223

Утопист

преди 11 години

Дори и най-върлите привърженици на ГЕРБ, съвсем скоро ще се отвратят от фактите за управлението на кабинета Борисов !!! Повярвайте ми, в тази държава се случваха страхотии характерни някой африкански нации!!!

222

Тъпи герберуги !

преди 11 години

Kво стана бе герберуги? Миро Мършата, а сега Борисов, Цветанов, Флоров и Калин Георгиев - при Прокурора! Основните играчи на Бойко един по един се е запътват към затвора !!! Сещате ли се кои са следващите ?? Нещо да кажете, бе мижитурки!

221

АТАКА №14

преди 11 години

гласувайте за 500 лв минимална пенсия, 1000 лв минимална заплатас бюлетина номер 14

220

ppp

преди 11 години

Объркали са имената на партиите, трябва да е: БСП води на ГЕРБ с 9%

219

Тъпи герберуги !

преди 11 години

И да не забравяте да носите контрабандни цигарки на Боко Кръвното, Цецоо Крайслера и пържолки от динозавърско ирландско на Миро Мършата в затвора !!!

218

ДИВЧО

преди 11 години

Боко и Цоко били на среща в едно шопско село.Поощрявали поддръжниците си да агитират.Скочил един гербаджия :-Я предлагам да агитираме всеки ден,от понеделник до събота! След него скача друг:-Я предлагам да агитираме и у събота!Скача трети: -А я предлагам и у неделя да агитираме!Вуте погледал,погледал,пък станал и казал:-Я предлагам да агитираме и през нощта,ама всека нощ и по цела нощ,да не се прибираме дома,да не спиме с жените си ,ТА ДА НЕ СЕ РАЖДАТ ПОВЕЧЕ ТАКИВА *** У НАШЕ СЕЛО

217

Тримата Мутряци !

преди 11 години

Борисов, Цветанов и Флоров от дълги години са съучастници в мащабна престъпна дейност, изразяваща се в покровителстване на трафик и търговия с наркотици и контрабандни канали.

216

Анонимен

преди 11 години

ЗАПОМНЕТЕ МРАЗЯТ НИ,ЗАЩОТО СМЕ РАЗЛИЧНИ И НОСИМ ХРИСТОС А НЕ САТАНАТА --------------- Аз си нося Сатаната, кво ми е?

215

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС най-много печелят от ниската избирателна активност, понеже техният електорат е твърд. Затова и винаги разчитат на компромати, за да се отблъснат нормалните хора от гласуването и така БСП и ДПС да са пълновластни господари в парламента. Те постигнаха своето. Сами сме си виновни и ако не гласуваме, ние ще докараме Станишев и Доган отново на власт.

214

Джаро

преди 11 години

Цецооо, пали Цецомобила и бегай да слухтиш в Сибир !!!

213

Анализатор от Русия

преди 11 години

До Анонимен 203Моите уважения, друже! Позволи ми да на правя лека корекция на казаното от теб. Само една дума -"разлика". Мисля че герб ще победят с повече от 10% РАЗЛИКА, защото се държаха достойно в предизборната борба и не се държаха като хората с компромати и помия. Дори няма да ги спомена защото ми е под достойнството иначе ще гласувам за нфсб.Желая успех и на подкрепяната от теб НФСБ!

212

Жик-Так

преди 11 години

Бойкооо! Знаеш коя дума има 4 представки и се отнася за теб и сегашната ситуация ???ИзПоНаПосрахте се !!!

211

НЦИОМ

преди 11 години

Този институт е 100 % държавна собственост и шефката му е назначена от Цецка Цачева. При това положение 9 % преднина за ГЕРБ са нищо. Би трябвало да са поне 80% напред от БСП.

210

бюлетина номер 14

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ГЛАСЪТ НА НАРОДА В ПАРЛАМЕНТАЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-СИЛЕН

209

Анонимен

преди 11 години

Днес наминах при приятел с дребен бизнес и магазинче за битови стоки и той ми проплака - Братле, за последните 4 дена не съм продал нищо, ама нищо, отивам към фалит и затваряне!------------------ Е, за такива ли да плача? Това ли е унищоженият дребен и среден бизнес - амбулантни търговци? Ми да иде да пасе овци и да изкара повече, той иска с капачки за буркани и щипки за пране да стане милионер на топло до радиатора. Аре, баста.

208

Анонимен

преди 11 години

ГЬОН СУРАТ - лъже като изпечена СИК МУТРА ! *** !!!

207

Меркел

преди 11 години

ГРОБАРИТЕ ХЕПТЕН СЕ ФЕКАЛИЗИРАХА,СРАМОТАНякой трябва да почисти...!

206

БРЕГ

преди 11 години

Не с 9, с 90 % водят. Сигурно е техническа грешка

205

анонимен

преди 11 години

ДО ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГЛАСУВАТ.Вашият глас автоматично отива за някоя партия.По-добре е да гласувате с невалидна бюлетина

204

ГербеХейтър

преди 11 години

Герберастчета, правите грешката на ***, а заедно с тях на селските магарета, които като оцапат някъде започват да реват, та всички да разберат. Дерзайте!"Изгоних ГЕРБ, спасих България!"