142

напред

преди 10 години

Прокуратурата се нареди до участниците в антипротеста!

141

майтап

преди 10 години

Ако някой вярва на това, е пълен *** или комунист, което е равнозначно. Другари, да напомня, че сме в 21и век, годината е 2013. Никой ръководител на ведомство не би си записвал такива неща на тефтерче, моля ви, това е пълен смях. Ясно е, че всеки изпълнява поръчки на властимащите, но никой няма да си ги запише в тефтер, още повече по този начин. Поредният компромат на ***. По-плоско от бюлетинте е това даже. От комунист по-долно няма, никой не може да се унижи колкото тях. Ама де акъл?

140

Анонимният

преди 10 години

До Анонимен 182Спешно търся един човек от протеста, който да не говори общи приказки, а да каже какво точно иска,очаква и как да се постигне!

139

Анонимният

преди 10 години

През отпуската си да обиколи Черноморското крайбрежие, та на тази нова година, да не обърка нос Емине с Апенинският Полуостров

138

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 182,те това не го проумяват вече повече от 30 дни, смятайте колко е спряла Столетницата :DДа си оправят сметките с Тиквич, мен хич не ми дреме за игричките им. Да се омитат и те, и той, само да не забравят да вземат и Местановата шайка със себе си.

137

тихата_стъпка

преди 10 години

Щом ИФ е в тефтерчето, работата става ДЕБЕЛА.

136

stefan popov

преди 10 години

До наиситна линас може да ни манипулират, но теб явно вече са те изманипулирали... лошо седларов лошо ...

135

Анонимен

преди 10 години

Има едно основно положение, което червената нещастна *** драскачи не проумяват.Ние НЕ протестираме в защита на ГЕРБ, а искаме да изметем ВСИЧКИ ***, да прокараме закона за ЛУСТРАЦИЯТА и мажоритарна избирателна система! Само така, във властта ще влязат експерти и лица, които не са обвързани и зависими, а тези, за които сме гласували поименно ще отговарят за действията си ЛИЧНО.Крайно време е системата да се промени, но ***, които са се окопали във властта не пускат лесно кокала.

134

Анонимният

преди 10 години

Гмурна се аджамийски гоцеделчевският комсомолски кадър Росен в бурните води на изборните сметки на ГЕРБ, изплува въпреки униженията на които партията и лидерът й Борисов го излагаха и в резултат се взе насериозно!

133

И Ф

преди 10 години

Ах беее, пак забравих да пусна водата :(

132

Анонимният

преди 10 години

До един момент поведението на този субект Плевнелиев забавляваше гражданството, още когато той сам си призна, че бил преродена Ирландска пастирка!

131

наиситна ли

преди 10 години

Боже, наистина ли вярвате на това? БКП-то са до стената, хора, и драпат със зъби и нокти, лайнометът работи на пълни обороти! Всеки може да подхвърли такъв тефтер, ама вие сигурно и за бюлетините вярвате! Голям смях, другари!И как от всички имена никой не е от БСП? БКП винаги обвиняват другите в това, което те правят. Обвиняваха ГЕРБ в тоталитарност, ето това е тоталитарност - пълна окупация на властта - изп., закон., съдебна, медийн, само президентът им пречи. Мислете, хора, само ви манипулират

130

коментар

преди 10 години

Едно връбченце ми прошепна , че идват тежки,ама много тежки времена за ИФ,ЦЦ.ББ.

129

Митьо

преди 10 години

От Софийски централен затвор да започват да уширяват една килия специално за Фидосова.

128

Фидосова

преди 10 години

От днес ще ме наричате Искра Искренова (по фамилия), какво е това "Фидосова", кой се обръща към някого с бащиното му име?

127

Росен Плавнелиев

преди 10 години

Скъпи сънародници... ама се осрахме яко а? хахахаНедопустимо е да стане известно (офшорките ми), надявам се че няма да се разчуе.

126

Kaleko Aleko

преди 10 години

Възможно е скслъпването на такова тефтетче, но като глефам вожда.. ии силно се съмнявамНадали е скалъпено, но важното е, че политиците ни започнаха да се замерят с по-големички л..на :))) Което е само в интерес на обикновените хора. Ако протестираме още, нищо чудно да пожертват и някоя "голяма риба". Време е, след 24 години преход ;)

125

Анонимният

преди 10 години

Има една съществена тънкост, която явно е убягнала на мъжа на Юлияна Плевнелиева Щатите също се стремят към Евразия, и не заради Владимир Путин, а заради перспективата да печелят и разширят пазарите, технологиите и влиянието си след като от инвазията им в Африка излезе едно голямо нищо!Всеки, който чете поне малко повече от Росен Плевнелиев ще е наясно, че бъдещето на пазари, развита икономика, политическо влияние е в посока Евразия.

124

dp

преди 10 години

Че е компромат от познатите, компромат е. Което не му пречи да е истина, разбира се.И последствията от него ще са като от всички други приказки в БГ - нулеви.Беше очевидно, че зорлем ги изкарват на протести и преди това - всичките тияолигофренски "назначения", те може да не са особено умни но и *** не можещи дапреброят до три също не са.Сега като им казаха от медиите, че е планова манифестацията ми е любопитноще има ли реакция, навярно голяма част от хората ходят по собствено желание.

123

#$%&

преди 10 години

Възможно е скслъпването на такова тефтетче, но като глефам вожда.. ии силно се съмнявам