН *** СИ И СЕ МАХАЙ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ДА ДОЙДЕ ПО-ДОСТОЕН ОТ ТЕБ!!! ВСИЧКИ ГРОБАРИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ - КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ КАТО РАПОНА БОЙКОВ! ПЬЛНИ *** ПОДЛОЖИЛИ БЬЛГАРИТЕ НА ГЕНЦИД А ТЕ КРАЛИ И ИЗНАСЯЛИ С ЧУВАЛИТЕ В ЧУЖБИНА. АКО ТЕ СРЕЩНА ПУБЛИЧНО ЩЕ ТЕ ЗАПЛЮЯ В ЛИЦЕТО -ИЗЕДНИК ТАКЬВ! ПЬРВАНОВ ПРЕД ТЕБ Е СВЕТЕЦ! АНАТЕМА КРАДЕЦО БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ!

105

Анонимният

преди 10 години

До един момент поведението на този субект Плевнелиев забавляваше гражданството, още когато той сам си призна, че бил преродена Ирландска пастирка!

104

Смешник

преди 10 години

Росен Плевнелиев много се възмутил, ама много, че прокуратурата извадила тефтерчето на ЧОРБАДЖИИТЕ МУ, КОИТО ГО НАПРАВИХА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.Президентът, който лъсна в това мерзко тефтерче, сравни действията на прокуратурата с четенето на СРС-тата от парламентарната трибуна за лекарите убийци от Цветан Цветанов.Само дето не си спомняме, когато Цветанов четеше същите СРС-та, с какво му беше запушена устата на Росен Плевнелиев, че не реагира.

103

Мародер

преди 10 години

До АнонименРеакциите на форума са десет пъти по-негативни към Сидеров, Станишев и останалите от мафията.Те нямат никакво значение - анкетите на социолозите показват разликата между политика Плевнелиев сИзследването показва, че с най-висок рейтинг у нас е президентът Росен Плевнелиев той се ползва с 54% одобрение, а 35% не го одобряват.Така че само комунист може да иска да се маха Плевнелиев, а да стои Орешарски Пламен Орешарски има подкрепата на 37 на сто от гражданите, а 51% не го одобрява

102

Революционер

преди 10 години

Жан Виденов премиер :)

101

Анонимен

преди 10 години

Абе,подарете му една вувузела на мухльото да надува

100

Анонимен

преди 10 години

Къф Беше Пък Тоя?

99

До 108

преди 10 години

От къде знаеш всичко това. Много интерестно че и жена му не го понасяла. Аз съм сигурна че има идеално семейство. Той определено не е мъж тип Бай ***. Аз познавам жена му и ти казвам че са много щастливи. !!! И другото което пишеш е също глупост.

98

Правдо Лозунгарски

преди 10 години

БЪЛГАРИ , ПАЗЕТЕ СИ ПРЕЗИДЕНТА - ОЛИГАРХ ! ТОЙ Е ВАШ !

97

стоян петров

преди 10 години

Господа ***, офшорка не е *** дума. По същата логика може да ми кажете, че момиче е долно понятие щото има едни които го правят за пари. Просто не е така и вие си го знаете. Ако си частна фирма и в частната си дейност можеш да спестиш данъци законно, то всеки нормален човек го прави. А между другото какво стана с Хохегер и едни връщани пари?

96

Анонимен

преди 10 години

Твоят глас е заглушен по подразбиране, защото си най-явната кукла на конци за последните 20 години и затова и малцина те приемат на сериозно. В Щатите махат президенти, защото разни 18-годишни момиченца са им надували гайдата в даден момент. Ако тези протести пред парламента не се бяха случвали въобще, от Коалицията такъв хубав импийчмънт щяха да ти лепнат, че дори и Бойко нямаше да застане зад теб.

95

До 106

преди 10 години

Не е грях да имаш пари. Комунизма свърши. Грях е ако нямаш морал богат или беден. Плевневлиев че има пари не го прави олигарх. За мене е важно че мисли за народа и държавата. Той е чудесен политик. А вие дето му завиждате че е богат измислете начин да правите пари. Той е спал по пеики в Германия като емигрант и това че е забогатял не е грях и не го прави олигарх.

94

otneseni

преди 10 години

Къде си тръгнал да се правиш на мъж, бе, Плевньо? На жените си не можеш гък да кажеш, а си тръгнал тук да се упражняваш! Кажи си за офшорката, а после помисли, дали Мустака или Прокопиев е зад офшорката! Аман от ***, които си мислят, че българите трева пасем

93

Мародер

преди 10 години

"Кампанията е факт, много добре се знае кой стои зад нея, усилията са синхронизирани и народът го вижда", коментира пред журналисти държавният главаСтоят Станишев, Местан, сидеров - узурпиралите властта Отвратителни, които са гавра с нормалността - парламент с 65 процента неодобрение и правителство с 58 процента неодобрение са ХУНТА и нямат право на съществуване. Президентът е единствената бариера срещу пълзящия държавен преврат на тая ***, която е готова на всичко за да е на власт.