206

Танев

преди 11 години

Рано или късно Той, светиня му, ще е в затвора! Дори пак да стане премиер!

205

независим

преди 11 години

да не дава господ ти дани правляваш пак

204

Анонимен

преди 11 години

общо за бсп и дпс са гласували едва 17% от имащите право на глас. това са хора предимно от селските райони,от малцинствата,турци и *** и най вече старци.като цяло,ниско образовани и неграмотни хора.в големите градове и сред стопански активните хора бсп и дпс имат минимална подкрепа.

203

Анонимен

преди 11 години

за 3.5 години 400 000 нови безработни,тотален фалит при семейния и малък бизнес,гагъв герб,какви 5 лева.да гони топката и да си играе тениса,не става за държавник.то до тук никой от изредилите се не ставаше за държавник,особено гея и жан виденов.сякаш сме прокълнат народ да попадаме само на ***

202

1

преди 11 години

дпс ,като не е скочила на 50г.цветелинка пак е добре.

201

Калина

преди 11 години

Аз не мога да разбера, ок не харесвате Бойко, но защо обиждате хората, които са гласували за него. Никъде не видях някой да говори за "простата ***", която е гласувала за турци, червени и националисти? Истината е, че 80 % от младите хора са гласували за ГЕРБ. Аз съм на 24 години, завършила съм СУ, и не се смятам за проста и глупава. 80 % от колегите в университета също гласуваха за ГЕРБ. И до сега не си позволих да обидя никой от народа, никой изразил мнението си. За разлика от ответната стр

200

Анонимен

преди 11 години

До ДО МЕГИ 55Много филми гледаш!

199

ДО МЕГИ 55

преди 11 години

АЛО МЕГИ ВЕРНО Е ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ И ТИКВАТА СТЕ С УМСТВЕННИ ОТКЛОНЕНИЯ НО НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА.АЗ БЯХ НА ОРЛОВ МОСТ ЯДОХ БОЙ ОТ КУКИТЕ И СЪМ ГОРД ЧЕ С МОЕ УЧАСТИЕ ИЗГОНИХМЕ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК.АКО ТОЗИ *** СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТА ЗНАЧИ ОЩЕ МЛАДИ ХОРА ЩЕ СИ СЪБИРАМЕ БАГАЖА И ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ2.В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО НЕКАДЪРНИЦИ И ***.

198

55

преди 11 години

Интересно защо хората продължават да се палят,сигурно са няколко месеца назад като Василев......

197

АТ

преди 11 години

Честито възобновено дело за Чакъра! Боко-***!

196

megi 55

преди 11 години

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Г-Н БОРИСОВ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗА ДА ОСЪЩЕСТВИ ТОВА КОЕТО КАЗВА! КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА ВСИЧКИ ЖАЛКИ ДРАСКАЧИ НИЕ НАРОДА ЩЕ ГО ВЪРНЕМ ОТНОВО НА ВЛАСТ,А ОНАЗИ ***,КОЯТО НИ ДОКАРА ТАЗИ ГНУСНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ДА СЕ ИЗНАСЯТ АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ПРЕЗ КАПИТАН АНДРЕЕВО! НИЕ НАРОДА СЕ ОБРЪЩАМЕ КЪМ БОЙКО! ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМЕ ОТНОВО Г-Н БОРИСОВ,НО НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО В УЩЪРБ НА НАРОДА И НИЕ ЩЕ СМЕ С ВАС СРЕЩУ ВСИЧКИ КОИТО ЗАБРАВЯТ,ЧЕ НАРОДА ВИ Е РАБОТОДАТЕЛ!

195

АТ

преди 11 години

Айде скрий се бе тикво!Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Боко мутрафона!Буда, ти си срам за България! Изчезни или млъкни завинаги.

194

GERBerastin

преди 11 години

Факт: рано или късно всички сме с краката напред. Който не вярва ди си погледне часовника!В този ред на мисли: честито Бойко!

193

Базилио

преди 11 години

Хахах, сега Айшето ще пусне всичките си дангалаци за първокласници, от 6 до 16 годишните. Може и с Хасан да се запишат. Ще ходят заедно баба и внуче в 1 ви клас, хахахах, нали ще раздават помощи по 250 лв.

192

bg

преди 11 години

цялата държава да продадат жсе ми е тая а не се знае кои ни купи дали нема да сме и по добре ако некои шеих ни направи като дубаи и туризма стане наи привлекателен при нас а не в гърция

191

обективен

преди 11 години

Алоооо 204 ти че си скаран с ПРОСТАТА математика е ФАКТ, но нахалството ти пък е безгранично. Как от около 7 милиона население 1 милион гласували за ГЕРБ, а 6 били срещу него? Следователно 800 000 са за БСП, а 6, 2 милиона са срещу БСП, които сега и управляват отгоре на всичко. Е ква е тая "власт" на МАЛЦИНСТВОТО, айде марш веднага на Позитано да ти обЕснят ситуацията, че е много сложно за теб.

190

Базилио

преди 11 години

Останалите 6.3 млн. никога няма да се изгаврят със себе си, като изберат такъв примитив, като Полиглота-Свинар.Хаха, вие защото сте много умни, затова си избрахте турци и ***. Узаконете им гетата сега и марш на работата, че 10 те деца на самотната майка Айше трябва да имат пари за първи клас и за обезщетение от детската градина. После ви чакат и помощите за отопление. И да не забравите да си платите сметката за тока, че ще останат на тъмно в гетото.

189

USA

преди 11 години

До Ало Ваньо ....Prostaka si ti Mamka ti ne 1 milion ..

188

Анонимен

преди 11 години

На Куково лято ще стане.

187

стефан

преди 11 години

Ако говори тава което мисли е зле, зна4и е болен, ина4е всеки паднал от коня като него има временни разстройства,трябва да свиква това се слу4вас всеки политик!!!