412

Анонимен

преди 11 години

Абе някой провери ли брака в печатницата за протоколите която е собственост на човек от БСП?Нееее, Цацаров реагира само на сигнали от БСП.

411

psn

преди 11 години

До гостНикой няма и да го обясни. Смята се, че тези бюлетини е трябвало да бъдат използвани в изборния ден. Но това е недоказано и е не е ясно дали изобщо е доказуемо. Всичко е в сферата на хипотезите. И виждам, че има хора, които цъкат минуси на постовете, описващи изборния процес и отчитането на гласовете. Но и никой от тези хора няма да обясни как би се случила подмяната, няма и да обясни, защото няма отговор на това.

410

Сержант

преди 11 години

Сега ще се окаже , че тези бюлетини са били за БСП и ДПС, защото *** бяха сигурни в победата ама народа е взел да поумнява. Дано истината излезе такава каквато е, но нали се сещате колко ресурс е необходим да се разнесат, отбележат тези бюлетини , след това да се попълнят в избирателните списъци.На тази комунистическа манипулация само наивниците се хванаха. БСП добре усещат че народа не ги иска но...............

409

Анонимен

преди 11 години

Наречете го параноя но съм убен че тези бюлетини са напечатани по поръчка на БСП точно за да бъдат открити в деня за размисъл и да предизвикат скандал. Собственика на печатницата преди да стане гербер е бил БСПар. Какво му пречи да обърне ветропоказателя отново към БСП като вижда нкъде духа вятъра.

408

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е БЕЗУМИЕ!!!Всеки с по читав принтер може да си напечата колкото си иска от черно-белите им бюлетини, който е ясно как изглеждат от 1 месец.Това са пълни глупости. Без печати и в урната тези "бюлетини" са просто хартийки

407

гражданин

преди 11 години

Не са важни бюлетините ,защото в РИК никой неги брои. Важен е протокола. А коя фирма ги печаташе? На БСП. Защо не се коментира никъде това? Защото някои нямат интерес. Добре ,ще се подменят бюлетините ,там смяна на чували ,на бройки. Нали в комисията са от различни партии. Това може да стане само в регионите на ДПС. Била съм в комисия. Уж членовете от различни партии ,пък като отворихме урната даже те са гласували за ДПС. Няма как да реагираш. Сам сред вълци. Така се печелят избори вече 23 г.

406

гост

преди 11 години

до psnaми той прокурорa не обясни и кaк нaмерените бюлетини зaстрaшaвaт политическите прaвa нa грaждaните, a едното обвинение е товa., не обясни кaк с тях може дa се подмени вотa, не знaм кaкво е имaл в предвид a товa нaистинa е вaжно, но зa жaлост никой от журнaлистите не го попитa и сaмо си гaдaем, когaто повдигне обвинението може би 6е рaзберем повече

405

Анонимен

преди 11 години

Влизаш в фабриката за ножове и о чудо, установяваш ча в склада се съхраняват палети с ножове. Ахаааа, значи някой готви масово убийство. Елементарно Уотсън!

404

Анонимен

преди 11 години

като се започне от 1944 г до сега една партия се занимава с фалшификации на избори.преди 1944 с атентати и саботажи

403

Анонимен

преди 11 години

До Иво 481 А, случайно да знаете колко бюлетини трябва да са в кочан? Трябва да са 30. А наемното лице каза, че са били 14 в кочан. Хайде кажете ми сега, ако са по-малко бюлетините в кочана, той редовен ли е или нередовен?

402

ст

преди 11 години

Браво на Главния. За пръв път имам усета за възмездие. Поздрави!

401

Анонимен

преди 11 години

До ... 486 Кажете ми как щяха да се използват бюлетините! Моля! Но ако може преди да ми пишете някакви глупости, вижте изборния кодекс да видите процедурата на изборите и тогава ми кажете КАК ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ?

400

Оптимист

преди 11 години

КАКВОТО и да си говорим и спорим тук истината е една!Бълагите сме разединени и противопоставящи се еднин на друг!Сега БСП срещу ГЕРБ!Преди пак така!В сремежа си едни да лапат други да стоят и гледат се изпокарахме и отрекохме един от друг! Брат брата е гоотов да смаже за пари и облаги!Няма я ценностната система в нас!Праволинеини станахме и не мислим за децата си които всеки ден напускат родината за търсят щастие другаде!ТРЯБВА да се осъснаем и вземем в ръце!Иначе лошо!

399

Анонимен

преди 11 години

Tozi kakvo se pljun4i ili sa vinovni ili ne , kakvo 6ikalkavi, ama i toi ne si slaga glavata v torbata.

398

ГЕро

преди 11 години

До Мосю СаметВие също сте изключително ***. Значи това, че национална телевизия гърми цял ден как ГЕРБ "подменяли изборите", това че бсц, дпс и други престъпни организации дават пресконференции в денят за размисъл и от прокуратурата се пускат съобщения, които само наливат масло в огъня, без да дават яснота по въпроса и никой в тази държава не може да направи връзката с ГЕРБ? Писах вече - злобата убива, като преди това се оглупява от нея! А, Вие сте доста злобен!

397

psn

преди 11 години

До гостИ в този ред на мисли се чудя по какъв начин точно ще подменят вота от чужбина. Тъй като днес на пресконференцията на една от снимките се видя, че имаше бюлетини отбелязани за чужбина. Чисто технологично се чудя как би могъл при това положение да се подмени вота на избирателите извън България. И ни приемам обяснение на гл.прокурор защо не са проследили дали, кой и къде ще достави въпросните спорни бюлетини.

396

Владо

преди 11 години

До Анонимен 500 - Защо да ги пращат в чужбина, бе аланколу. Достатачно е да подменят пристигащите от чужбина с правилните Костинбродски "нова реколта 10.05.2013."

395

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че ще се надписани по градове. Когато печаташ различни бюлетини за бургас, варна, казанлък, софия и т.н. и т.н. е нормално да имаш брак от бургас, варна, казанлък, софия и т.н.

394

Анонимен

преди 11 години

Наложителна е пълна чистка! Щом някои хора поставят служенето на Борисов, Цветанов и цялата бандитско-полицейска хидра пред служенето на Републиката, напълно заслужават да им се бие дузпата.

393

ГЕро

преди 11 години

До Напротив 439Моля Ви, мислете преди да пишете подобни глупости. В чужбина е важен протокола от изборната секция, както и тук в България. Ако тези бюлетини не бъдат поставени в изборните урни, подпечатани с два печата , те са невалидни. БЮЛЕТИНИ СЕ БРОЯТ САМО ВЕДНЪЖ - В ИЗБОРНАТА СЕКЦИЯ ( където НАВСЯКЪДЕ ОПОЗИЦИЯТА ИМА МНОЗИНСТВО) и след това се попълва протокол, който се подписва, снима , сканира и качва в интернет лед време. И всеки от комисията може да провери дали това е протокола. ТОВА Е