202

анонимен

преди 11 години

Има само едно и единстевнно решение на проблема!...Гражданска война!...само се замислете, държава които са прижевели такива войни са сега добре ние трябва да ги последваме!

201

БАГАИН

преди 11 години

На латинската доктрина - разделяй и владей трябва да се сложи край ! 325 български партии трябва да бъдат унищожени а страната обединена .

200

БАГАИН

преди 11 години

До 218 Подлъгани от лъскавия западен живот , вие дори не помислихте за момент , че този техен ''лъскав'' живот , се дължи именно на ограбването на такива *** като българите . На използването на евтина работна ръка , ограбването и експлоатацията на цели народи , които служат като трамплин за издигането на запада . Има два вида народи в този свят: такива , които живеят чрез ''меча'' и такива , които живеят чрез ''ралото'' ... ние сме от вторите . Ние избрахме пътя на страхливеца и роба . Ние избрахме да бъдем ''зайчета'' в свят доминиран от ''вълци''. Н латинската доктрина - разделяй и вл

199

ranger

преди 11 години

214-ти, ти си толкова багаин, колкото Сидеров е богослов. Може и обратното. В глупостите, които си написал и не знам защо наричаш история, има толкова истина, колкото в Сидеровите уверения, че не е коалиция на ДПС и БСП ***. Единствено бих казал, че имаш дарбата с две изречения да покажеш, че си "дърт" *** от тия с бетонните глави. Не се напъвай, защото само можеш да направиш "задна беля" иначе нищо не се получава. И недей да плашиш с асимилация. *** в Сибир да преподаваш история!

198

WhenYou

преди 11 години

Вчера Сидеров отиде да осуетява опита на ГЕРБ и РЗС да премахнат трима депутати от ДПС от СОФИЯ! Ей това е вашия любим "националист" Сидеров! Националист ама се замислете, коя националност защитава?! Не и БЪЛГАРСКАТА!

197

Малоумни ГЕРБЕРИ

преди 11 години

Абе *** ГЕРБЕРИ - МНОГО СТЕ ОТВОРЕНИ ЗАД МОНИТОРИТЕ! Излезте навън да изтрия с вас улицата !!!

196

До Багаин

преди 11 години

До Багаин!МОМЧЕ, СПЕШНО ПОТЪРСИ ЛЕЧЕНИЕ !!!!

195

извинисебе

преди 11 години

извинисебе, извинисебе, извинисебе, извини се на Народа бе!!

194

slav

преди 11 години

До БАГАИН Който може го прави който неможе се навежда и чака така че говориш за кирилица мирилица и тн вие дупките по улиците неможете да си оправите 30 години я по тихо там на изток бг ли кви бяхте вие там.

193

xerth

преди 11 години

Аз съм господин Сидероф Ага, обичам да си харча милиончетата от ДПС в бело

192

БАГАИН

преди 11 години

До 212 Турция е нищо без своите англосаксонски господари .. нищо - зле организирана тълпа от кучета без майки , които по времето на славянската доминация над източна европа и близкият изток до 1989г. бяха върнати в палеолита и които трепериха пред малка България през 1912. Турция винаги е била англосаксонско сигнално куче , което се гриже за английските имперски интереси на Балканите и пътя на коприната. Чрез османската империя Англия превзе Индия , Северна Африка и близкият изток - факт ! Учете история и не се оставяте да бъдете асимилирани .. никога !

191

Анонимен

преди 11 години

Волен е болен от шизофрения и мания за величие, комплекс за малоценност и уродство.

190

До БАГАИН

преди 11 години

то и на турски няма но от това което чух вчера май турския ще се въведе като майчин език със задължително изучаване или нещо такова не знам за вас но аз предпочитам англииския език пред турския

189

БАГАИН

преди 11 години

До 205 - Не ми ''мутрей'' е *** . Такива като тебе им ровят с нож в зъбите , за да им извадят езика от гърлото след като задържат поглед върху мен. Пиши си в лексикончето -''фейсбук '' , слагай си фланелката , кецовете и чантичката с английският имперски флаг и отивай в мюзик идол да пееш на английски , като примерен колонизиран роб . Такива като тебе ги облизвам като вакли агънца, преди да ги вкарам в делириум траменс.

188

xerth

преди 11 години

Сидероф АГА спи моля ти се белото, че почна да се излагаш, инвестирай милиончетата от ДПС в някой проект, а не в бело и *** моля те!!!

187

Мислещ

преди 11 години

Сидер Ага подкрепи Доган ага, който е подкрепян от другаря Станишев, подкрепян от Братушките руски тайни служби, подкрепяни от...Дяволаааа.Браво. Взаимовръзки.

186

гост5

преди 11 години

По-голям *** и *** от Сидеров няма.

185

Анонимен

преди 11 години

До БАГАИНЕй болен мозък, айде пробутай ми едно кило сланина, *****ти мр*сна....Да не съм ти видял повече психичните коментари!

184

Даниел

преди 11 години

Сидеров защо вика на Московски *** като него *** го съедисват? Докота човека с психическите отклонения Сидеров ще е на свобода?

183

БАГАИН

преди 11 години

В България латиницата е навсякъде , но в латинска европа надписи на кирилица няма ... за каква реципрочност , съюз и обедининие говорим тука ? Това е културно налагане в най -чистата си форма . Англия и Сащ се опитват да заличит културното разнообразие в света с цел да го асимилират и да отвъртяд своята световна империя .