59

Анонимен

преди 11 години

Ако БСП не се ИЗВИНИ публично пред своите избиратели ,за назначаването на "ВИСАДЖИЯ" за губернатор на София просто да забрави мераците си като политически субект.Това е нетърпимо,даже се доближава до ГНУСНО поведение приличащо на ЗАГОВОР и ДАЛАВЕРА с ДПС което означава"МОЖЕ ДА Е ЗА МАЛКО,но ВАЖНОТО Е ДА СМЕ НИЕ". ИЗВИНЕНИЕ и то ПУБЛИЧНО!!!!!!!

58

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Егон, Откакто започнаха протестите, съм на площада почти всеки ден. Дори уикендите.Г-да позитановци, нещо Ви няма под тази статия. Да не би още да не са Ви спуснали "окръжното", което да копи-пействате?

57

Chikatilo

преди 11 години

Ето поради тази причина гласувах за ГЕРБ, защото тия ама за НИЩО не стават !!!

56

Анонимен

преди 11 години

Поредния доказан престъпник и некадърник бе назначен! Браво! На мутрата му е изписано какъв "експерт" е - голям далавераджия с нисък морал..............Егати и държавата, ако въобще е останало нещо от държавността....Олигарски, къде са експертите, къде е програмното правителство? Опа, ти не можеш да отговориш, някой трябва да дръпне конците. Престъпници!

55

Анонимен

преди 11 години

До Логика за нормални! ,що лъжеш хората бе?"Областният управител на Софийска област за периода 2005-2009 година и бивш кмет на Своге Емил Иванов стана депутат и в 42 Народно събрание от квотата на ДПС."

54

Игра на търпение

преди 11 години

Добре де, вече почвам наистина да мисля, че сме в сценарий на конспиративна теория. Защо да го слагаш този дебеланчо със съмнително минало, вместо...братовчед му (да кажем). Явно "мирните" протести се смятат за вредни и се търси тяхното радикализиране. Малко кръв на площада, оставка, избори и някакви позитиви от компроментирания анархичен протест. Нещо такова май-се готви. Не забравяйте, че другарите от БКП са инженерите на прехода и не би трябвало да нъдат подценявани.

53

стефанова

преди 11 години

Ужас!!!! Толкова ли няма интелигентни и честни българи та опряха пак до противни мутри!

52

Az..

преди 11 години

БСП продължава да се ОТПЛАЩА на избирателите си!!! турци, еничари, ***, турчеещи се *** и старци с промити мозъци за старците трохи естествено, ама те толкова са преклонили глава, че не забелязват как на тях им пускат трохите на земята, за която са умирали техните деди, а нагоре към тези които убиваха техните деди , тези които живеят на гърба на техните деца и внуци.... на тях жълтици им се полагат.........колко жалко!!!

51

Анонимен

преди 11 години

ubavez, moje i umnik da e, mashalla

50

Анонимен

преди 11 години

АТАКА нали заявиха, че ако се правят простотии и се работи срещу народа ще си оттеглят подкрепата за правителството. Алоооооу, Сидеров пак ли си на курорт в Париж с Гаджева. Имаш ли представа какво прави ДПС с БСП и България? Какви националисти сте вие бе *** долни, еничари и ренегати.

49

mike

преди 11 години

КАКВО Е ТОВА ПРАСЕ.ЧОВЕК МУТРА,ИЛИ МУТАНТ НА ПРИРОДАТА.

48

една българка

преди 11 години

Къде сте червени ***??????? Защо не подкрепяте това недоразумение избрано с вашите гласове? По стар комунистически навик мълчите докато бурята премине. ОСТАВКАААААААА.

47

Анонимен

преди 11 години

Зачуди се и защо бил този вой срещу неговото назначение."Преди 4 години пак бях тук, пак бях с "ВИС-2", отсече той пред Нова телевизия.===Ами защото на хората им писна от *** като теб, плондер нещастен.

46

Анонимен

преди 11 години

Мръсни гнусни кърлежи за власт и майките си продадохте.Само павета трябва да играят върху продажните ви глави.

45

Niakoi

преди 11 години

Хайде сега всички защитници на това правителство да обосноват назначението на този човек. Ако за това назначение някой намира и едно нормално обяснение значи наистина е 100% промит мозък. От няколко седмици гледам по форумите ревностни защитници на правителството които вият като латерни едно и също. Хайде сега някой на мен тъпия да ми обясни защо този човек трябва да е областен на София. Ако някой даде смислен отговор на това още довечера отива на протеста в защита на Орешарски.

44

сви

преди 11 години

Това правителство не е нито на БСП, нито на ДПС. Само слепите не виждат, че това е правителство е лично на Доган. С първо име Ахмед.

43

мето

преди 11 години

Догановите провокации продължават. И въпреки че има лицеви черти на даун и вече нюхам отдалеч по мой си начин гербаджиите, мисля че този път няма да им мине номерът.

42

Анонимен

преди 11 години

Кадиев:Не знам защорно пак се насрахме!

41

ubouyo

преди 11 години

OTVRATITELNO.TOVA VE4E E POTRESAVASTO.

40

българин

преди 11 години

БСП не харесвали Емил Иванов но като нямат нито един чист кандидат какво да правят, Назначават мутри