54

Analenz

преди 10 години

Господин Вигенин е много повархностен във обръщението си и не споменава нищо за грешните решения,които неговото правителство взе още с постапването си в парламента. Типична комунистическа стратегия е да обвиняваш предишното правителство и да не си признаеш,че стратегия за излизане на България от кризата,всъщност Комунистическата партия няма.А посланниците на две страни със стабилни икономики,те и представа си нямат,колко му е трудно.Ами гн Вигенин,затова сте министър,за да ви е трудно.

53

Светослав

преди 10 години

НЯМА РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ ТУКА. ИМА САМО БЪЛГАРИ ТУК! СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ! БЪЛГАРИЯ ТАКАВА КАКВАТО Я ЗАСЛУЖАВАМЕ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!България си ти! България избира!

52

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

*** паднаха в собствения си - вълчи капан...

51

Светослав

преди 10 години

До 456Гаври се само с теб! Евросъюза предлага демокрация в която гражданите имат много повече права от всеки един съюз по настоящем в света. Влезли сме в Европа, нека използваме всичките ресурси които ни предоставя. ДА СИ СЕ ОБАДИЛ ПО РАНО ДА НИ БЯХА ПРИЕЛИ!

50

qur4u

преди 10 години

Обратното ви броене започна , *** крадливи. 10, 9, 8............

49

Спонги

преди 10 години

До 8888888Как ще чуеш, комунистите слушат само своя глас. Имаше остро изявление, касаещо сътрудничеството между САЩ и ЕС. ЕС се изказва вече трети път остро и критично за Правителството на Червената Мафия. Трябва да си *** за да вярваш сляпо на Партията. Червените *** които подкрепят Орешарски се кефят на евентуалния износ на евтин ток. Работодателите предупреждават. ИЗНОСЪТ НА ЕВТИН ТОК ЗНАЧИ ЗАКРИВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ! Първи фалират металургичните заводи.

48

Анонимен

преди 10 години

ЕТО ЗАЩО *** МРАЗЯТ ДО БОЛКА ПОЛИТИКА КОСТОВ И СЕ РАДВАТ КАТО ГО НЯМА...ЗАЩОТО НИ ВКАРА В ЕВРОПА И СТАНАХМЕ СЪЮЗНИЦИ НА Н А Т О ! СЕГА С ПЪЛНА СИЛА НИ ИЗКАРВАТ ОТ ЕВРОПА...ОСТАВКА!

47

qur4u

преди 10 години

И да добавя: Единия посланик е от Европейските социалисти а другия от ЕНП!!!! А сега си помислете защо "точно те" направиха тази декларация:)))))

46

Анонимен

преди 10 години

Vigen4o ti si na svetlini godini ot germaneca i francyzina Nito My ima6 obrazovanieto Nito koltyrata ti za teh si Edin selqnin do6al ot djunglata

45

456

преди 10 години

До червени боклуциО американска подлого,да не ти е скучно на дупето окаткто Боце не ходи на инструктаж във Вашингтон?То бива продажници ама за едно браво от ЕС и майките си ще продадете бе! Не ви е срам! Е затова ще се гаври с нас цял свят!

44

qur4u

преди 10 години

Този мишок прекрасно знае, че едно такова изявление на посланиците е предварително съгласувано с правителствата и посланиците на другите държави от ЕС. В дипломацията няма нищо случайно:)) Този жалък опит да ни убеди, че са го направили "на своя глава" е сага за ***.

43

българче

преди 10 години

Голям мъжкар тоя въджайнин, кастри наред! Кастро ли му е за пример... Е, знаем, че светъл пример са му и сергея, и маркса, и ленина!!!!!!!!!! Не за европейския, за съветския съюз бленуват другарите социялисти...

42

Анонимен

преди 10 години

Voina trebva za tezi mafioti sergei i dogan

41

Анонимен

преди 10 години

Kli vek 6te stanat zaplatite 1000 i pensiite 500 nqkoi moje Li da mi dade to4en otgovor

40

qur4u

преди 10 години

Усещате ли как леко и методично ни водят извън ЕС?

39

Демократ

преди 10 години

Какво се перчим пред големите ! Комунистите, Сидеров и турците ще ни изпокарат с целия свят ( изключение Сев.Корея, Русия и пр ) Ще видим Шенген през масур. Браво на ***, които гласуваха за тези наши днескашни управници.

38

Анонимен

преди 10 години

Sega e red na Putin da hapvate

37

Анонимен

преди 10 години

Комуносоциалистическите некадърници не искат мнение от европейците,или както нагло заяват ВМЕШАТЕЛСТВО...Те искат само да им дават европейските милиони и да си уреждат родата до девето *** коляно...О С Т А В К А на червената МАФИЯ !

36

qur4u

преди 10 години

Червен мишок.Пи ли ще поучаваш посланиците? Ами те са светлинни години пред теб, мишко!

35

До сини задници

преди 10 години

На вас и трактор да ви покажат все за едно ще си мислите..