171

WhenYou

преди 10 години

До кога ще търпим тези *** от Атака ? Пускаш телевизора и оня гнусния им водач пак бълва лъжи на килограм - и никой нищо не може да му каже! ДОКОГА? Как спиш бе Волене - *** долен?

170

бай Петко

преди 10 години

*** М О Т А ....!!!

169

държавица

преди 10 години

Не било наказуемо по Наказателния кодекс - да, обаче да плащаш на ръка без подписан договор и да не плащаш осигуровки е наказуемо. Това си е нерегламентиран труд по Кодекса на труда и се наказва със солени глоби.

168

Анонимен

преди 10 години

ковчег за еврейсдкото лай*о бойко -винету и шайката му платени драаскачи по форумите *** по моисвевия закон

167

mirorim

преди 10 години

Волен не е болен, той е долен!

166

Счетоводител

преди 10 години

А този лунатик от къде има толкова пари?За 95кг. + момчета ~ 300х30 = 9000 лв.Организатори ~ 30х50 = 1500 лв.Драскачи по форумите 100х50 5000 лв.~ 15000 лева без данъци и без отчет на ДЕН. И не са само това...Откраднати са от държавата и от нас!

165

123

преди 10 години

Нямай жал Бойко...скоро скоро!!!

164

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

До ДобрякДа , но ти пропагандираш тук и сега оставка на Цацаров ! Това е много опасно като се има в предвид колко лесно се пали интернет пространството . Същото се отнася и за правителството не мислиш ли ?

163

niko

преди 10 години

MAMA MIA e naistina si mnogo DOLEN SIDEROV

162

Анонимен

преди 10 години

До val 789Аахахах *** :-)

161

Добряк

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБПървото, което трябва да се направи е промяна на закона за съдебната власт и прокуратурата. Чак тогава може да се говори за номинации. Каква е ползата да се смени един Цацаров с друг, като и той ще има пак неограничена власт и пълномощия? Което не променя факта, че оставката на Цацаров е на дневен ред. В медиите може да прочетете много неща, особено в медиите на Делян Пеевски. Затова четете внимателно кой е собственикът им.

160

val 789

преди 10 години

Журналистът Росен Цветков,тиинейджърът Георги Флоров и Дани от фитнеса в хода на следствието за клевета заведено от Сидеров да не се окаже,че такива лица не съществуват или са партизански имена!!!!! Е,те тогава жална ви майка Dnes.bg.Май сте клиенти да направите Сидеров с 30-40-50 000 лева по-богат от сречеленото дело!!!!

159

Анонимен

преди 10 години

Спомняте ли си конференцията на ГерП в зала "Армеец"Извозваха ученици от провинцията,които са дошли на екскурия да София и ги вкарваха в залатаХора от чистотата от селата около СофияЧиновници и секретарки от общините,които щяха изгубят работата,ако не бяха дошлиСРАМ И ПОЗОР !!!ГерП СРАМ И ПОЗОР ЗА ОБЩЕСТВОТО!!!!

158

Гост

преди 10 години

Добряк!Аз не съм НСС,Прокуратура и т.н.за да ти давам доказателства.Като е национална телевизия,какво пречи-хаха.То и Фандъкова е кмет на столицата,ама позволява блокиране на възлови кръстовища седмица вече,в пиков час.Тя ми нарушава гражданските права,да се движа свободно в моя град.Това не е ли управление "под прикритие"!

157

До ДобрякДобре ! Имаш ли някой друг в предвид за мястото му? Такъв който няма да прави ревизии на ЦЦ и да гони ГЕРБ за безчинствата им. Вчера четох тук статия, че ЕС ни съдят за подписано споразумение от ГЕРБ със САЩ !!!!

156

ami sega

преди 10 години

Оставка и на цАЦАРОВ, оставки на много хора в правосъдието !!!!! Да се види също кой, кой е в прокуратура и съд, защото там няма движение по знакови дела, освен ако не трябва да се търчи по недоказани анонимки!!!!

155

Добряк

преди 10 години

До ГостГосподине, БНТ е национална ДЪРЖАВНА телевизия. Ако имате доказателства, че е на ГЕРБ, моля да ги представите, иначе ще считам, че пишете за да подклаждате политическа омраза.

154

Добряк

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБГосподине, а вие помните ли думите на лицето Сотир Цацаров, че "не е длъжен да се отчита пред никого" и в изказванията си непрекъснато казва, "според мен", а не СПОРЕД ЗАКОНА. Вашият Цацаров ли е законът? Няма нужда да влизам в спорове с Вас кой осигурява доказателсва и подобни неща. Всички виждаме поведението на Главен Прокурор Сотир Цацаров. Както и помним дебелашките му инсинуации за "предпоставки" и две трети доказателсва. Оставка. Това е решението. И нови закони.

153

3333

преди 10 години

До Дидо 167ПОДКРЕПЯМ"Дидопреди 6 минутиПриятели,да поискаме незабавно да се спрат субсидиите на политическите партии! Нормално ли е с парите от данъците на хората да се плаща на мутри да бият същите тези хора?Да си събират членски внос партиите и да се издържат."

152

Гост

преди 10 години

Убедих се за пореден път,че журналистиката в България е купена,платена и продадена!Тя е основната движеща сила и на протестите,а БНТ е телевизията на ГЕРБ!Колко му е да се монтира едно клипче,някой да говори нещо-да се нагласи и да се окепази.Много бързо забравихте записите на ББ,Кокинов и други.Нещо не им обръщате внимание-хванали се за Сидеров.Защото е на дневен ред.ГЕРБ продължава да управлява и да манипулира.