124

Мислещ

преди 11 години

До ДО РОСКОЗаболя ли те, или вече не те боли като те милват червените ти господари, за колко харч пара си продаде душичката, а ***?

123

Някаф там

преди 11 години

Парламента прилича на гей влакче, а Волен кара локомотива...

122

Мислещ

преди 11 години

До Анонимен 139, изглежда съм ти казал истината, нали? От истината боли!

121

ДО РОСКО

преди 11 години

До Мислещ АБЕ *** ГРОБАРСКА ТИ ТОВА ЛИ ИСКАШ ПРЕЗИДЕНТА ДА ИЗВИКА АРМИЯТА И ТАКА ДА РЕШИ ВЪПРОСИТЕ. ЯСЕН СИ МИ ТИ СИ ИСТИНСКИ ГРОБАР ОТ НАЙ ПРОСТИТЕ И ДОЛНОПРОБНИ ЕНИЧАРИ, ГОТОВИ ДА Е-АТ МАЙКА СИ И ДА ЗАКОЛЯТ БАЩА СИ В ИМЕТО НА БУДА, ЦВРЪКО И ФЕДОСКА. НЕ ЗАБРАВЯЙ ОБАЧЕ ЧЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА БАНДА ОТ ЕНИЧАРИ , КАКВИТО СА ТИЯ ПРОСТИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НИТО ПЪК ЩЕ СЕ ПОДЧИНИ НА ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ, КОЯТО НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ ГАЩИТЕ НА ЖЕНА СИ И ОТ К-РА НА БУДА МУТРЕВ.

120

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Плевнята е прав за Сидер Войвода, но да каже нещо повече за своя първи милион :)

119

Анонимен

преди 11 години

До Мислещ МИСЛЯ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ДАВАШ СЪВЕТИ ЗАЩОТО СИ МНОГО ПРОСТО ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ СВИКНАЛО С РОБСКОТО СИ СЪЗНАНИЕ ИЗКАРВАИ СИ 30 СРЕБЪРНИКА НЕЩАСНИКО ПО ДРУГ ПЪТ НЕ СТАВАШ ЗА ПИСЕРУШКА

118

Мислещ

преди 11 години

До Някаф там Така е, това е тяхната програма за развитие на България, д аплащат на пропаднали хора да пишат в интернет, днес в парка видях един *** с лаптоп да пише, сигурно е някой от тях. ХАхаха!

117

Мислещ

преди 11 години

Ама вие няма да забогатеете като сте платени форумни коментатори, платените коментатори са като феновете на Пеевски от митинга, вижте видеото. Болен Мецан и Сергейчо!

116

Росен Плевнелиев

преди 11 години

Сега ми се обади по телефона Батко-Б.Б и ми каза че ще ми дърпа ушите и натупа по дупето защото си изтървам нервите спрямо Волен Сидеров и така подклаждам Гражданска Война.Батко ми каза по дбре живи в Затвора с теб Роско отколкото обесени на Площада ако не дай боже се случи.

115

Някаф там

преди 11 години

Как само си личи, че във форума има 10-тина платени драскачи на Атака и още толкова на партията с цвят на менструален цикъл...

114

анонимен

преди 11 години

Все едно , че не съм го прочел.Празни мисли на един празен/ик, незнайно как богат/ човек.

113

Мислещ

преди 11 години

Бойко хвърли оставката, ама тъпите червени животни нямат толкова доблест. Те са с меки китки, като платените форумни мишуги тук.

112

Мислещ

преди 11 години

Ей, платените, вие за колко се продавате? Я кажете бе, за колко стотинки предавате българияк, осъзнавате ли, че сте пионки в ръцете на едни буклуци и реално после като ви грабят политиците ще сте си заслужили това?

111

Мислещ

преди 11 години

Атака е пътят към *** бих казал, след като болен ДАНС носи даде глас за ДПС!Страхотна тройка си имате болен олигарски и гея!

110

yoda

преди 11 години

Все едно Плевнята да е президент, а Боко - премиер.

109

Анонимен

преди 11 години

Волен е за затвора, независимо че е невменяем !

108

...

преди 11 години

Президента на герб се обади.

107

Мислещ

преди 11 години

"Документа" с офшорката на президента е изфабрикуван от стреснатите червени мишоци. Сегашното правителство са само мутри и олигарси, които Бойко изгони, а сега с еопитват да наваксат с краденето!

106

АТАКА е пътят

преди 11 години

Тръгнал да говори за етика докато се чуди как да скатае данъци. Изглежда това е била цената за съставянето на правителство - Волен начело на комисията. Да продължава да им говори в прав текст и да задава директни въпроси, те няма да могат безкрайно дълго да се крият само зад лични нападки от сорта "***" и "не това е начинът". Начинът никога няма да им хареса и един ден ще трябва да дадат отговор.

105

are_kulata

преди 11 години

Роска, трябва да бъдеш заточен на някоя скала в The Rocky Mountains, там да си мислиш, защо стана президента на ГРЪБ !