54

эллл бэнди

преди 10 години

Левовете в марки,сега в евро ,колко актуално звучи,а са минали повече от 15г.Казвах ви че имате едни 35млд.спестявания като народ които трябва за кратко време да ви бъдат прибрани и ще го направят.А после избори,ама ще има ли вече значение.

53

Иво

преди 10 години

До АнонименМного плитко разсъждаваш. Аз гледах предаването. Проф който цитираш е бил икономически съветник на Луканов и Виденов и се смееше когато адаша му напомни купонната система по тяхно време и хиперинфлацията. А това че бяхме финансови отличници (защото при сегашните *** няма да бъдем) водеше до по-високи международни рейтинги за страната ни и оттам по-ниски лихви и по-добра дестинация за инвестиции. Не е само куха фраза. Самия проф призна, че заем е последното, което той би направил.

52

Реалист

преди 10 години

До Киро кофражистаПростако, бегай лижи косматия *** на преливащият от акъл и честност Бойко Борисов. Ей с такива тиквеници ще прокопсаме! Много ми е интересно на висящите по цял ден пред парламента и МС кой им плаща заплати и от какво се издържат!

51

anonimen

преди 10 години

Този в кавички икономист от колко години се кипри по телевизията и никога нищо смислено нещо не е казал само общи приказки и бля бля .Интересно кой му плаща заплата за това при пазарна икономика.Можем само да се досещаме.

50

Анонимен

преди 10 години

До Мистър Х. Недей така подценява способностите на комунистите. За 3 седмици им се губят 2 млрд. Ако се задържат още време на власт може иденовата зима пак да се повтори.

49

до коментар 47 Киро

преди 10 години

Абе Кире чети коментарите хората са ти го написали! Няма смисал през два коментара да задавате едни и същи въпроси когато ви е отговорено вече няколко пъти. Който е гледал предаването сутринта разбра защо миналия месец е имало излишък, това че е изрязано това в статията си е проблем на днес бг. Всъщност отговора който дадоха икономистите в студиото е че абсолютно всяка година без значение кой е управлявал винаги това е най-силния месец, защото до края на април е срока за плащане на данъците.

48

антиСорос

преди 10 години

Соросоидчето пак изпълзя! Такива като него - с лопата да ги ринеш! И Томислав Дончев - философът е тяхна рожба. От философ стана експерт по еврофондове. А тоз е на Дянков от ПУЦ-а.

47

Анонимен

преди 10 години

Това момченце с отвъдокеанска тлъста заплата и промит мозък да ходи да дава акъл на Обама. Отровно общество да се забрани.

46

Анонимен

преди 10 години

Хайде на море, да поживеем това лято, че за другото не се знае ще има ли пари... За всички БСП фенове - децата ви ще ви благодарят и внуците ви ще ви благодарят, за плана Орешарски, който ще ви даде по 5% намаление на тока, но следващите поколения ще плащат скъпо и прескъпо, за това че нямате глави, а празни телевизори...

45

Анонимен

преди 10 години

това се случва винаги когато се унищожава дребния и семеен бизнес. при герб стана имено това. следствието е бедност, емиграция, по малки данъчни постъпления, по големи искания за социални помощи и фалит на държавата. унищожавайки средната класа се унищожава и държавата. нашите управляващи винаги са били производни на олигархичните интереси. дори строителството на магистралите беше възложено на фирми контролирани от в. божков-черепа. пари до подизпълнителите така и не достигнаха.

44

Революционер

преди 10 години

От БСП и ДПС искат власт на всяка цена! Спомнете си дали са сдавали властта доброволно...

43

Боил

преди 10 години

Мистер Х вие сте пълен ***,кой ще налива? При такова правителство комунисти-анадолци-фашисти всеки бял човек од Европа 10 пъти ще помисли преди да даде 1/един/цент.Тези главанаци ще фалират държавата.Жалко!!!! за народът и България.Петата турска колона и червените ни продават,за това на протест до дупка!!!!!!!

42

optimist

преди 10 години

Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи! Другия път като има избори пак отидете за гъби...

41

МВ

преди 10 години

и тоз от Отворените общества ни дава акъл, да го питаме тоз акъллия - а като дойде Баце той откъде ще вземе - ти ли ще му дадеш, или Батенката де ви финансира а?

40

Анонимен

преди 10 години

СТранно същия този икономист, не мрънкаше при изхарчването на 4 милиарда от резерва и увеличаването с още 1 милиард евро на държавния дълг, когато правителството на ГЕРБ го изтегли. Май някой икономисти много избирателно коментират а? Иначе и аз съм против зъдлъжняването на страната ни, но просто се очудвам как някой хора мълчаха като риби, когато техните хора пилееха пари а сега не могат да си затворят устата от критики. Кредит ДА но само ако са за съживяване на икономиката както направих в САЩ

39

Анонимен

преди 10 години

До brankooodСтатията е изключително манипулативна както и изказването на Георги. Другият икономист (съименник му е проф. Ангелов) му отговори достойно, но отговорът му е изрязан и от текста и от внушенията на заглавието. Истината е че винаги АПРИЛ си плащаме годишните данъци и за това има преизпълнение на постъпленията до като в условия на несигурност фирмите не бързат да плащат. Протестите сриват бюджета - има кой да го иска. Глупаво е да сме рекордьори по нисък дефицит така страда икономикат

38

3

преди 10 години

до 34 - може много да плюеш и хленчиш, но никой за един месец не е сътворил толкова простотии и наглост , колкото защитаваните от теб партии. Или може би си на принципа - все едно аз как съм, важното е Вуте да е зле.

37

Анонимен

преди 10 години

До pslЗа съжаление логика няма,но и за съжаление има още такива,които им вярват!!!Не мога да проумея,какво става в тази държава!Защо някои от хората са толкова облъчени,не виждат ли какво майсторят така подло и с бързи темпове червените гадове!!!

36

888

преди 10 години

И ТЕБЕ ТЕ СЛУУУУУУШАХМЕ В ГОДИНИТЕ - Я КАЖИ С КАКВО СИ ПОМОГНАЛ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА КАТО МНОГО СИ КОМПЕТЕНТЕН????????

35

Анонимен

преди 10 години

до Mистър XТози чобанов пък откъде го изкопаха,имам чувството че е някакъв овчар.Хванали са го на къра както си е пасял овцете и са го облекли в костюм.