33

Да ВИ е ЧЕСТИТО !!!

преди 11 години

Айде *** на корем във властта, на следващите /ПРЕДСРОЧНИ/ избори пак гласувайте за Червените ПЕДА*Ли и *** *** !!!!

32

anonimen

преди 11 години

ne zabravyayte,4e v bg jiveyat 1000 000 turci i imat palnoto pravo da u4astvat vav vlastta,ne zabravyayte,4e Tr ni e sasedka i 4e e edna ot nay silno razvitite ikonomi4eski strani,stiga sme revali i se izlagali kato balkandjii

31

Нено Сенегалеца

преди 11 години

Много българи вече казаха,че е по-добре турците да ни управляват за да има хляб и благоденствие отколкото някакви ненаситни български политици.

30

Анонимен

преди 11 години

До ДПСнаглостЯвно цацата е човек на турците и ***

29

slav

преди 11 години

Само да попитам всички определящи се за турци в бг Турция е ок страна по дани на световни агенции мн добре развиваща се страна какво правите тук в бедна бг а не отидете там аа ще кажете тук сме родени тук имаме имоти ми тогава кви турци сте живи българчета сте няма се праите на луди че ще ядете шамари.

28

Анонимен

преди 11 години

До хасанТака е, който го е домързяло и не е гласувал сега турци и комунисти ще го мачкат!*** народ - слаба дъбжава

27

Stolipin

преди 11 години

Сидеров ще бъде ли валия? Кой виалет ще получи?

26

ДПСнаглост

преди 11 години

С този главен прокурор едва ли,29.

25

ххх

преди 11 години

змията кога хапе най-силно?тия двамата скоро ще гледат през решетките.

24

55

преди 11 години

Не е театър-РЕАЛИТИ е!

23

neli

преди 11 години

vsi4ko mi prili4a na teatar...

22

ХХХ

преди 11 години

Долу тройната коалиция...БЕЗСРАМНИЦИ КЪДЕ СА атака ,МЕСТАН поиска 8 областни управители???КЪДЕ СТЕ БЕ ПРОДАЖНИ ***...сидеров и чуколов и свитата ви *** и *** и ченгетата шопа и станилов.ПРОДАЖНИЦИТЕ НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ...НЯМА ПРОШКА ЗА ВАС....КЪДЕ СТЕ БЕЕЕЕЕ...БОКЛУЦИИИИИ....

21

Анонимен

преди 11 години

Правителството ще им продаде каквото поискат- това е ясно на всички. Въпросът е дали ние българите/гласували и негласували/ ще им позволим !!!

20

ха

преди 11 години

Днес, в навечерието на втори юни, погледнете от каква висота ни гледат Раковски, Левски, Априлските герои, Ботев. Хорааааааааааааа, забравихте всичко свято. Залепихте се за червеношийките, за които няма жал към народа, които тъпкаха същия, изтребиха интелигенцията и сега продават бъдещето на децата ни и то на кого? Ортаци с кого? Осъзнайте се. Тези дни са свети, но само за всеки Българин. Къде е станишката (не със С), защо не е на тържествата във Враца? Ибрик ли си купува? Мизерници са.

19

бай Ганьо

преди 11 години

Волен сега е отговорен за последиците от властолюбивите турци. Постъпи предателски, както турчин не би постъпил. Всъщност резултатите се предполагаха.

18

Анонимен

преди 11 години

Siderov v Yambol li e valia?

17

бай Ганьо

преди 11 години

Допуснахме недопустимото. Волене, съде си националпсевдородолюбецо ? Как ще действаш сега - не искаш ГЕРБ, добре ,не само ти не ги харесваш, но турците по-добре ли ти допадат ?Хайде, сега, слагай чалмата...

16

Работодател

преди 11 години

До Анонимен 17Защото в затвора вкарва съда, а не политическите партии!!

15

Електорат

преди 11 години

Вярвам / поне за сега на Орешарски/. В интервю по ТВ той каза,че ще има смяна на областните управители ,защото били политически назначения.Сега ,с това си искане ДПС не прави ли същото.Политическо назначение на областните управители. И то на квотен принцип.МНОГО МЕ СМУЩАВА НЕИСТОВИЯТ ИМ СТРЕМЕЖ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА.При това са много далече от П Р О Ф Е С И О Н А Л И З М А И ДОБРОНАМЕРЕНОСТТА в действията си.

14

Карагьоз

преди 11 години

И ся- кво??23 години СЛЕД като 500 000 софиянци излязоха на Орлов Мост и казаха "НЕ" на комунистите, ви управлява Агент Павел????