344

владетеля

преди 11 години

В СОФИЯ ПРОТЕСТИРАТ *** И МАФИОТИТЕ.ТЕ СЪЩИТЕ НЕ МИСЛЯТ КАКВО ПРАВЯТ.ТАКА БЕШЕ КОГАТО ДОЙДЕ ТАЗИ ГНИЛА ДЕМОКРАЦИЯ ПРЕЗ 1989Г.УЛИЦИТЕ И БУЛЕВАРДИТЕ НА СОФИЯ БЯХА ПЪЛНИ С НАРОД И КАКВО СТАНА,ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ И ТЕЗИ МИТИНГИ ДОВЕДОХА ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА,ЗА СМЕТКА НА ТЕЗИ КОИТО ОГРАБИХА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА,СЪЩОТО СТАНА И ПРЕЗ 1997Г.,СЪЩОТО Е И СЕГА.НАРОДА СЕ БУНТУВА НЕ СРЕЩУ МИЗЕРИЯТА И ГЛАДА,А ЗА ТЯХ ПОСТОЯННО РЕВАТ,ЗАЩОТО ИМ ХАРЕСВА ДА БЪДАТ ГЛАДНИ И БОСИ.ТЕЗИ НЕ МИСЛЯТ ДОБРЕ СЪС УМА СИ.

343

Хамстер

преди 11 години

"от 1 юли цената на електричеството е трябвало да бъде повишена с 20%, а вместо това ще бъде намалена с 5 на сто"Не беше ли 40%?

342

Че

преди 11 години

Ами то всичко идва от софиянци както социализма така и капитализма.Вземат с пъти по големи заплати от провинцията и пак недоволни.

341

тодорова

преди 11 години

другарю, в селата е тихо,но в сърцата ни е тягосно и омразно,мразим теб и партията ти от дъното на душата си,неможем да дойдем в софия,но сме там ,с младите хора на България, да са живи и здрави,само те ще ви изринат от там,където въобще не ви е мястото,вечер на шурата като се съберем на раздумка,как никой не ви харесва бе,само една баба на 92 г.върла комунистка

340

ДА СЧУПИМ ГЛАВАТА

преди 11 години

НА ЗМИЯТА, ДРУЖНО ДА СЕ СЪБЕРЕМ!!! БАЙ ДОБРИ ТАКА РАЗПРАЯШЕ!

339

Анонимен

преди 11 години

Половината от българите, живеещи в бедност, искат правителство, което да се грижи за тях"Това е много смешно. Правителството да се грижело за хората. Другарю Станишев, обяснете ми как точно се грижите за хората. Аз съм човек - познавам поне 500 други те също по 500, единствените за които съм чувал да се грижи което и да е правителство са тези които са близки до него. Но те със сигурност не са бедни (по точно вече не са).

338

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До ВинетуИнтелигентни са според ББ и всички дето не можаха да докопат кокала на последните избори само преди месец , както и на размекващия се от "интелегентността" на протестите - Плевналиев. Че той си е мек по пририда !"Борисов и Кунева протягат ръка на Радан Кънев.И двамата видяха близки позиции с ДСБ". Какво повече да говорим - че да вземат да се прегърнат !

337

Прованс

преди 11 години

Махайте се по-скоро, защото ще тръгнем с тояги, коси, лопати, мотики и коприва срещу вас, изверги нещастни и крадливи! До 3 дни да сте се омели! Търпението ни има лимит!

336

smaZanGuLub

преди 11 години

Всичките тея тарикатчета са произлезли от едно котило. Това трябва да се разбере. Как ще си на бай Тошо охрана сума ти време и после ще си другата крайност. Сергея Бея и Клоуна са същите те Демокрация го използват само като дума. И е време вече да загрубеят нещата, защото явно кокала е прекалено дебел и не се пуска толкова лесно. Всичките са за затвор, ако някой ви изглежда по-малко виновен, спокойно, не е!

335

йорданов

преди 11 години

Когато провинцията протестираше зимата софиянци си пиеха ракията и не им пукаше ,журналистите идваха и си отиваха и пишеха по два три реда прог.тестиращите от провинцията са бедни и нямат пари

334

селянин

преди 11 години

Нищо подобно!Провинцията иска оставка на протурската банда хиени!В селата по всеки повод се казва "оставка"...подобно на речите на Катон Стари в Римския Сенат, които винаги завършвали с думите: "И все пак, Картаген трябва да се разруши!"

333

Винету

преди 11 години

Мръснишкото разделяне на хората на интелигентни и *** и пульо е не само цинично, но и знак. Просто се вгледайте в лицата и очите на онези, които мазно доволно правят подобни квалификации.Тези хора не обелват и дума за МАФИЯТА НА ГЕРБ И ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗИРАНА БРИГАДА НА БОРИСОВ, КОЯТО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ.

332

До Анонимен 363А вие Софианци ще се обърнете към провинцията тая зима за буркани !

331

Винету

преди 11 години

Всички телевизии, водещи, ***, психолози, анализатори и всякакви сбрани интелигентни, по време на февруарските протести, когато площадите ревяха срещу МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ, се чудеха как да манипулират кадрите, така че хората да изглеждат по-малко. И я караха колкото се може по-пестеливо откъм репортажи, анализи и възклицания с влажни очички.Днес за протестите на цвета на нацията тези медии и телевизии бълват като извадени от гьобелсова пропагандна машина денонощно, до втръсване и ще се посерат от интелигентност на революцията.Мръснишкото разделяне на

330

Анонимен

преди 11 години

stanishev SHTIAL DA ZASHTITI BEDNITE OT OLIGARSITE. KOI OLIGARSI BE? - MONIKA, OVCHAROV, MASLAROVA.

329

Dnes.bg.1

преди 11 години

ЗА КАКВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ГОВОРИМ ИЗОБЩО? ПРЕДСРОЧНИ БЯХА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА. ПРЕДСРОЧНИ СА КОГАТО ОТ МАНДАТА ОСТАВАТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДО ГОДИНА. СЕГАШНИЯ СЛУЧАЙ Е ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ,А НЕ ИСКАНЕ ЗА ПРЕДСРОЧНИ И ЗАДСРОЧНИ ИЗБОРИ. НАЛИ ОНЗИ ДЕН ГЛАСУВАХМЕ? АЗ ОТНОВО БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА АТАКА,КАКТО И ГЕРБЕРИТЕ ОТНОВО ЗА ГЕРБ. УЛИЧНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ СА НЕЛИГИТИМНИ! И НЕЗАКОННИ! ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ И НЕ СЪМ ГИ ИЗБИРАЛ. А ЗА ПАРТИИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАМ И ТЕ СА ЛЕГИТИМНИ.

328

Анонимен

преди 11 години

в провинцията правят зимнина сега !

327

Анонимен

преди 11 години

Пред изданието той посочва, че от 1 юли цената на електричеството е трябвало да бъде повишена с 20%, а вместо това ще бъде намалена с 5 на сто.........това е добре

326

viki123

преди 11 години

До YГовориш с дир.ника си нали? Една уста, една ръка, ръководена от мозък, не може да изрече толкова простотии

325

Анонимен

преди 11 години

До Никога повече ГЕРБ, NIKOGA POVECHE TAZI SATANINSKA ZVEZDA SYMVOLIZIRASHTA CHUDOVISHTETO NARECHENO komunism.