60

СМ

преди 11 години

Първо част от ръководството на ГЕРБ в затвора, за да може на другата половина да и е за урок.

59

какви времена...

преди 11 години

с джапанки влезе в българския парламент, после по еврейски бутаще количката на папата, първи с джапанки искаше нато,той са ояде народа тръгна с скъсани джапанки, бедни и глупав български народе..сега натовски самолети втора употреба шъ копуваш и още какво ли?

58

Анонимен

преди 11 години

За Паси (САЩ) важното е да се съхрани инвестицията в сатрапите. Гнуснооооо!

57

Анонимен

преди 11 години

Всички динозаври изскочиха, хайде се прибирай че ще останеш без мадама не си пъхай гагата където не трябва.

56

Анонимен

преди 11 години

не само в германия,в гърция и италия също,обаче това са народи със силно национално възпитание и с развито чувство за държавност и отговорност.ние българите сме племе на отрицанието и разединението затова тук не може. ще се самоунищожаваме докато територията ни стане част от една друга държава,вече ясно коя.

55

Д.Х.

преди 11 години

Тука Паси е прав,"ако двете партии са отговорни".Ама май не са.И едните ни желаят доброто,и другите.Обаче ако едните са "ЗА",другите са "ПРОТИВ",и обратно.Нямат "КЕЛЕПИР" да са заедно "ЗА".Горките ние "БАЛАМИ",и още ходим да гласуваме,вместо да хванем...?

54

Бучака

преди 11 години

Мони гледай си зарядните,трабанта и Гергана,че тя е много палава да не вземе да си намери някой да и полива редовно градината.Не ръси тъпизми....

53

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ съсипаха страната за 4 години и ако останат на власт за още 4 години нищо и никой няма да остане.

52

Майната Ви

преди 11 години

Ако това стане, НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ и заминавам където и да е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

Краси

преди 11 години

До Анонимен 55Никой не вярваше на Паси, когато говореше за членството на България в Евроатлантическия съюз през 92-ра...

50

Анонимен

преди 11 години

zashto tuk se razigrava niakakva lyubovna drama mejdu prostitutki i horata tribva da gledat tazi prostotia i prez tova vreme da se chudiat dali shte imat badeshte v tazi shi*ana darjava ili da si hvarliat pasportite tia ne zachitat jivota na horata gadove mrasni

49

outsider

преди 11 години

Паси не е толкова глупав, колкото иска сам да се представи. Чудя се за какво приказва за правителство на ГЕРБ и БСП, след като му е ясно, че това няма как да се случи.

48

Анонимен

преди 11 години

Само герб може да махне крадливите *** от власта не да се обединява с тях. Герб не са нито дпс нито атака за да паднат толкова ниско. След 3 месеца герб пак ще управляват без комунисти и турци

47

Анонимен

преди 11 години

Що пък. Да се коалират и да се самоубият политически. Няма да ми липсва нито ГЕРБ, нито БСП. Тъкмо ще отворят място за млади партии.

46

Al

преди 11 години

Тоя ****..ст изобщо да мълчи!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Това значи никога повече да не гласувам за герб. Не искам коалиция с *** покойници. Не вярвам Бойко да падне толкова на нивото на сидеров ибрика.

44

Реалист

преди 11 години

Тая с*иня и тя акъл взе да дава. Да, не сме Германия. И през 1943 г. пак не бяхме.

43

Анонимен

преди 11 години

-Шефе, началниците викат да прайм коалиция с ***!?-Цецо, казал съм ти, да нямаш други началници освем Мене!

42

Карлуки

преди 11 години

Няма лоши българи!!! Има почтени и непочтени политици!! Един от непочтените (лъжеше за Ирак и за още много други неща) е на снимката! Народът ни нарича такива "лъжливото овчарче", но за задаващите въпроса и публикуващите отговора, е без значение неговата почтеност! За много хора обаче е!!!

41

Ветеринар

преди 11 години

Борисов не е толкова глупав,за колкото го смятат някой.На него,а и на всички ни е ясно,този парламент няма да го бъде дълго и след по-малко от година ще падне,а когато това се случи ще падне и главата на Станишев,защото съратниците му в партията само това и чакат.Колкото и кал и ла*на да се хвърлят по ГЕРБ едно е ясно със сигурност.Гласоподавателите на ГЕРБ никога няма да гласуват за БСП или ДПС.