40

Анонимен

преди 11 години

Рекламна агенция ГЕРБ не са никакъв избор.

39

Тюрк

преди 11 години

Както поп Кръстьо предаде Левски така ще направи и Волен с гласа на псевдонационалистите, такива сте си българите продажен народ, турците може да са глупави и мизерни но са сплотени и са готови да си дадат мизерния живот за родината а вие за 2 лева ще си продадете майките и жените!

38

Анонимен

преди 11 години

Сладурано, викаш. Не за пръв път пиша тук. Млада съм, но не се смятам за некомпетентна само защото не съм виждала с очите си какво е ставало по време на комунизма. Но смятам, че с такова управление няма как да вървим напред. А БСП ясно показват колко милеят за страната ни - единственото нещо, което ги интересува, е власт. Опитват да хвърлят прах в очите на хората, колко умело си служат с манипулация щом толкова хора реално ги подкрепят. ГЕРБ може да не са най-читавите, но са по-добрият избор.

37

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Крадливи комунисти и луди националисти , никой не иска в Европа.Компромисният вариант е ГЕРБ и ДПС.Аз съм сигурен, че се водят разговори на четири очи между Борисов и Доган.

36

32

преди 11 години

БСП и ГЕРБ са двете фракции на БКП, като БСП са по-малко комунисти от ГЕРБ в момента. А и са по-интелигентни от милицифайките на Боко. Затова не се хвали, че си гласувала за ГЕРБ... не е много за хвалба :)

35

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ може да предложат и следващия президент на Щатите. Резултатът ще бъде същия.

34

Анонимен

преди 11 години

Българин съм ама да ви кажа най-нормална партия ми се вижда ДПС. Или поне бяха нормална с Доган. Тоя Местан е поне 2 класи под сокола като политик.

33

Анонимен

преди 11 години

Ако ГЕРБ състави правителство,ще ги свалят много по-бързо и брутално.Генералите са решили да пратят своя "колега" в запаса,обаче той пък нещо се дърпа.Е,ще се подърпа още малко от хорски срам и ще влезе в роля.Чака го светло бъдеще като Изп.Директор на български клон на МНОГО ГОЛЯМА международна компания.

32

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и ДПС са против Белене а Атака и БСП са за. Това е най-важната разделителна линия от която зависи бъдещето или окончателния фалит на страната. Дано лидерите на ГЕРБ и ДПС загърбят собственото си его и направят коалиция.

31

Анонимен

преди 11 години

абе всуе сте с кръпки на гъ.а,тръгнали да се правят на десни,а говорят за леви идеи.Пълен нонсенс,ама той и ГЕРБ си е десен нонсенс(най образованите му почитатели са с начална педагогика)

30

ХАСКОВЛИЯ

преди 11 години

По стълбичката следва:***,по-***,най-***....***.Да не допускаме дивите *** отново на власт....само паветата ще ги оправят.

29

Анонимен

преди 11 години

Коалиция между ГЕРБ и БСП означава конституционно мнозинство.Едните са комунисти, а другите са мутрокомунисти, нямат особени различия.Е, ще си намерят някой експерт за премиер, защото нито Боко нито Сергей стават за тая работа. Ще делят краденото фифти-фифти. И така 4 г. Нека им езле!

28

Реджеп Керестелиев

преди 11 години

Местан е обещал на Сидеров да го покани на откриването на новите джамии особенно най-големите в Бургас и София да им резне лентите . Обещал му е и момчета с глеми парчета на место да го оправят няма нужда да се разхожда до Париж и Деница ще вреди за свежо парче. За всички атакисти безплатен сюнет и бяла *** БЕЗПЛАТНО . И много вои на ходжата да ви доиде акъла . И дано да не повишават пенсии и заплати вижда се че няма нужда за българите това е вредно щом така гласуват .

27

Анонимен

преди 11 години

Единствената стабилна коалиция е на ГЕРБ с ДПС тъй като и двете партии са център дясно и събират добро мнозинство. Само че лидерите са се изпокарали като *** и не могат да се траят. Заради личностните им конфликти народа ще се гърчи и ни чакат избори до дупка.

26

Анонимен

преди 11 години

Човек, който вижда "комунистите", е едно от две неща: - ГЕРБер, следователно патологично ***;- Костовист. И по двете - бой с камъни.

25

до 28

преди 11 години

Ако можеше да четеш и да мислиш това което четеш щеше да разбереш какво е написал човека .

24

Анонимен

преди 11 години

Ако комунисти като БСП ще ни управляват, то тогава за пръв път ще отида на протест! И ще искам да бъдат свалени от власт. Млад човек съм. Не съм видяла много, но достатъчно съм чела, чувала и съм се интересувала. Гласувала съм няколко пъти за ГЕРБ и ще продължа да го правя.

23

Norge

преди 11 години

GERB v momenta biha dali milo i drago ,samo da sa v vlastta,4e ina4e lo60 im se pi6e.Ta ne bih se o4udil ako, na brysnatite si tikvi slojat fes :)I togava-Dryj se narode!!!

22

Анонимен

преди 11 години

До Менте koй добър експерт,ще се хване с Борисов? В ГЕРБ на почит е тоталната некомпетентност

21

viktor

преди 11 години

*** не трябва да се допускат до властта.....21 век сме.Фабриките за павета прегряват....ще бъдат изгонени..