143

Ъ !

преди 10 години

Ми тиа под прозорците на Сидеров кви са бе ?? Орангутани от Африка ли БЕ ?? Май такива !! И Приличат на тебе !

142

Анонимен

преди 10 години

Напоследък политиците употребяват думите, както им падне без да носят отговорност за тях. Не вярвам Московски да е толкова ***, че да не знае значението на думата "тероризъм". Просто е нагъл до немай къде.

141

МИРО

преди 10 години

АБЕ ТУКА МНОГО ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ НА ГЕЯ И НА ОТСКОРО ОБРЯЗАНИЯ НЕНОРМАЛНИК.СРАМУВАМ СЕ ЗА ВАС,ЧОВЕК ДОРИ И КОМУНИСТ ДА Е ТРЯБВА ДА ИМА ВСЕ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО

140

открийте разликите

преди 10 години

Защо тези, които протестират пред парламента са умни и интелигентни, а тези, които протестират пред портата на "капо ди тутти капи" са терористи?

139

Сталин

преди 10 години

Борис0в, Не можа да угодиш ти и на Америка и на Европа! С гъзоблизене - до ТУК! Изпарявай се, спирай парите за протестите, тия да си дигат чукалата, и ти отивай да си харчиш Кървавите пари на някоя красива туристическа дестинация ДАЛЕЧ от България! Ходи си, преди да са те "освободили" и евро-господарите ти! *** пълен, както и всички платени от теб душици! Go home, yankee!

138

Кой беше този ?

преди 10 години

Кой беше този Порисофф?

137

Ъ !

преди 10 години

Абе кой беше тоа Боко Тиквата че вече заборавих,а Занзибарски ????????

136

стига

преди 10 години

сте обиждали човека! Няма никакво значение от коя партия е, а по-важното е друго...мъжкарски се държи. *** бил, черен бил...черен, ама верен!

135

saki

преди 10 години

Вече ясно се делим , на политици и обикновенни българи. Московски и Боко са от политиците, а ние сме обиковенните, част от лумпенизираната тълпа тормозреща елита в тяхно лице. Абе Московски ако вземем по едно дЪрво и ви запраскаме по наглите кратуни тогава ще разберете колко гнусни сте ни станали. *** мръсен.

134

Браво

преди 10 години

А протестиращите вече 20 дни пред Парламента какви са? Полицаите ви пазят да не се потрошите и вече наистина не се издържа, в пулния смисъл на думата. Един полицай стана жертва на стреса, който предизвиквате и сега благородните протестиращи щели да му отдадат едноминутно мълчание!!! Пълна наглост! Той сигурно също има деца, но не се казва ББ... Засрамете се и се извинете, па си отивайте по къщите! Седянката свърши!

133

писна ми

преди 10 години

Московски, ти нарече протестиращите под прозорците на твоя вожд терористи, а другите какви са? Отсега нататък "симпатичните протестиращи" се преименуват на терористите!

132

истинко

преди 10 години

Хей Московски, Ленинградски или както са те кръстили там! Ти *** кого наричаш терористи бе?!

131

Възродителен Процес

преди 10 години

Тодор Живков така се страхyваше след 1989 зарaди Възродителен Процес , точно като Бойко Борисов сега

130

455

преди 10 години

До anton.kutevИ а какво да им завиждат на хамериканците?? За *** ли?? А пардон то се казва афроамериканец,също както при нас на *** им викаме роми!

129

Българин

преди 10 години

ДО 147 ТИ СИ ДОЛНО ***-/ПРЕДАТЕЛ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ/

128

Янето Фидософ

преди 10 години

Ами, Боко да спре с тероризма спрямо правителството, парламента и непротестиращите гражданите на София!!!Московски, ти сега слагаш ли се на Тиквуня- Боко ли си???

127

anton.kutev

преди 10 години

Другари,разбира се, че няма никакъв проблем да обиждате политици на *** като Костов и Московски, особено като се има предвид, че нас *** са ни избирали, но от онези най-истинските и най-необразованите

126

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДолу ГЕРБ!------------Ами те са долу. Радвай се на страхотните им заместници.

125

Патриот

преди 10 години

Вашингтонски ли си столипиновски ли си хващайте цялата предателска герберска шайка първия полет за сащ ,защото здравето и живота ви тук не са гарантирани!

124

anton.kutev

преди 10 години

Така е другари, редно е БСП да си покаже своята арийска закалка и най-сетне да се покаже съпричастна на фашо изпълненията в матушка Русия.това сме ние и Атака е част от новото ни старо аз.