207

5f5

преди 11 години

На тоя толкова му е празна главата,че като говори се чува ехо....

206

Анонимен

преди 11 години

Щом подобни *** подкрепят Олигарски, ясно накъде върви България .. Към Каменната ера...

205

Анонимен

преди 11 години

Тоя ДИНОЗАВЪР кой го харесва?

204

Анонимен

преди 11 години

И тоя изтрешя, бута се при бабетата. :DDD

203

буч

преди 11 години

Коя беше тая Мишо Шамара?!?!

202

sash

преди 11 години

Егати НЕЩАСТНИКА НЕСРЕТЕН ...!!!БСП се крепи на полуумрели пенсионери, благодарение на същата тази БКП и подобни оли*офрени.Няколко думи в правилно изречение не може да свърже тъпака. И се изтъпанил, а от устата му освен "Вижте ме колко съм ***", друго не излиза. Безумие...Това са защитниците на БСП ...!БОГ да пази България ...!!!

201

Богдан

преди 11 години

Говори се ,че щял да изнесе грандиозен концерт на Бузлуджа, тв7 ще го отрази може би директно,Барека ще е подгряващия, ще го гледаме с мерак!!

200

345

преди 11 години

Шамара и СерГей са лика прилика - пълни ид*оти ! За това са и единомишленици .

199

zxw

преди 11 години

Няма нищо по-страшно от хора лаици, които не са прочели една книга през целия си живот. Освен с псевдо изкуство изпълнено с цинизми, такива *** могат да изпълняват само номера, подходящи за циркове по селските събори. Човек със собствено достойнство е необходимо да потърси причинно следствените връзки за сегашното състояние на държавата. Ако можеш да четеш запознай с историята на БКП (БСП) и посочи нещо положително-за лагерите ли, убийствата, грабежите, кои са богатите и в коя партия!?!?

198

Бай Рос

преди 11 години

Глобяват Мишо Шамара за алкохол в дискотеката муВелико Търново. 200 от 600-те посетители в дискотеката на Мишо Шамара във Велико Търново в 1,30 часа в събота били непълнолетни и малолетни, съобщиха от полицията в града. Децата били спипани да се веселят в рапърското заведение, където имат право да купонясват само до 20 часа. Съвместната проверка на полицията и комисията за защита на потребителите установила, че в дискотеката на варненския рапър не се издават редовно касови бележки и се сервира алкохол на малките. Полицията е търсила и наркотици, но не е открила нищо. Преди време Мишо Шамара

197

МИШО ТЪПОТО

преди 11 години

ОЛИГАРСКИ МОЖЕ ПОДОБАВАЩО ДА ГО НАГРАДИ ,КАТО ГО СЛОЖИ Я ЗАМ. МИНИСТЪРЧЕ --и без това СТОЯТ НЕЗАЕТИ МЕСТА ,Я ОБЛАСТНО УПРАВИТЕЛЧЕ----ЧОВЕКА СИ Е КАПАЦИТЕТ ,ДОКАЗАЛ СЕ Е ----КАКВИ ТЕКСТОВЕ ПЕЕ, ЗА МЕНЗИСА, ЗА НАРКОТИЦИ....,АБЕ УМЕН СИ Е ТОЯ ТЪПОЪГЪЛНИК .....

196

реален виц

преди 11 години

тоя надуфко един полицай го беше спрял за превишена скорост в населено място и му вика на катажията ти мен познаваш ли ме , аз съм мишо шамара . А полицая го изгледа учудено и му отговори аз пък съм Колю фиша ..... затова много обича да плюе дори и честните полицаи този ***

195

????????????????????

преди 11 години

Tova mom4e pone ne kato bokiko na Konferenciq v Germani i to na 6opski dialekt ''6menti-kapeli''

194

Анонимен

преди 11 години

Много авторитетна защита! Е такива бо*луци сте всичките!

193

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ ПЪК КОЙ ГО СЛУША!!!! НЕ СЕ ГЛЕДА ЧЕ Е ЕДНА НУЛА,И СЕГА ИЗПОЛЗВА СИТУАЦИЯТА ДА СИ ПРАВИ ПИАР!!!

192

Ззз

преди 11 години

Главен гробар на ЕТ.Гроб.Бойко Бореца зам.гробар Цецо Ченгето

191

Анонимен

преди 11 години

...заяви на пресконференция в БТА рапарът Михаил Михайлов, известен като Мишо Шамара, а напоследък и като Big Sha.----Напоследък? Известен? Ха-ха.

190

Анонимен

преди 11 години

На тоя селски бек кой му дава думата ? Боже, събери си вересиите ...

189

Крис

преди 11 години

Мишо шамара е едно уникално просто парче, стана ясно защо клоунизира медиите с изцепките си срещу ББ, мислеше се за много интересен, псуваше в ефир, заклеймяваше, но явно не му стана ясно, че такова тъпо поведение на рапър-гангстер, не се тачи на повечето хора, щото изглежда изкуствено от където и да го погледне, човек търсещ внимание.

188

PlusYan

преди 11 години

Шамара е *** и винаги е бил такъв