107

Анонимен

преди 11 години

много бързо глътнахте въздух.Сега пак Бойко ли ви е виновен комунистчета -другарки и другари.Не само че мандат не изкарахте,ами се осрахте за един месец като хималайски мечки.СРАМ,СРАМ,СРАМ И ПОЗОР!!!!!

106

Искаме ГЕРБ!!!

преди 11 години

До vesko Да - мирише на леш ;) Като доста други гнили нейни съпартийици ;)

105

Анонимен

преди 11 години

НАГЛА ДЕБЕЛА ЦАЦАВА *** - КОЙ ПЛАЩА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЕ, АЗ ЛИ?! *** АЛЧНА ***, ВЗЕМИ СЕ ПОТОПИ НЯКЪДЕ

104

Никога повече ГЕРБ!!

преди 11 години

"протестиращите" = платени хулигани и наркомани от ГЕРБ, ***

103

bgsoldier

преди 11 години

113, щото преди да разследват ГЕРБ трябва да натикат зад решетките една сурия бесепари и догановци, които бяха довършили държават по време, когато нямаше криза! Ето Масларката още я точат, понеже е изключително трудно да се докаже, че някой е крал и злоупотребявал! Мисля, че когато видим някой от костюмираните с присъда, чак тогава можем да се поуспокоим и да видим, че нещата в тая държава вървят нормално.

102

val 789

преди 11 години

Защо камъните и псувните от протестиращите отнесе ЕДИНСТВЕНО централата на партия АТАКА????ДПС сложи свой човек в ДАНС,назначи си областни управители,обаче пред централата им в тези дни имаше учудващо спокойствие!!!Явно централата на ДПС не е влязла в УКАЗАНИЯТА на митингуващите.Там,ако се посетне ще се разсърди Ердоган,Турция,ЕС,Европарламент,Америка!!!! Най-безпомощна се оказа АТАКА и го отнесе и продължава да го отнася!!!!

101

Анонимен

преди 11 години

ооо кака Цецка е подгонила Фидосова с килограмите.

100

vesko

преди 11 години

Тази не ми вдъхва доверие.

99

ВВВ

преди 11 години

БЪРЗО ОГЛАДНЯХТЕ ЗА ВЛАСТ БЕ МУТРИ ЗАЩО БЪРЗАТЕ ТОЛКОВА ДА НЕ ВИ РАЗСЛЕДВАТ ЗА КРАЖБИТЕ И НЕКАДЪРНОТО ГЕРБЕРСКО УПРАВЛЕНИЕ

98

Анонимен

преди 11 години

леленце тая нямали морал и съвест то при тях нямаше парламент а директно каквото спускаше султана и неговия везир

97

!!!

преди 11 години

ДАДОХА НАЦ СИГУРНОСТ НА ДПС ЗА ЗАМ В МИН НА ОТРАНАТА НАЗНАЧАВАТ НЕДЖМИ АЛИ СИГУРНО И В МВР ДПС ДЪРЖАТ ЗАМ ОСТАВКА И СЪД

96

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Против Прасчо Пеевски съм. И БСП не долюбвам. Но другарката Цецка да се върне в ръководството на държавата е също толкова неморално и лошо.

95

Гласувайте за ГЕРБ

преди 11 години

А всички като сте готови да стачкувате за всичко и всички - защо не стачкувахте Бойко да върне парите, с които е превозвал по въздух бистришките си котенца ...ох, тигърчета ... така де - футболистчета ;) Защо не протестирахте тези пари да бъдат върнати и дадени на деца в неравностойно положение?!??!?! Да се ремонтира някое училище!?!?!? Да се изгради ново?!?!? Къде спахте, Господа И госпожи Родолюбци!?!??!

94

val 789

преди 11 години

ХАхахахахааааааа!!!!! Кукловодите искат да ни излъжат,че техните кукли се движат без конци!!!Е.. ти НАГЛОТО ПЛЕМЕ!!!!!

93

NN

преди 11 години

Подкрепих протеста против безумното назначение на Пеевски,но в никакъв случай няма да подкрепя кошмара Герб отново да дойде във властта!

92

ШопЪт

преди 11 години

До Анонимен 100Веднага ти отговарям, в петък протеста си бепе ОК, но вчера масово мЯкаха хората и или бяха докарани от някъде или бяха калинки от аминистрацията на ГЕРБ, а да не говорим за присъствието на деца, няма нормален софиянец, който да тръгне на подобен протест с дететто си, не за друго. а защото знаме че са възможни всякакви ексцесии

91

ТHE Патриот

преди 11 години

Защо всички герберасти сте такива отблъскващи гнусни чички и лелки,народа ви би шута ,вместо да станете по-ниски от тревата пак напинят за власт,***!

90

Иванушка Глупака

преди 11 години

101, май заблудения си ти. Ти за местни партийни структури чувал ли си? Но тук трябва да направя допълнение: огромна заслуга за това имат и медиите.

89

Гласувайте за ГЕРБ

преди 11 години

Хем диетично, хем - по-нисък холестерол! Липсата на храна ще направи всичко това за Вас! Хем диетично, хем - по-нисък холестерол! Липсата на храна ще направи всичко това за Вас! Така ще бъде решен проблемът със затлъстяването при децата, склерозата, диабетът и още редица други болести, свързани и с неправилно хранене. Така и така не можете да си платите ел. енергията и този месец, а не е добре да консумирате храната сурова, за да не се натровите. И този проблем е решен! С рецептата на ГЕРБ!

88

ТHE Патриот

преди 11 години

Герберастки селяци долни вонящи на пот,чесън и лук с какви очи изобщо се обаждате .