22

Oleee

преди 11 години

До antubisЗначи убийците могат да определят кой да живее и кой не, но съдът не може? Много странна логика. По-скоро граничи с лицемерие.

21

Боби

преди 11 години

До 18: Ами да, АКО е. Може да съжалява за това, че я е пребил, а да не я е бутнал. Това би следвало да се докаже и отсъди от компетентните органи. Докато няма официална присъда, този е невинен до доказване на противното. Ако е виновен - редно е да получи максималната присъда при строг режим.

20

Д Димитров

преди 11 години

До кучкарОстави ги "зоофашистите". За тях човешкият живот и здраве нямат никаква стойност. Виж за кучето вдигат олелия до небесата...

19

Фружин

преди 11 години

Какво красиво момиче... редно е смъртните наказания да се върнат и да се прилагат на такива ***!

18

iri

преди 11 години

За такива - СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!!!!

17

batevale

преди 11 години

Ако този ми беше син ,щях да го убия ,а после себе си.....Гадно е да се провалиш като родител и възпитател на децата си. Тъжно е да гледаш снимката на младо момиче,а него вече да го няма....Жалко е да видиш и унищожената съдба на едно младо момче.....Все деца!

16

КЙ

преди 11 години

***, как може да убиеш човек от ревност. Възпитанието на бг мамините момчета, на които всичко е позволено, до това води. Господ да им е на помощ на родителите на момичето - това е доживотен, безкраен ужас за тях, ужас без изход. 20 години - направо доживотен му дайте на този млад ***, защото след 10 год. ще е вън за "добро" поведение и определено няма да е станал човек с ценности в затвора. За възпитанието на децата са виновни родителите, децата са чист и бял лист хартия.

15

кучкар

преди 11 години

Единственото което твърдя, колега, е че сте платени и то доста солидно! Защото ако беше новината за куче, досега да има 200 коментара! Жалко за хубавото и умно дете, доживот за този убиец!

14

Анонимен

преди 11 години

не-може, а-трябва

13

Анонимен

преди 11 години

Протести за връщане на смъртното наказание!!!!

12

Горо

преди 11 години

Тия ученици преди да правят искове за смъртни присъди да проверят,че такова нещо в България не съществува. Съгласен съм, че тоя убиец не заслужа да не е на свобода повече до края на живота си!

11

ДА ВИ НАПОМНЯ

преди 11 години

МИТЪО ОЧИТЕ - НА СВОБОДА, КУКАТА/от плн, не от филма/ - НА СВОБОДА, ЗЛАТКО БАРЕТАТА - НА СВОБОДА, БАБАТА С 1 СТРЪК ТРЕВА - 2 ГОДИНИ ЗАТВОР - ТОВА Е БГ СЪДА! ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ ДАДОХА - 3.5 години на основния извършител, 2.5 ОСЛОВНО на съучастниците! съда не е по-малко зло от политиците

10

Анонимен

преди 11 години

Такива комплексирани изверги трябва да гният в затвора. Убил е човек по мъчителен начин. Съжелявал бил. Как 20 години за убит човек. Нека протестираме допълнително за доживотни просъди при убийство!!! Щом политиците не се сещат да поправят наказателните закони, НЕКА НИЕ ЧРЕЗ ПРОТЕСТ ГИ НАКАРАМЕ. Нека се държим като общество и за всяко необходима промяна в законите ни притискаме политиците чрез протест, защото иначе никаква промяна няма да настъпи.

9

antubis

преди 11 години

Ех, красиво момиче е била милата. Много, много жалко, че хората от любов се избиват. Дано почива в мир.А за смъртна присъда аз винаги съм бил против - не сме ние, които ще определяме кой да живее и кой да умре. Все пак убиеца (ако се докаже), трябва да получи доживотна присъда, без право на обжалване.

8

еуе

преди 11 години

В друга медия четох, че преди да се озове във водата е била пребита жестоко, а тук не се споменава нщо такова?! Журналистическа измислица или несъобщаване на цялата истина?

7

ввв

преди 11 години

До кучкарОпитваш се да провокираш, но никой умен няма да ти се върже. Човешкият и кучешкият живот не може да се сравняват, но това не означава оправдаване на зверства. Глупав и жалък си!

6

кучкар

преди 11 години

Ако беше убил куче, щяхме да ревем повече. Ама то красиво и умно момиче... за това не ни плащат! 20 години ще му дадат, иначе за куче трябва доживот!

5

Сотир

преди 11 години

наш`та демокрация е така, стига сте ревали !тва да не ви е едно време, преди 10-ти

4

tank

преди 11 години

До Тракторда бе щото при тиквата и цвинокио хич ама хич нямаше престъпност да не говорим за самозапалвания, аре по кротко и аз не ги харесвам тия турски мекерета ама и предните не бяха цвете да не се забравя.

3

6ifoto

преди 11 години

редно е да бъде наказан по същия начин,каквото е сторил....другото е лицемерие,не правосъдие