126

Анонимен

преди 11 години

Новото хоби на софиянци: Няма какво да правя в къщи,ще отида да разходя децата до протеста и да погледам малко шоуВременцето хубаво днес,хайде да се поразтъпчим малко до министерски съветПротестът се превърна в карнавал

125

П_Петров

преди 11 години

До John DoeКакто се видя всъщност протестите бяха възможни дори при министър на МВР Цветанов и министър председател Борисов. Има и още два факта, дори Борисов като изпечен популист чуваше протестите на хората - за Витоша, за шистовия газ.Факт, е че единствените, които никога не се вслушват във волята на народа са ортодоксалните комунисти от БСП и ДПС. Тези партии не са демократични, съответно не заслужават демократични методи да се прилагат срещу тях!

124

Преди и сега

преди 11 години

Преди имахме един циркаджия. Бяхме свикнали той да се *** по всички телевизии и да му берем срама пред света. Днес имаме много циркаджии. С всеки изминал ден интелигентните циркаджии потъват в простотията си. Въпреки всичко те ми харесват. Започнах да свиквам с тях.Гледам как се търкалят по улиците, скачат на един крак, крякат, цвилят. Ето защо искам да им плащам по два лева на глава.Орешарски да работи и да остави тези мърльовци без внимание. Всички останали сме зад него.

123

aco kapo

преди 11 години

Къде беше така наречената интелигенция, когато 4 години ни управляваше един очевиден ***, манипулатор, пртестъпник, сатрап, мафиот и самовлюбен пуяк???? Много са смели сега, когато властта е демократична и позволява нормални протести, ама тогава им трепереха шушоните, а трябваше да крещят и обяснават на народа за ГИГАНТСКОТО извращение, наречено Боико Борисов!!!! Жалки сте.

122

axa

преди 11 години

Ако наистина протестът е на интелектуалците, те наистина ли не разбират, че спасиха кожата на един сатрап, диктатор и самовлюбен пуяк каквото е Мутрата Буда ??? Наистина ли не могат сметнат колко прави 2 и 2 и да се усетят, че използват искрените и почтените им подбуди (аз не съмнявам в това, понеже те са чудесни творци) за възвръщането на бял кон на едно очевидно нищожество. Страхотен парадокс е, че точно интелигенцията спасява *** на наи-големия *** и мафиот в Българската политика. Те не го осъзнават, сигурен съм, понеже са честни и наивни хора, но някои ден ще се срамуват от това!

121

До ранчо Като видиш политик по телевизията - знай че винаги се опитва да докопа или да си запази властта. Все едно гледаш куче пред месарница!

120

Ф-1

преди 11 години

Човек не може да повярва, ама Бареков такъ му го изплющя на мутрата, че още му пищят ушите!Така добре подготвена изборна манипулация, с 1000000 фалшиви бюлетини, гарантирани 7-8% преднина в резултатите..... И едно журналижче му отне четирите охолни следващи годинки...!Това мутрата не може да го преживее, не жали пари и средства, дава всичко- само да се докопа отново до власта.

119

Анонимен

преди 11 години

Ми тогава просто ще спреме да го посещаваме и ще фалира като Спорт1

118

John Doe

преди 11 години

Дори и да не го осъзнават, с действията си протестиращите ще постигнат само едно:пред м. септември т.г. министър председателят на България ще се казва Бойко Борисов, а вътрешния министър Цветан Цветанов!Разликата от м. февруари т.г. ще бъде само една - протестите няма да бъдат възможни. Всеки, който си помисли да протестира ще бъде смачкан по всички възможни начини!Това е, друго няма - продължавайте да протестирате!

117

ранчо

преди 11 години

Уважавах предаванията на Велизар Енчев по СКАТ. Сега като слушам какви ругатни се носят от ефира, стигам до извода и НФСБ искат а се докопат до властта. В момента на страната е необходим мир и компромиси от политиците, докато се подпишат договорите за еврофондовете и актуализира бюджета. Има протести, но няма конкретни искания и предложения. За какво е протеста - един от протестиращите каза: "За промени", какви?, каквито и да са. Това протест ли е или опит за дестабилизация?

116

Анонимен

преди 11 години

Ami shtom ne iskate Boko da vi upravlqva Mestan s udovolstvie shte vi opravq

115

Ф-1

преди 11 години

Не мога да понасям комунистите!Но ме отвръщава само мисълта, мутрите начело с хитреца от банкя да се върнат отново на власт.Между другото,точно мутрите начело с Борисов все още са членове на БКП.

114

Случаен сеирджия

преди 11 години

До 6iroСъгласен съм при едно условие - ти да си зад бодливата тел. В Чили кръволокът Пиночет е *** дума!Не обичам Станишев! Ама длъжен ли е да храни онзи спраскан конDом от снимка 4 с това, което му се е прияло?Какво мило детенце! Защо са му сложили такава нелепица? Не му отива, а е и ужасно глупаво...

113

аз

преди 11 години

Тия вече останаха 200-300 слънчасали *** пред НДК.

112

мдаааааааааа

преди 11 години

бре , бре агентурният апарат на СС волен ИБРИК ага от рано е заел място пред клавиатурите пишете жалки душички , пишете - то трябва да си заработите пицата

111

Анонимен

преди 11 години

Гледам ги ПЕС в момента и лидера им Станишев, и се чудя кой нормален човек вярва на тази пасмина? Протести до дупка и да ги изметем от управлението!

110

Анонимен

преди 11 години

Днес , излагате се . Какви няколко стотин души ? Вие изобщо ходихте ли там или си пишете е така . Към 10:30 имаше поне 2500 човека. Спрете да манипулирате и лъжете.

109

Акъл море

преди 11 години

Болшинството българи не стават нито за фашисти,нито за комунисти,нито за демократи!Ставате само за рушители! Орешарски е интелигентен,добронамерен,балансиран и неопетнен.Далече по-добър от повечето.Знаете ли какво искате проклети седесета!Какво спечелихте като подпалихте партийния дом,разрушихте мавзолея и свалихте рубинената звезда?Като не искате Орешарски,какво искате?Може ли тази България да поеме още разрушения?!Напълно сте заслужили ***,която създадохте!

108

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам другари, аз емигрирам.Колкото и да боли. Не виждам нищо позитивно във вашето държане. Както казва Серьожата- ами извинявайте......

107

л

преди 11 години

Абе вие тук в това сайтче, не се ли усещате, че сте изкукали тотално? Иска ви се да са 7000, но са 40-50 хиляди и скоро ще станем още повече, докато не свалим вашия любим псевдо-социалистически лидер станишко, продал се на мафията. Вие другарчета, знаете ли изобщо какво е ляво?? Вашето лидерче или е зомбирано, или тотално се е предало на мафиотските похвати на Доган. (Между другото аз съм ляво ориентиран човек с истинско комунистическо потекло) Осъзнайте се и излизайте на протестите с нас !