54

кой ми с*а в гащите

преди 11 години

Докато беше депутат и лапаше, не се оплакваше а сега си заревал като вдовица за....? С Миро най-добре си гответе раираните пижами!

53

до АНОНИМЕН 49, 54

преди 11 години

Аз реших.НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.ЗАЩОТО ЗА БИВШИ И НАСТОЯЩИ КОМУНИСТИ НЕГЛАСУВАМ.НЯМА ДА СИ ПЛЮЯ НА МИТИНГИТЕ ОТ 1989Г.НА КОИТО КРЕЩЯХ >комунизма сиотива,спете спокойно деца<.

52

Анонимен

преди 11 години

ДРУГАРИ защо триете коментари нещо не ви отърва комунисти мръсни

51

до 55

преди 11 години

Кумунистите са най голямите убийци,спомнете си света Неделя,спомнете си девети Септември,спомнете си лагерите Белене,Ловеч,Скравена.Колко хора бяха избити без съд и присъда и колко прасета бяха изхранени с телата им.Исега от високата трибуна ще говорите за морал и чесност.Мръсни убийци на собственият си народ.Продажници и крадци.

50

Иван

преди 11 години

до 53: Ако имаш възможност да се поровиш - всички подобия на тези юнаци Емо фаса и Миро мър*ата/нали така ги наричаха всички а сега ги направиха шлифовани диаманти/ през всичките 23 години - излезат ли от структурите си и предателствата започват.Няма как предателите на Левски да не са били българи - ние сме си продажно племе но си траем докато ядем кюфтета и като ни дръпнат килимчето започва вой.

49

ГРАДСКИЯ ГЛАШАТАЙ

преди 11 години

НЯКОЙ АКО ИМА УЛИКИ ЗА НЯКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ГО НОСИ В ПРОКУРАТУРАТА НЕ В ТЕЛЕВИЗИИ И САЙТОВЕ

48

ДО 55

преди 11 години

Не си прав ,Борисов и Цветанов избиват Хора .Крадат им парите за Здраве и Пенсия . Най- зловещото е че убиват Деца .Чест прави на този Чиляк че Проговори .

47

Анонимен

преди 11 години

РЕШИХ ВЕЧЕ : ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

46

Анонимен

преди 11 години

Абе защо все като ги изритат и тогава започват да говорят едни велики истини? И все едни компромати вадят - я есемеси, я флашки, я телефонни разговори... И все заради сигурността са изнесли семействата си в чужбина... Ами откъде взе пари за да финансираш престоя на семейството си в чужбина бе готин? Или си си намерил спонсор? Той за два есемеса Алексей едва ли ще ти плаща дълго! Трябва доста повече да му дадеш за да си заработиш престоя зад граница...

45

проба

преди 11 години

пр

44

ВНИМАНИЕ

преди 11 години

ЛЕЛЕ ВСЕ БЕХ ВИЖДАЛ ЛЪЖЕЦ ,АМА ТОЯ НАДМИНА ВСИЧКИТЕ МИ ПРЕДСТАВИ КАТО ГО ГЛЕДАХ ПРИ ДИКОФ

43

нелегален

преди 11 години

Много съм впечатлена от искреността и честността на този мъж.Жалко,че нямам образованието и ума на бизнесмен,като неговия.Да просперирам благодорение на справедливост и находчивост и да съм смел да огласявам за нередностите ставащи държавата.

42

Анонимен

преди 11 години

НЕ ОТ СТРАХ БЯГАШ ДИМИТРОВ, А ОТИВАШ ПРИ ПАРИТЕ СИ - ПРИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ВСИЧКИ НАС.ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ИЗНАСЯТЕ В ПОКОИТЕ СИ В ЧУЖБИНА.В МИЗЕРИЯ НЯМА ДА ЖИВЕЕТЕ, Я.

41

мангоджери

преди 11 години

ако изборите бяха в края на годината, колко ли *** ще лъснат

40

българка

преди 11 години

ЗАЩО ВИЕ ЧАК СЕГА ПРОГОВОРИХТЕ И ВАШИТЕ ЛИ ИНТЕРЕСИ СА НАРУШЕНИ,ХУБАВО СИ ИЗНЕСЕ СЕМЕЙСТВОТО А ВСИЧКИ НИЕ КОЙТО СМЕ ОГРАБЕНИ ОТ ВАС КАК ДА СИ ИЗНЕСЕМЕ СЕМЕЙСТВАТА,*** КРАДЛИВИ.

39

Надя

преди 11 години

Него ли помните този как го изловиха да прави далавери и измами в ловното му стопанство и използваше че беше депутат да се на гуши а сега дрънка глупости............

38

Анонимен

преди 11 години

А този не е воденичен камък с платинения си телефон и мръсните парички, с които сега обгрижва семейството си в чужбина. И бил се противопоставил срещу горската мафия. Какъв "честен" българин. Мазна, нагла, корумпирана и предателска физиономия. Тоя ще говори срещу всички и всеки, когато му устройва. А за пари какви работи може да направи....Гнусна и недостойна личност.

37

Алекс

преди 11 години

Факта,че са ни управлявали и все още ни управляват престъпници ще остане в учебниците по история.Нито Европа,нито Азия,нито Африка ще ни погледнат дълго време.Такъв резил по света няма.А Борисов и Цветанов са новите братя Галеви,които бързо трябва да отидат при другите братя Галеви където ги скриха.

36

outsider

преди 11 години

до 42: Прав си, защото ГЕРБ се ***... сам. Не е нужно някой да му помага.

35

Дидо

преди 11 години

Колко долно нещо е предателството,защо като беше в властта и се ползваше от облагите да си върши бизнеса не говореше нищо ами сега се разговори!?голямата жертва,ето една от големите грешки на ГЕРБ че се довери на няколко *** и те го предадоха.