41

sharan-bg

преди 10 години

Кой в РБ не спазва закони, разпоредби, правила, норми/ ако щете и морални/, конституция, устави? К О Й ? Само и единствено властимеющите, техните близки, приятели и сътрапезници! Сигурно има и процент/нищожен/ и за истинските откачалки. Спомнете си поведението на "народният представител" г-н Влахов!! "Паяк" му бе вдигнал автомобила...... Е-е-е , те това е РБ. Дори със селския пъдар, ако си пия ичкията, аз мога да безчинствам в нивята !

40

Анонимен

преди 10 години

Смешника дето ме пита къде е Пирогов.Другарю , първо линейките нямат стоянка пред Пирогов.Второ тя е закарана в Болница Света Анна .Чул си ти за Пирогов , другото което каза директора на Спешна помощ е че информацията за забавени линейки от протестиращи не е вярно , защото те не са идвали от посока Орлов мост.

39

tih velikan 681

преди 10 години

Vozil sum se v taksi,koeto paaak poradi alkohol byah postradal,VNIMANIE!!!!!VSICHKI TAKSITA,KOITO KARAT NOSHTEM PIAT ALKOHOL!!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров премиер!

37

турчин

преди 10 години

тоа шифиор е бил натряскан до козиркъта напит кат*рано коте тц тц мъка пияна ***

36

ТоранагаСама

преди 10 години

До 37.Тя линейката ако тръгне от "Пирогов" може да стигне за 10 мин. до спирката ако я кара Хакинен. Даже и тогава е на практика невъзможно. Аз не съм сигурен, че можеш да стигнеш за 10 минути даже и всички улици да ти разчистят.

35

Анонимен

преди 10 години

Всички очевидци казват , че първата линейка е дошла 20-на минути след сигнала , но само Здравния министър Андреева е измерила , че това е станало за 5 минути.Поредната наглост.При пострадали 12 човека са изпратени 2 линейки . За какво говорим .Тази два дни стои само в парламента да иска за шеф на здравната каса да се назначи сестрата на Йотова .

34

лавскар

преди 10 години

аз съм таксиметров шофиор и карам 10 години в софия ....има много напрежение и на нас ни се събира в повечко когато стане лошото все нас ни оплюват бакшишите...аиде недеите така по 12 часа караме за да изкараме некакви мизерни пари....и аз карам като луд каквото стане такава ни държавата ..

33

Анонимен

преди 10 години

26Що за глупости?Това да не е село с 2 улици? Знаеш ли къде се намира Пирогов и къде е тази спирка? Окръжна болница е от другата страна, но и там трябва да обикаля, за да може да стигне до мястото, което не е малко. 5 минути предаване по 112 и 5-10 минути на линейката да стигне е нормално в голям град!

32

протеста

преди 10 години

напрово съм отвратен от тези гнусни и нагли бакшиши,скоро пребиха водача на автобус 13 във варна и пак нищо,ако чакаш на спирка в златните и им откажеш да се качиш на цената на около едно билетче толкова са алчни че от агресия чак на бой налитат,и пак ги има на спирката срещу центр. поща варна -през пет минути газзззззззззз да не изтърват някоя студентка ,а този шортак дето направи белята снощи -сън няма да има докато е жив ,дано детенцето и другите пострадали да се оправят бързо

31

*

преди 10 години

Извинете ме за грубия изказ, но тази сутрин излезе информация, че таксиметровия шофьор (може и ***) е рецидивист с 1.7 промила алкохол в кръвта! Чудя се, защо не ги кастрират такива ***-убийци, за да не се множат толкова много...

30

ЛАЗАРОВА

преди 10 години

До ПетяНЕ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, А С М Ъ Р Т! ЕДВА ЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ ИСКАТ ДА ХРАНТУТЯТ ДО ЖИВОТ УБИЕЦА НА ЧЕДОТО СИ!!! АЗ СЪЩО НЕ ИСКАМ ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ ДА ЖИВЕЯТ ТАКИВА ***!!!!! НЕКА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!!!!!!

29

ТоранагаСама

преди 10 години

До 19.Не си мисли, че ще му се размине на шофьора. Ако наистина е бил пиян, то смятай, че в съда ще го разкатаят. Ако нямаше смъртен случай, или пък не е доказано, че е пиян, тогава вече може да има шанс да се измъкне. Сега ще му лепнат ПОНЕ 15 години.

28

един

преди 10 години

Колко деца и невинни хора трябва да загинат за да започне прилагането на закона в пълната му сила.До живот в затвора за причинена смърт,с алкохол отнемане на книжката най малко за десет години и конфискация на колата.И аз съм шофьор от 30 год но това което става по нашите пътища е пълно безумие.Защо когато излезем от България и караме нормално и спазваме правилата на движение.Защото извън нея няма:Ся ко прайм а.

27

Анонимен

преди 10 години

Сега ако има съд в скапаната държава трябва да му даде максимална присъда!Умишлено се е напил и се е качил в колата, а това прави и умишлено убийството на жената. Да видим сега!Да почива в мир момичето и дано другите пострадали да се оправят!

26

не!

преди 10 години

До Феята на Смъртта.Не трябва да има смъртно наказание, а трябва да има бичуване, да се мъчи, да усеща всеки ден болката на хората. Всеки ден изтезания!

25

do 3

преди 10 години

Teb pak na omraza te izbiva, komunist. Tuk ne stava vupros za protesti. A sum siguren che protestiradtite biha napravili put na lanejka.

24

ЛАЗАРОВА

преди 10 години

СМЪРТ ЗА ТАКИВА ***!!!!!!!! ШОФИРАЛ С НАД 1.5 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ, С ОКОЛО 140 КМ В ЧАС!!!!!!!!! ***!!!!! БОГ ДА ПРОСТИ МИЛОТО ДЕТЕ, ЗАГИНАЛО ПОРАДИ БЕЗРАЗСЪДСТВОТО НА ТОЗИ ***!!! КОЙ ЩЕ УТЕШИ РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА НЕВИННО МОМИЧЕ? И ЗАЩО ТАКСИМЕТРОВИТЕ ФИРМИ НАЕМАТ ХОРА, КОИТО ИМАТ ПРИСЪДИ?????? ТОЗИ *** ИМА ПРИСЪДА ОТ 1998 Г. ЗА ШОФИРАНЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ!!!!?????????? СЕГА ВСИЧКИ НА ВЪЖЕТО!!!!!! ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНИЯ КОМЕНТАР, НО ТОВА ВЕЧЕ Е П Р Е К А Л Е Н О!!

23

Без Думи

преди 10 години

Лека пръст на жената и съболезнования за близките и , дано останалите пострадали да се оправят.Нещо което ме вбеси е наглостта на новата здравна министърка , гинеколожката на Серегейковото семейство другарката Андреева.На въпрос защо са се забавили линейките , тя отговаря - Как ще са се забавили те направо са летели според нея на 17 - та минута първата линейко е била на място. Какво е това летене , каква е тази наглост в центъра на София при положение че на близко има болница ....Безочие

22

Петя

преди 10 години

Доживотна присъда за шофьора! Крайно време е да има наказание за такива трагедии.