134

съсела

преди 11 години

Хайде, започнаха с комунистическите си клишета - "дестабилизация на страната"! Та нали вие през последните 3-4 години само това правехте бе, съселчо? Наглост и комунист са еднозначни понятия.

133

висок

преди 11 години

Да ни е честито правителството на Отечествения Фронт. След кото и Светльо Витков седна на една маса със БСПДПС за какво говорим. Ето и програмата: Първо- половината телевизионни програми на турски език Второ- народен заем-конфискация на влоговете над ХХХХлв- изключение само за правоимащите Трето- пуши се на всякъде- Евророма донесе власта на БСПДПС Четвърто- забранява се заключването на домове и мази- *** да тараши на воля Е сега прав ли е проф. Константинов?

132

j

преди 11 години

Червени ***, сами заробвате собствените си деца, 100 години крадете и насаждате олигофренската ви червена идея. Продадохте ресурсите и производството на Доган Местан Ибрям, изнесохте милиарди капитал зад граница. А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.

131

Анонимен

преди 11 години

ха ха ха голям страх го хвана съсела,да не би да има нови избори че тогава не могат да влязат в парламента.Сега доказва че ако не са били лъжите който бълваше БСП и ДПС сега ГЕРБ щяха да са мнозинство,що бе сатанишев ако бяха спечелили ГЕРБ мнозинство сега щеше да се плюнчиш по телевизията да се касират изборите ама сега осети че пак можеш да крадеш и не ти стиска да се явиш на нови избори,щото вече нямаш пари да купуваш *** нали.Точно обратното акко Атака те подкрепи ще бъде безотговорно.

130

Анонимен

преди 11 години

До NIKO11111, AKO GOVORISH ZA KREDITNITE MILIONERI E DOBRE, NO NEZABRAVIAI CHE IMA HORITZA S 1000EU NA MESEC I S TIA PARI HRANIAT SEMEISTVATA SI TUK.

129

Анонимен

преди 11 години

Сега ще последва нов цирк или второ действие на постановката "Даваш ли, даваш балканджи Серго!". Първите редове да готвят кърпичките за мощно напъналите сълзи и сополи. Сидеров ще играе нероден войвода, а Местан турска син фес.

128

rumen221

преди 11 години

До ДобрякПОДВИЗИТЕ НА ГЕРБ - България е европейската страна с най-ниски разходи за час труд - едва 3.5 евро, съобщи Евростат. Средните разходи за час труд в ЕС през 2011 г са били 23.1 евро на час, а в еврозоната - 27.6 евро на час. В Румъния 4.2 евро, в Литва - 5.5, а в Латвия - 5.9. Най-високи са разходите за труд в Белгия (39.3 евро), Швеция (39.1), Дания (38.6), Франция (34.2) и Германия (30.1). ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГИЙТЕ, СУРОВИНИТЕ И ПАЗАРИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИХА СЕГА ПОМИСЛЕТЕ КОЛКО ДА Е МРЗ, ТА РАБОТНИКА ДА НЕ ПРИПАДА ОТ ГЛАД НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО?!?!?!?!- ЕТО ЗА Т

127

Паганини

преди 11 години

Защо пък да не последва "сценария" на ББ /какво има предвид Станишката, само той си знае/. Нали Сидеров преди няколко дни в НС врещеше като Фюрер , че няма да гласува и подкрепи "никое правителство". Ако е мъж, както личи от голите му снимки / но дали са автентични не зная/, ще постъпи по мъжки и ще държи на думата си.В противен случай ще потвърди, че е само една "ГОЛЯМА ГОВОРЕЩА ГЛАВА".

126

хм

преди 11 години

Още по-малко вярвам избирателите на атака да подкрепят *** и бсп... А вие ???

125

Анонимният

преди 11 години

От партията на бившия премиер Бойко Борисов скоро ще остане само абревиатурата ГЕРБ.

124

Сотиров

преди 11 години

до ДОБРЯКПрочете ли нещо от мен ?

123

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОЖЕ БИ

преди 11 години

"Надявам се "Атака" да не последва този сценарий, защото не вярвам техните избиратели да желаят Борисов да остане на власт", посочи Станишев. ТОВА ЗВУЧИ КАТО ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ЧЕ АКО ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ БСП НЯМА ДА ПОЛУЧИ ТАКАВА ПОДКРЕПА. НО ПРАВИТЕЛСТВО ВСЕ ПАК ЩЕ ИМА... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОЖЕ БИ.

122

Анонимният

преди 11 години

Жалки и смешни се Тикви дебелокори в своето самонавиване. Че не спечелихте изборите е факт, а че до тогава ще ни затрупат всичката ви мръсотия и афери е показател, че със сигурност все повече хора ще се осъзнаят и напуснат потъващия кораб- Герб

121

rumen221

преди 11 години

До ДобрякИСТИНАТА СИ Е ИСТИНА...ЗАПЛАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СМЕШНИ, ЧЕ ЧЕСТНИТЕ ЧАСТНИЦИ И ДЪРЖАВАТА дори НЕ ГИ И ПЛАЩАТ- Минималната заплата в България е по-ниска от тази в селските райони на Китай, при положение че сте страна от Европейския съюз (ЕС). - Това недоумение изрази Робърт Кайло, експерт в Международната организация на труда.- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!- НИЕ ЖИВЕЕМ НАЙ-КРАТКО- ИМАМЕ НАЙ-НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И - НАЙ-ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА ЗА ТАРИКАТИТЕ, ОТ ВСЯКО ЕВРО ВЛОЖЕНО ВЪВ ВЛАСТТА , ЗА ДА КРАДАТ!!!.

120

Сотиров

преди 11 години

Не разбрах...от кои съм?Я ми прочети постовете до един.....

119

Тошо

преди 11 години

като му гледам на Орешарски професионалистите,не зная защо но нещо не ми вдъхват никаква надежда,по време на криза много държави закриват адменистрации,намаляват до минимум държавните служители да имат по малко разходи,а при нас е обратно,откриваме нови служби,това всичко ще дърпа от нас които чакаме някаква промяна,това ли му е програмата на др.Станишев

118

Марк

преди 11 години

Любовника на Серж стана външен министър!!Да живеят Гейпарадите!

117

антиБСП

преди 11 години

Този очилатко не се спря ! Писна ми от неговите конспирации и *** филми ! Вече всички са наясно , че той кадрува най-успешно в милата ни родина ! *** е той , *** сме ние , че го оставяме да си развява коня !

116

Сотиров

преди 11 години

До АНОНИМНИЯБУДАЛИ ИМА ОЩЕ ОКОЛО 920 000 , ТАКИВА КАТО ТЕБ.

115

NIKO11111

преди 11 години

Предлагам забрана на гласуването в чужбина, забрана на двойното гражданство.Да се създаде специален закон против изтичането на капитали от България, както и особен избираем орган, който да следи за спазването му. Трябва да се иска връщане по подобие на алжирското правителство на всички авоари на наши политици и свързани с тях лица и икономически структури в офшорни зони и зад граница. Пълна прромяна въобще на правосъдната система и нейните механизми на работа, както и на кадрите в нея.