573

Анонимен

преди 11 години

Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.

572

Умни, бреее

преди 11 години

Цеци вече си събирал дрешки за панделата. А Боко - цветя...

571

Черен Петър

преди 11 години

Свърши бензина. Мотора е с пренабити номера и се издирва.

570

Анонимен

преди 11 години

Борисов ти си велик свалям ти шапка Всички са срещу ГЕРБ скачат като петлета и се бият за просото Миналата година единпрофесор каза от правителственна болница че руснаците няма дати простят

569

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са мутри ! Те взеха властта и тотално злоупотребиха с нея , с цел разправа с политически и икономически противници ! Никога повече ГЕРБ !

568

Анонимен

преди 11 години

Много ми се ще да го видя това, да му поискаш оставката! Бе Боку теб въобще няма да те има на това събитие бе, кратун! Цецо е Капо ди капи, а ти му носиш шапката!

567

Анонимен

преди 11 години

Бойко и този път щете изберем но се огледай много продажници около теб И като ги предлагаш за министри да подписват че са съгласни да ги подслушват

566

баба Вуна

преди 11 години

До Салами 790!Салами тебе сега ли те произведоха бабиното в гербаджийската колбасарница ? Ами не знаеш ли бабиното , че червените подават сигнали срещу Миро от 2 годин ?А не знаеш ли , че в основата на обвиненията лежат СРС-тата на Цветанов подхвърлени в Прокуратурата?А не знаеш ли ,че Цветанов най-вероятно държи и прокурорите със злепоставящи СРС-та ?Бабиното оди си лягай не си напъвай мозъка и без това при тебе липсва салам недояден и вмирисан!!!

565

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да стаА ,Бойко си е Бойко ,той е номер ---1 !Останалите се ЛИГАВИХА ,...ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ,И НЕ СТАаТ!

564

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е моторът на ГЕРБ--НА ТОЗ МОТОР МУ ПРЕПАТКВАТ ЦИЛИНДРИТЕ РЕВЕ ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ ТРЯБВА ДА МУ СЕ СМЕНЯТ БУДА-ЛА,ЦВ-ИЕЛЙ,ЛАГЕРИ И РИЗИ!!!

563

Спеца

преди 11 години

Борисов е опасен !Като ти казва добро утро ,търси луната!Щом казва , че Цветанов е моторът на ГЕРБ , значи очаква от него чудеса да направи , но да спечели първо място на изборите!Имат си тайни оръжия и чалъми хората !Но БУДАта май си е малко будала , на мотор с пробита гарнитура , пробит картер и счупени сегменти , не се качвай - ще те остави насред гьола!!!Но....кой каквото си надроби това ще сърба!Цялата работа с тия гербери взе да намирисва много силно !Определено това са нечистоплътници!

562

Анонимен

преди 11 години

boyko mahay go toz bokoluk zaradi nego gerb shte zagubi na izborite taka e i ti go znaesh

561

ХА-ХА-ХА

преди 11 години

МОТОРЪТ НА ГЕРБ НЕЩО БЛОКИРА!

560

микрофонов

преди 11 години

претендирам за главен подслуивач на републиката ама шлифера ме смаза направо той е неподражаем и недостижим той сигурно и себеси подслушва0,

559

БББ

преди 11 години

Миро, отиде да даде интервю, пък взе и се нас.а! Дори той не е очаквал да говори такива простотии! Нека бъдем честни - направи отлична роля в дебютния филм на Трактора!

558

Тиквич

преди 11 години

До всички нормални хора!Лъсна най-после наглата мутро-милиционерщина (справка снимката по-горе), за която говорим през последнита 4 години. Трябва да се изрине *** Гроб.

557

Калин

преди 11 години

Естествено, за какви оставки става въпрос. Найденов така и така си се разприказвал днеска,защо не кажеш пред народа за сделката, която се опита да направиш в Несебър, за подкупа от 200 хил, за това, че години наред обикаляше партиите като цветарка и сега когато Бойко те резна от листата почна много да знаеш и големи изявления да даваш в ефир - ЦЕЛИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, представи си..... усещал бил

556

Салами

преди 11 години

Миро Салама сключи сделката на живота си с ЧЕРВЕНИТЕ! Свобода срещу накисване! Браво, Миро, браво Саламе! Ако спечелят може да не търкаш нара, но ако загубят ще си първи приятел на Трактора, даже жена може да му станеш! Ще те обича всяка вечер!

555

Анонимен

преди 11 години

До ПРЕСЦЕНТЪР на РЗСА вие от РЗС защо след това така се сближихте с ГЕРБ? Да не би да са чули нещо, с което да са хванали вашия лидер за т.шаците?

554

Гошо

преди 11 години

Истина е - Цветанов е моторът на ГЕРБ!!!