91

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ СА : ЦЕЦО, БОЙКО, ГЛАВЧЕВ, ГОРАНОВ ,ЦЕЦКА, ФИДОСКАТА, АБИТУРИЕНТА ,МЕНТА И ТОЛКОВА. ДРУГИТЕ СА ТАМ, НАДЯВАЙКИ СЕ ДА СЕ ОБЛАЖАТ, НО СКОРО ЩЕ ВАЗИРАТ.

90

тошко

преди 11 години

Управляващите трябва да дават пример! На Мая Манолова и липсва елементарната култура и не може да бъде заместник на ВТОРИЯ ПО РАНГ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА! Държи се като *** и БСП само заради нея, заради арогантния СтаниГЕЙЧО и Местан, много скоро ще получат ГОЛЕМИТЕ ШАМАРИ от Европа и ще изгубят властта предсрочно и БЕЗСЛАВНО!

89

Анонимен

преди 11 години

ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ !

88

strephen

преди 11 години

До AngelhellМОГА ЛИ ДА ТЕ ПОПИТАМ НА КОЛКО ГОДИНИ СИ?

87

до 100 Angelhell

преди 11 години

Гн-е. не искам да защитавам Герб но като гледам какво сътворяват новото правителство само за първата си седмица от управлението ще успеят да счупят ***. Лошото е че хората се делят на партии а не гледат дали те правят нещо добро за ЦЕЛИЯ народ( а не само нашите)Политическите игри са игри но са на гърба на избирателите и по-лошо отразяват се на децата!

86

Ние от БСП и ДПС

преди 11 години

си стояхме плътно в парламента на работните места дори когато бяхме в опозиция, затова и спечелихме изборите и хората ни гласуваха пълно доверие. Вижда се и във форума че много хора ни вярват безрезервно, за което им благодарим и няма да ги разочароваме.

85

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ГРОБАРИ АКО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА ОТ НАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА СИ ПРАВЯТ ЦИРКОВЕТЕ- ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА, ДА ДОЙДАТ СЛЕДВАЩИТЕ, КОИТО НАИСТИНА ЩЕ РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ

84

Анонимен

преди 11 години

Трябва много да работите.Това говореше Бойко на предизборните срещи с избирателите,а сега той и неговите депутати не искат да работят.Ето това са ГЕРБ.Народни изедници.

83

azarilov

преди 11 години

До аманТочно тази година отчетоха, че НИТО ЕДИН автобус не е влязъл в деня за избори!!!

82

strephen

преди 11 години

До Angelhell ВИЖ КОИ СА МУ ПРИЯТЕЛИТЕ И РАЗБЕРИ КОЙ Е ЧОВЕКА! В ПОЛИТИКАТА ВАЖИ НАЙ-ВЕЧЕ! СПОРЕД ТЕБ КОИ СА ПРИЯТЕЛЧЕТА НА ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ?

81

Боби

преди 11 години

Българинът в момента предпочита ГЕРБ да са в парламента-независимо,че законите,които се приемат са в ущърб за народа.Казваме за това им се плаща да работят.Но в момента,може би работят повече,като не позволяват наБСП и ДПС да гласува закони,които са в интерес само на престъпниците,олигарсите,монополите и руснаците.От работягите от предходните правителства сме на това положение!Малко закони,но качествени и преложими,отколкото много,но нефукциониращи!

80

GiveMeFive

преди 11 години

До Анонимен 98Е пък щом толкова си искаш българското, върни се в първи клас да си искаш и образованието по български език или поне азбуката!

79

everest

преди 11 години

Въобще да не се връщат повече ще е най-добре

78

аман

преди 11 години

радвам се, че повечето хора мислят като мен.но има и 4 които СА СЪГЛАСНИ ДА СЕ ИЗСИПВАТ СТОТИЦИ АВТОБУСИ ОТ ТУРЦИЯ, КОИТО ИДВАТ САМО ЗА ГЛАСУВАНЕТО Вие сте хора, но не сте Българи

77

Angelhell

преди 11 години

До strephenДа наречеш Цецо наглецо и Бойко интелигенти... Боже, слез си прибери вересиите. :)

76

Angelhell

преди 11 години

До СотирЕ, да, видяхме какво успя да сътвори ГЕРБ за четири години на власт, дори когато всички от президент та до общински съветник, бяха техни хора!До аманДа, Бойко е виновен за това, че унищожи дребния и среден бизнес, които даваше огромно количество работни места. Унищожи с една единствена цел, дебелите, хубавите обществени поръчки да минават през фирмите на "неговите" хора, правейки ги все по-богати, но от това хората работещи за тях не виждаха нищо.Нали знаеш... криза е!

75

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ, долу гадните комунисти и мръсните *** от ДПС и продажните еничари от АТАКА.

74

Анонимен

преди 11 години

Gerb e balgarska partiq bsp e ruska partiq dps e tyrska partiq e az sam balgarin i si iskam moeto balgarskoto

73

Пламен

преди 11 години

Нещастници, толкова гнусна партия като ГЕРБ никога не е имало в България. Ненавиждам лидерите им, поведението им, езика им. Но всяко нещо с времето си, сега паднаха от власт, следващата стъпка ще е към затвора.

72

azarilov

преди 11 години

До bashkirchoГЕРБ трудно ще са на власт някога повече! Но дори и да се случи хипотетично, да очакват същото "разбиране" към правителството си ! Каквото и да правят - ще крещиме и плюеме по цял ден навсякъде - и във форума, и по улиците - ПОДОБНО НА ВАШИТЕ ***!!!!