333

Анонимен

преди 11 години

Много са грозни манипулативните цифри, които се представят от МВР за броя на участвалите в протестите. Умножено по пет е истината. Но идеологията на КГБ и ДС за информационно затъмнение с цел манипулиране на масите трудно ще мине със старите похвати. Комунисти, осъвременете си учебниците- в днешно време хората имат възможност за информация от всякъде, не разчитат на това което вие им казвате. Жалки са опитите да лъжете и мажете. Загубили сте бройката и на невежите вече. Много по-малко са!

332

Анонимен

преди 11 години

POZDRAVI NA PROTESTIRA6TIE ! S VAS SMEgrupa ot Germaniqgrupa ot Suisse

331

Анонимен

преди 11 години

НИКАКВО РЕГИСТРИРАНЕ НИТО ТУК НИ НА ЛУНАТА АНОНИМКА ДВИЖА СИ БРАТО ДРАСКАЙ СИ НА СВОБОДА ТУЙ Е МОИТА МЕЧТА ХАХАХАХААААА ДА ЖИВЕЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО НИКАКВИ НИКОВЕ НАКАКВИ ГЛУПОСТИ СЯКАШ НА СВАТБА ЩЕ ХОДИМ ЧЕ БЕЗ ЗАПИСВАНЕ НЕ СТАВА А БЕ АЙ СЕКТИР БРЕ!!!!!!!!!!

330

Протестиращ

преди 11 години

Дори в Египет чуха гласа на народа си след 4-5 дни. Нашите гьон сурати май ще разберат само от дебелата сопа.

329

Kaleko Aleko

преди 11 години

колко долно човече трябва да си, за да подкрепяш (естествено, срещу заплащане) правителствоТрябва да си беден, без особени перспективи и да ти трябват пари. Накратко, трябва да си социалист.

328

Анонимен

преди 11 години

колко долно човече трябва да си, за да подкрепяш (естествено, срещу заплащане) правителство, назначило Беевски за шеф на ДАНС?!Ако не бяха протестиращите, сега тази подставена грухня щеше да е на този пост! Май вие много мъчно, че не стана, а?!

327

Гражданин !

преди 11 години

Тия във Видин са купени всичките,взели са по 10 лева и сандвич,аз съм от Видин и съм един от тези които ме караха да участвам в този протест но аз отказах защото Видин няма да е червен вече защото ще ни затрият още толкова,всичко е купено да се знае в София,това е манипулация !!!!!!!

326

РАД

преди 11 години

До Дoбряk-фалшиментотоКато те гледам колко си корназ на приказки под чужда самоличност, само мога да си представя колко "съдебни дела" си "спечелил" :):)Според мен единствения който се "залива от смях" е другото ти аз като ти чете жалките напъни в нета :):):)Хайде съ здраве гаврошче! И да не забравиш хапчетата преди лягане :).....................................................................................................................................................................

325

СофиянецО

преди 11 години

Видин, и сте най-бедни и сте най-прости !!!

324

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРАСТ НИКОГА НА ВЛАСТ КРАЙ КО ТО БЕШЕ БЕШЕ КАМБАНАТА ЛОПНА,КОНЯ ИЗЦВИЛИ ЗА ПОСЛЕДНО И УМРЯ,ГЕРБ Е УНИЩОЖЕН!!!!!!!НАЗДРАВЕ ЗА ЛОШАТА И НЕАДЕКВАТНА ОПОЗИЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА

323

Анонимен

преди 11 години

Когато тоя тумор наречен комунизъм бъде изрязан тогава България ще се оправи, когато всички разсейки бъдат излекувани тогава страната ни ще си поеме дъх...Мисля че операцията е започнала и трябва само още малко търпение.

322

Red Raspberry

преди 11 години

Е, оставете приятелките на Моника и *** в правителството да работят - те могат! Ето, вижте какъв хубав имидж му изпиари на СереГея булката, вижте каква хубава е Варна, благодарение на ***! Нека сега цяла България да стане такава!! Оххх, само кръгът Монтерей ще ни оправи!

321

Анонимен

преди 11 години

Тук има наистина болни ***.Докато има такива като вас,нормалните и образовани хора ще са по площадите

320

Анонимен

преди 11 години

НА КОЙ ОТ ТЕЗИ ДВАТА ДОБРЯКА МУ ТЕГЛЕЖ ЕДНА НАШЕНСКА ДА СИ МРЪДНЕ УХОТО ЕДИНИЯТ Е ГЕРБЕРАСТ А ДРУГИЯТ КОИ ГО ЗНАЕ ХХЕХЕХХЕЕЕЕЕЕ

319

Анонимен

преди 11 години

20 години Доган прокарваше турско влияние и държеше държавата слаба с помоща на такива като Станишев.И СЕГА ИМА ***,КОЙТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ.ГЛУПАВИ ХОРА-СЛАБА ДЪРЖАВА

318

Анонимен

преди 11 години

До герберските пиарки, много зле се справяте мойте момичета, чудя се за какво ви плащат, и тук сте зле и във фейсбук и в туитър, абе навсякъде.

317

Pisna mi

преди 11 години

Do Silviq25.... Leka do utre be mi priqtno

316

Ариана

преди 11 години

20 000 за вас са 5000, браво комунисти, поддържате традициите на гнусната си дикатурура.

315

London calling

преди 11 години

До london calling Стига си имитирал достойни постове. За едно такова пъпчиво селянче като тебе само мястото е в гишето.Прости герберовидни не би трябллаво да имат място в този сай.

314

Silvi25

преди 11 години

Pisna mi , който търси - си го намира. Дано се е изкефил на Макс на глупостите си.