145

Анонимен

преди 11 години

Пуснете го да рита аспиринчета с бистришките тигри,просто не го бива...

144

Анонимен

преди 11 години

лебедова песен пее

143

Анонимен

преди 11 години

По- добре на кино, отколкото в мизерията...

142

бистришките тикви

преди 11 години

Другарят Борисов, известен като агент Буда: На следващите избори ще гласуват за мен за президент на бистришките тикви, пардон, тигри!

141

Хлапето

преди 11 години

Ако бсп дойдат на власт отиваме на голямо кино! Сега ще видим колко са умни хората тук. Ако преизберат ГЕРБ значи имат некакъв мозък останал.

140

Анонимен

преди 11 години

Шефе, пращай Цецо при Галевите, та да се кротне народа! Знаем, че той те направи ченге, но виж го в каква мутра се превърна...

139

Анонимен

преди 11 години

Българит бяха достотъчно време толерантни- търпеливи- гласуваха вот надоверие на герб..., но нищетата се увеличи многократно...... живота се певърна в оцелявани, или по-скоро вегенериране... Няма да гласувя за Герб, нямам доверие в партиите на пехода...

138

matao

преди 11 години

Абе вие сте за затвора, бе, какво си се засилил да градиш?

137

198

преди 11 години

Точно неадекватния Боко спаси Станишко от политическа гибел. Стари седесари ще гласуват за БСП за да разкарат ГЕРБ !

136

ХАИГАШОТ

преди 11 години

аз СЪМ ЕТНИЧЕСКИ АРМЕНЕЦ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СКАТ ИЛИ АТАКА..ДАМО ТЕЗИ ДВЕ ПАРТИИ СА АДЕКВАТНИ НА ДНЕШНОТО ГИБЕЛНО ВРЕМЕ.ВСИЧКИ ДРУГИ СА НЕАДЕКВАТНИ НА РЕАЛНОСТИТЕ, И СА ЗА ЗАТВОР В СИБИР.

135

Анонимен

преди 11 години

Тиквата вместо да плямпа поредните си предизборни популистки ла.на...да каже с какво го държи Цецко *** , че не смее и след такъв грандиозен скандал в който беше замесен, да го отсрани от партията.Жалък страхливец е Тиквата.

134

Анонимен

преди 11 години

България се срамува от герб!

133

Анонимен

преди 11 години

Няма ГЕРБ няма БСП или някоя друга партия след като живея по-зле какво значение има,че не ме ПРЕДСТАВЛЯВАТ комунисти еми били ГЕРБ.Дали ще купя БМВ 7-*** серия и ще подаря някой милион от данъците си на комунист или на ГЕРБ,мене какво ме грее като моята кола пак си е на 15г. и заплатата пак ми е 600лв.?????Този филм го гледаме 24г(викам стига толкова)

132

Анонимен

преди 11 години

Заради една потъваща *** (Найденов) няма да си променя мнението, че трябва да се гласува за партия, която да смачка истеричния Станишко и престъпната столетница!!! Никога вече БСП!!!

131

Def

преди 11 години

Гербери, елате и седнете отгоре на членестоногия и натграждайте!

130

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да става в ГЕРБ - по-големи *** от комуназите никога няма да има!!!

129

Иво

преди 11 години

Ето още за "завършилия" международни отношения.Между 19851987 и 19941995 г. работи като журналист на свободна практика. Той е автор на над 50 публикации на външнополитическа тематика в български и чуждестранни издания. Автор на Защото сме социалисти.[7]През 1995 г. е назначен за главен експерт в отдел Външна политика и международна дейност на Висшия съвет (ВС) на Българската социалистическа партия, а от 1996 до 2001 г. е завеждащ отдел.

128

Радослав Проданов

преди 11 години

Не съм фен на Борисов , но след всичко чуто от Найденов съм омерзен и много гневен на герберските *** , това е е много гнусно да слухтиш и плашиш , Стига. , герберите ще бъдат изринати като миризливи ***.

127

Иво

преди 11 години

До АнонименКакво лайномятане - това го пише в уикито бе тъпчо. Да не съм му аз измислил темата на дипломната работа. Понеже винаги хвърляте лъжи които няма как да се проверят истината трябва винаги да ви се навира в муцуните, иначе ставате много нагли. Бил завършил международни отношения, къде го видяхте това че ми е интересно. Назначен е за експерт по международни отношения от БСП, но това далеч не значи че има някакъв капаците там.

126

бг

преди 11 години

браво боце ....кажи им го на тъпата нация която гласува напук на ГЕРБ бевз да осазнава 4е закопава децата си живи с лопатата на комунистите но го правят от простотия и злоба щото само 4екат некои на готово да им пълни гушите но ..ХЛЯБАТ НЕ СТИГА ХЛЕБАТ Е МАЛКО .........СПЕТЕ СПОКОИНО ДЕЦА.....ВАПЦАРОВ Е ЗНАЕЛ КВО НИ 4ЕКА А НЕ БАБА ВАНГА ......