98

Анонимен

преди 11 години

Цецо е купен от БСП, защото не може да е толкова ***.... не е нормално това !

97

...

преди 11 години

MIROSLAV NAIDENOV E KUPEN OT BCP ! BCP RAZIGRAVAT DARGAVATA I NARODA, ESTESTVENNO TOVA NE GI PRITESNJVA SLED KATO NARODA SA IM ROBI, TE MOGAT VSICHKO DA PRAVJT S NEGO ????OTVRASHTAVATE ME I SKORO NAI BLIZKITE VI SHTE SE OTVRASHTAVAT OT VAS

96

до 133

преди 11 години

Бойко Борисов пред бТВ: Не е ваша работа колко министри се подслушват. Колкото трябва - толкова ! Е, и? Какво доказваш с това? Ако има съмнения за някой ще го слушат, много ясно, както са слушали ***, но са го правили съвсем законно. Политиците са най - изкушени от корупция.Кой не иска да го слушат да не става политик, а да си седи дома и да бачка като повечето хора нормална работа. Не може да боравиш с милиарди държавна пара и да нареваваш, че те слушали. Ще те слушат и още как!

95

тъпчо

преди 11 години

Този път червените кхмери надминаха себе си по мръсотии.Уникални са. И на 12.05 уникално ще се оакат.

94

Анонимен

преди 11 години

Никой не казва, че Миро Мър-та е герой ! Но за ГЕРБерите до вчера той бе ГЕРОЙ ! Странно е, че той вече не е от тях и каквото каже е лъжа !А в интервюта ясно Буда казва, че се подслушва... но прокуратурата спи !

93

Анонимен

преди 11 години

125, много тъпо послание имаш за днес :))))

92

Анонимен

преди 11 години

Румен Петко ви БСП не подслушват,те направо си пият кафето с организираната престъпности си говорят на живо

91

...

преди 11 години

BCP ???? ZNAEME JA POGOVORKATA "RAZDELJI ZA DA VLADEESH*, TOVA LI MADRUVAXTE 4 GODINI ??? GOLEMI STE IZMIKJRI NAPRAVO ME E GNUS OT VAS, VIE BCP, STE STRASHNI BOKLUCI !NADJAVAM SE NARODA DA ME POSLUSHA I VMESTO ZA VAS DA GLASUVA ZA CDC.BOIKO BORISOV I GERB MOGAT DA IMAT DOVERIE NA CVETANOV TOI E MNOGO SVESTEN I ISTINSKI CHOVEK I VEREN PRIJATEL, TOI PREDATEL NE MOGE DA BADE . , PO SKORO BI UMRJL !

90

БТВ

преди 11 години

Бойко Борисов пред бТВ: Не е ваша работа колко министри се подслушват. Колкото трябва - толкова !

89

Анонимен

преди 11 години

Миро, ДеСе-то не е като месото...хванал си им се на хорото и ще свършиш мноооого зле. Никоя партия, която сега доволно потрива ръце няма да ти помогне.ДеСе-то не е вечно, както и БеСеПе-то.

88

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Или е станал много богат... - или много са го уплашили... - а може и двете...

87

Иво

преди 11 години

До БСП вън!!!!Пич абсолютно съм съгласен с теб. Приревали са яко червените песове. На тях бих им препоръчал да видят другата новина за строежа на метрото до Младост 4. Песове, защо при вашия баш пес нямаше такива новини? Ще бъде направено със средства от ЕС и ще намали вредните емисии и броя на използваните автомобили в столицата. Излиза, че Боко тиквата, както презрително го наричате е 1000 пъти по-пич и по-способен от вашия ПЕС. Не са само лентички дето реже ами и нещо остава след това.

86

ТВ 7

преди 11 години

От Благоевград , отново са пристигнали автобусите с роми . Това са поддържниците на ГЕРБ !

85

Шамандурата

преди 11 години

Мирослав Найденов е човек, който до уши е навлязъл в тъмни сделки и далавери! Преминал е поне през четири, а най-вероятно пет партии - бкп, дпс, ндсв и накрая ГЕРБ. Не е ясно как е дошъл в ГЕРБ, но е ясно, че е много здраво затънал и това е много вероятно да са ходове продиктувани с цел да се спасява, а не от някакви кой знае какви морални ценности. Най-голямата далавера на Миро Найденов е внасянето на 75 тона замразено 20 годишно ирландско говеждо месо. Така че тоя е всичко друго, но не и герой

84

Анонимен

преди 11 години

Повечето опозиционни сили са настроени анти ГЕРБ. Но те не си дават сметка, че без Борисов в страната се завръща точно онова статукво, срещу което се вдигнаха гражданските протести. Всички, които в този момент потриват доволни ръце от ударите срещу противника, утре могат да бъдат пометени от урагана на улицата. Не може, а ще бъдат пометени.Неработещо МВР, ГДБОП и други служби е мечтата на всяка организирана престъпност. В момента в редиците на мафията цари весело оживление.

83

С прискърбие ви...

преди 11 години

...съобщаваме, че ГЕРБ... се спомина, скоропостижно!

82

прав си

преди 11 години

След Костов, той е човека, който най-много ядоса комунистите. Бюлетина 15! Да не помагаме на БСП. След Костов мафията докара царят от Испания, за да не вземе пак властта. Сега какво ли още ще измислят. Треска ги тресе. Този път е на живот и смърт. Няма да се очудя да има и някой отстрелян преди/след изборите. Найденов - или много са му платили, или много са го заплашили, или са му обещали да отърве кожуха, ако червените вземат властта.

81

Shark

преди 11 години

Има опасност за живота му я, герберите ще му спретнат някой пътен инцидент като едното нищо. Те от това си разбират, нали са мутри и милиционери.

80

Анонимен

преди 11 години

И да не забравяме, че след прокуратурата идва ред на съда. Това е само първа крачка. Тепърва Миро Найденов ще трябва да доказва своята храброст. А това действие не е като онова лов, песни, разпределение на милиони по програми, обществени поръчки, кючеци и флиртове с медиите, включително и финансови. В нашата история има достатъчно примери, които показват, че понякога разликата между храбрец и подлец е една крачка. Зависи от сделката.

79

Гошо

преди 11 години

Миро, хвърли бомбата днеска! Бомбата обаче падна не къде да е а в неговите *** ...