30

до 29

преди 11 години

Абе приятел с 6 бона в България може да станеш собственик на дом в райско място !Българина е болен от алчност да се докаже пред останалите българи от 1989 насам всичко гледа да драпа с по- скъпа кола ,с по скъп ,дом .., разбираш предполагам!Днес е ден за духовното ,а дори не се замисляме за хората които обичаме и ценим ,хванали сме битовите проблеми и ги оставяме да ни изяждат!Такива самоубиици са на момента , силна депресия и стигат до краиност.

29

до 24

преди 11 години

Нека се замисмим, но не и да се превръщаме в черни станции. Аз под всяка статия само политически коментари чета от оплаквачките, които по цял ден висят онлайн.Не казвам, че не трябва да се замислим, казвам, че не е нужно черните станции да натъртват политическите си възгледи по всяка статия.

28

Анонимен

преди 11 години

Да почива в мир човечеца! Колко жалко, че е решил да сложи край на живота си точно днес. А вие се засрамете, сведете глави и стига сте политизирали абсолутно всичко. Колко жалко

27

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 30 Я вземи та прочети планът Ран-Ът, та да установиш две неща: 1. Планът няма нищо общо с това за което *** разни д*исливи нациналисти 2. Този план реално не е изпълняван.и точно защото не е изпълняван когато трябва (1992-3) - на българската икономика и е *** майката. Според плана трябваше всички губещи предприятия да се продават срочно на инвеститори, а тогава губещите бяха далеч по малко и с парите от тях можеха да се модернизират и другите, вместо да изпофалират и те.

26

Анонимен

преди 11 години

Нова наздравица за господата Ран и Ът, и техните помагачи от българска страна. Наздраве и на целия "български" ""елит"". И да им е сладко!

25

потресен

преди 11 години

Кой знае колко хора са починали днес.Но новината за Чочо и този в МОЛ-а са ми достатъчни.Започвам да се замислям дали няма да им завиждам един ден,че рано са се отървали от мъките,които ни престоят.Някой беше писал,че е заради пари,но май по скоро е поради липса на перспектива.

24

mario.fu.90

преди 11 години

Молът е перфектно и много елегантно място за самоубийство. И мен ме е блазнила мисълта когато съм бил на шопинг ,просто да скоча с торбите от балкона и да се сгромолясам на красивия лъскав под. Всичко е едно такова лъскаво,луксозно,мирише добре и има много хора.

23

Анонимен

преди 11 години

Иронично е да умреш в църквата на материализма - мола ,точно в най-светлия духовен ден!

22

Анонимен

преди 11 години

Това шопите са неизвестна порода.Правят се,че съчувстват на семействата на самоубийците,а в същност търсят интрига за себе си.Казано е:ХОРАТА СА ВРЕМЕННИ БЛАГОРОДНИЦИ И ВЕЧНИ ЕГОИСТИ.Така че стига с политизирането с частен случай.

21

до 23

преди 11 години

има, има, ама последните месеци 10-ки, да не кажа 100-тици сложиха край на живота си...трябва да се замислим....

20

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига сте спекулирали с политическото и финансовото състояние на Бълагария. Има си и психично болни които се мятат през балкони на блокове и молове. Има ги сега, имаше ги и преди 10 години.

19

saki

преди 11 години

На това му се вика природа. Никой не решава сам да се самоубие, природата го решава като часовник с механизъм е. Явно този мъж е изчерпал жизнения си запас и вече не си е струвало да продължава.Според мен това не е някаква драма.И в природата е так, при животните основно мъжките,като усетят че вече не са толкова силни просто лягат някъде, не се хранят и умират, въпреки че могат да живеят още няколко години.

18

Vesso

преди 11 години

До Генчо700хил.регистрирани,че ще почиват извън България по празниците.А колко не са?Паркинга пред блока и пред заведението на село пълни с коли.Всеки ден пенсионер дава на телефонен изманик няколко хилядарки.Ръст на депозитите.И всеки ден"журналисти", политици,форумци и профсъюзи ни убеждават,че гладуваме.Как човек да не се побъка и самоубие?

17

fck

преди 11 години

Не Ние не сме ударили дъното ние вече сме го снигнали толкова ,че почваме да копаем и надолу ! самозапалвания , смърт беднотия и разврат това ни е наказанието.. баба ви винаги казва така "Не се бой и не се отчайвай след голямата буря винаги изтрява пак слънцето" . Айде де чакаме го :)

16

12345

преди 11 години

По време на управлението на ГЕРБ са се самоубили над 10 000 души,това е благодарение политиката на Бойко Борисов ***!

15

факт

преди 11 години

Когато стане самоубийство - оплаквате човека, а като видите потенциален такъв самоубиец- раздрапан - го презирате вътрешно(въпреки че след като се самоубие го съжалявате).Ако 5 човека вместо да си купят отровна кола бяха му дали по 1 лв , можеше и да преживее деня..

14

Анонимен

преди 11 години

Жалко великото минало на тази Държава .... До 10 години не я виждам на картата...

13

Анонимен

преди 11 години

Станишев е виновен за всичко. Руската *** Р.Овч. е виновна чрез нерентабилната сделка Белене НЕК да загуби над 2 милиарда лева и да се принуждава да вдига тока, за да не фалира. Никога повече комунизъм!!! Всички социалисти са за бесилото.

12

Анонимен

преди 11 години

Malko li mostove ima, che tochno v mola trqbvashe..?!

11

Анонимен

преди 11 години

прави ми впечатление, че мъжете между 40 и 50 в БГ са най-склонни към самоубийство.ясно е, че това е някакво поколение жертва на прехода та ако сте в тази категория - внимавайте с настроенията