70

78

преди 11 години

Цацаров няма как да брои бюлетини, мой човек и не е нужно. 10 палета не са 1000 бюлетини. Дори дете от 2-3 клас може да ти го каже. Бюлетините не са брак, опаковани са и са извън количествата по договор. Намират се в печатница на виден гербаджия. Изводите са ясни.

69

Анонимен

преди 11 години

Въпрос към Цацаров ..Има ли бюлетина с маркирана за някой партия знак ...НЕ няма .

68

Няма надежда !

преди 11 години

Всички (поне тези с над 4%) купуват гласове и са за затвора. Вместо това ще ни управляват на смени до края на света. И знаете ли защо? Защото в България простотията отдавна е взела връх и няма никаква надежда за тази държава.Самият факт, че *** предпочетоха Тиквата и СърГей пред Костов говори достатъчно.

67

П.Петров

преди 11 години

Бареков, Пеевски, Станишев, и Манолова трябва да влязат в затвора за престъпление срещу държавата, за организиране и реализиране на заговор срещу Конституцията и избирателните права на гражданите. Ако в Костинбродския случай се докаже, че се е целяла изборна манипулация същото трябва да се случи на Цветанов, Борисов и шефовете на печатницата, както и другите замесени лица ако се докаже тяхното съзнателно участие(Цацаров).Така е по Закон ! Законът над всички! Народът и Държавата над всичко!

66

Анонимен

преди 11 години

На въпрос към Цацаров ... Вие броихте ли бюлетините , че излязахте с бройка от 350 хиляди ...Не не сме ги броили .А от къде знаете , че са 350 хиляди , като не сте ги броили .Ами от думите на собственика на печатницата

65

Анонимен

преди 11 години

Бюлетините от Костинброд са били сгънати и опаковани в палети, като на всяка палета е имало прикрепена бележка за кой град да отпътуват!!!

64

Анонимен

преди 11 години

"...Скъпи колеги,България е ПРАВОВА държава......... заяви Райков пред министрите си....".Май само президентът,ти и твоите министри се ЗАЛЪГВАТЕ и ни ЗАЛЪГВАТЕ с това!!!! ИСТИНАТА,обаче е УЖАСЯВАЩА!!!!

63

Анонимен

преди 11 години

ВИЦОВЕ: подписано с група достойни прокурори,.." тея ще да са като екс прокурора на Сф350 000 хил. били брак ...............бтв ,кой човек оставя такова количество преди кампания и то за брак ..............

62

Пародия

преди 11 години

Доказано купуване на гласове от ДПС и присъди ...а тук се чува ДОЛУ ГЕРБ ...Смях ...Сега по тв-тата върви цирк от прокуратурата на което се вижда , че няма една попълнена бюлетина , били подготвени за експорт за Кърджали , Хасково , Турция ...Ням на нито една задраскан номер 15 , но Бареков и всички другари казаха , че били за ГЕРБ ...Смях

61

Анонимен

преди 11 години

То е ясно че черната работа я свършиха Манолова,Пеевски и Бареков,какво още не сте рабрали..!?

60

до 65

преди 11 години

Колега, който трябва- знае кой е откраднал колата... Скоро на всички ще стане ясно кой е най- големият автоджамбазин. И тогава 3 млн гласоподаватели ще си прережат вените ритуално. Служебното правителство да проведе спешна поръчка за строеж на затвор, а МВР, прокуратурата и ДАНС да тръгват по университетите за нови кадри, защото никой няма да остане там!

59

възмутен

преди 11 години

В момента тече проверка в Костинброд на прокуратурата в печатницата и пред медиите! Успех на Цацаров - пожелавам му да натрие истината в лицата на ГЕРБ! Успех, г-н главен прокурор!

58

Анонимен

преди 11 години

KOI MI SRA V GA6TITE DRUGARY RAIKOV

57

Анонимен

преди 11 години

Да обобщим:- "Група достойни прокурори" изпраща някакви документи с твърдението, че тези 350,000 бюлетини не са това за което ги представят от прокуратурата.- Още не е ясно дали въобще документите са истински, обаче Райков още на сутринта излиза и заявява че дири от къде са изтекли - т.е създава се впечатлението, че са истински.Може би тази "група достойни прокурори" са достойни колкото Кокинов ?

56

Анонимен

преди 11 години

Какво дири тоя от къде са изтекли документите, а не дири какво е ставало в печатницата и реално колко бюлетини са излезли от там и какви са тези намерени бюлетини? Защо отклоняват проблема от същността му? Че той народа не е толкова глупав за колкото го смятате господине.

55

до 64

преди 11 години

много добре казано.

54

Анонимен

преди 11 години

Дааааа....БСП и ГЕРБ ще унищожат България... Видно е вече!

53

гербист

преди 11 години

До Анонимен, ами това е важно, кой е откраднал колата. Да се разбере, кой и защо си е позволил да изнася информация.Колкото до трупа, това е нещо второстепенно за нас, важното е да имаме работеща и сигурна система, да няма изтичане на информация.

52

Анонимен

преди 11 години

Цялата предизборна кампания на БСП се оповаваше на това, че ГЕРБ ще манипулират изборите. А накрая стана обратното. БСП бутнаха поне 4-5% от ГЕРБ с тази фалшива новина разпространена в деня за размисъл. БСП отново показаха, че са най-позорната партия в историята ни. До като БСП съществува (т.е. до като има пенсионери и *** да гласуват за тях), България ще е винаги *** на Европа.

51

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ВЪН!

преди 11 години

До АААНека БСП и ДПС дойдат на власт, за да изметем и тях! :)