729

държава на луди

преди 11 години

Каква е тарифата на Сокола и Местан за коалиране знае ли се публично? Има ли ценоразпис някъде, колко взимат?

728

Пламена Георгиева

преди 11 години

Гласувалите за ГЕРБ, вие в България ли смятате да живеете, докато тези, които сте упълномощили да се разпореждат със свободата ви, контролират положението в страната? Искрено се съмнявам да оцелеете...Жалко, че диктувате и нашия живот, защото на мен ми се живее!

727

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо си викам чумата си замина, а тя пак взе, че се върна. От всичките противни партии на прехода Герб е най-гнусната. Не мога да понеса още 4 години тази нечовешка простотия.Останете с здраве аз си заминавам Европа ме чака.

726

Пешо

преди 11 години

Къде е пидала защо не благодари на *** си избиратели?

725

пъзел

преди 11 години

Ае ся Белене ще ви изяде хляба и на децата и на внуците, и спок на Овчаров и Съсела джоба е пълен с комисионните.Тоя Местан па за тонери говори, нещо ни свързвам логиката :))))))

724

Анонимен

преди 11 години

абе ти доволния от това че уж бойко ни го е на.укал искам да обясниш в какво точно се състои начукването ??? или май на него му го на.ука народа и вече няма гордо да ходи да реже лентички и да излага цяла България пред света. А ще ходи със страх и наведен поглед..ако въобще ходи...

723

User5

преди 11 години

Лидерът на ДПС сега какво мрънка за тези принтери.... Псе долно ... Само се чудят какво да измъкне и той.... ЗАГУБИХ ТЕ! Приемете го бе....

722

коко

преди 11 години

Явно България си заслужава управниците и това да е на дъното в Европа, а хората доказват, че след всички протести, приказки и раздвижване всичко е театър и са достатъчно прости да вкарат в парламента същите хора срещу които протестираха преди няколко месеца.

721

Терминал 1

преди 11 години

До Млад избирателЗа Терминал 2 няма пари, през Терминал 1 с евтин билет и без багаж и дим да ни няма

720

крак

преди 11 години

ох моля искам да разбера само едно, понеже ми трябваха 500 кинта за телефон, къде е тоя натиск и купуване на гласове, че само се дрънка а джоба ми празен басиии :)))))))))))

719

Пешо

преди 11 години

Тоя или вдигна кръвно или отиде при братя Галеви?

718

Дудук

преди 11 години

Мамка ви , мръсни егостични папардаци (пенсионери)! Цял живот лежахте мирно на команистическите си гърбове, родихте по само 1-2 деца, сега ви плащаме неизработените пенсии, един път не се дигнахте да избиете ***, имате си жилища, оставихте ни разсипана държава, взимате средна пенсия 310лв. (а младите хора работят за 400),само ви слушаме рева, а сега ПАК ЗА ТРЕТИ ПЪТ ни докарахте терористите от ДПС. Колко пъти продадохте децата си, из.оди?

717

Млад избирател

преди 11 години

Терминал 2!!!

716

Пешо

преди 11 години

Абе къде е тоя победител къде се скри?

715

Сахаров

преди 11 години

ГЕРБ, това е заплаха за избиване на зъб!

714

ВВВ

преди 11 години

ОХОХОХО КАКВА СТАНА УЖ БСП ЩЕ СЕ КОАЛИРА С ДПСКрасимир Велчев: Още утре търсим Атака" и ДПС за правителство

713

Евала

преди 11 години

Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме! цитат на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ. Ликуйте, роби! Вие, които сте слепи за демокрация, свобода на духа, свобода на позицията и изпитвате мазохистична страст да ви мачкат, да ви ругаят, да ви подслушват, да ви унижават и да ви държат на каишка като кучета, на които подават пържолки за да квичите угоднически. Вие, които нямате рефлекс, усет и чувство за истината и за най-важното, което трябва да браните свободата и демокрацията."

712

GERB=GROB

преди 11 години

ГЕРБ приключи и ако си спомняте Мутроида искаше оставка на Станишев след загубата на президенстките - сега и двамата са ГУБЕЩИ. Къде са им оставките и на двамата комунисти? Къде е Мутроида и пак ли ще заседава цяла нощ с ПР-ите си, за да не се изложи с някой "***" или "ка.***"? 15% от България са лу.пени и *** - нищо ново! От утре - отново на улицата!

711

Анонимен

преди 11 години

ама и бойко си е ***...всичките са *** и да ги защитавате няма да се оправи държавата а напротив...имайте милост към роднините ви които живеят в тези условия скъпи драги съграждани!

710

Анонимен

преди 11 години

Да... Сега вече вкарването на Б. и Ц. в затвора се превръща в потенциален огромен дивидент за следващото правителство. Следва чистка и пускане на водата.