21

до graywatch

преди 11 години

Има 240 депутати , партийни лидери и прочеее *** - избери си кой да застреляш, не е нужно само един да е!

20

redordead

преди 11 години

до грейуоч - отиди застреляй тия *** в овча купел. А ако искаш да работят докторите спокойно и си такъв каубой, организирай въоражена охрана за всяка линейка в София.п.с. СОТ 161, предлагат спешна помощ с линейки към охранителните си услуги.

19

лекар

преди 11 години

До graywatchХоди да се жалваш на:1. управляващите2. тези, които снощи са пребили един прекрасен лекар

18

до 17

преди 11 години

Известно е че точно при комунизма има ред и дисциплина,това по време на социализма можеше да се случи,но нападателите щяха да съжаляват горчиво до края на дните си. Така че тия тъпотии за анархия и беззаконие при соца *** ги разправяй на маймуните в зоопарка. Задавам следния въпрос - коя е институцията с най-голямо доверие не само в България, навярно в цял свят? АРМИЯТА , това е отговора,а в армията НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ , ИМА ЕДИНОНАЧАЛИЕ, затова нещата там вървят. Това трябва за да няма престъпност.

17

lekar

преди 11 години

Колеги от Спешна помощ, имате подкрепата на всички нас и лично аз подкрепям спирането на работа на Спешна помощ! Това не е работа, а варварство! Никой друг не работи при подобни условия! Аз съм за протест, за спиране на работа, за предприемане на крайни действия! Това минава всякакви граници-медийни атаки по медицинските лица, които настройват цялото общество срещу нас, по-ниско заплащане от ***, които метат улиците, тормоз и прогонване от собствената родина! ДО КОГА? НЕКА ИЗЛЕЗЕМ НАВЪН!

16

цигойн

преди 11 години

Удриии!

15

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА

14

Анонимен

преди 11 години

Да върнем законите на хан Крум.

13

lekar

преди 11 години

taka,nakraia nima da ima deguren,..shte mrete po kashtite..kato v devin...vsi4ki kolegi leka po leka se isnasiat,pone po mladite...probvaite v USA da isvikate lineika,posle idva smetka 2 000$ ,a ako posegnesh na kolega se legi v zatvor ,s godini...da vidim prokaraturata sega,...tova e za legane v zatvor,..kolegata e trahoten lekar

12

Тракийски

преди 11 години

Еми от Бургазлии кво да очакваш . Батки с адидаси....Селска история . Такива изпълнения в София не могат да се случат.

11

rebel

преди 11 години

Сегашните деца растат като *** ,и това со е закономерно, за такова общество като Българското- разпасано без нормално законодателство. Това не е изненада за мен.

10

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо 18Като те е срам, върни се обратно там, откъдето си излязъл и бегай да се раждаш там, където няма да те е срам...

9

4око

преди 11 години

В другите медии пише ,че са абитуренти.Извикали линейката ,че едното момиче уж било с диабет и и станало лошо , а пък се оказаоло ,че била препила .Като дошла линейката и им се нахвърлили да ги бият!поред първоначалния сигнал ставало дума за диабетно болна жена, изпаднала в кома, но после уточили, че 15-годишно момиче е прекалило с алкохола.Линейката пристига точно за шест минути и е посрещната от 20 души, които се нахвърлили върху екипа.Най-тежко пострадал е лекарят д-р Красимир Йорданов, който има 26-годишен стаж като реаниматор в Спешна помощ и е герой във филма "Последната лине

8

Анонимен

преди 11 години

Шофьора каза, че са били чисти българи. Амфетамини и липса на възпитание. Сега е време за ефективни присъди!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Никакви *** не са ! Децата бал празнували!

6

Анонимен

преди 11 години

Само бой за всички *** от български, *** или имигрантски произход, дето бият лекарите

5

Анонимен

преди 11 години

Баш български ко*еленца са си. Без родителски контрол и възпитание. Ето го резултата от 24 години демокрация :)

4

ккк

преди 11 години

Май не са ***. Никъде не пишат да са ***, а на едно място има и адрес - знам мястото, там не са ***.Пияни *** просто.

3

Анонимен

преди 11 години

За тия шестимата има само едно хуманно наказание - набиване на кол и оставяне на един единствен шанс за помощ - да намерят начин да помолят същия екип на Бърза помощ да ги свали от кола!

2

Анонимен

преди 11 години

Явно и в този саит гледат новините на БТВ.