71

до 94

преди 11 години

Ако Цецо трябва да го "заключат", то такива като Ровчи и гоце напримар какво сладва да ги направят? Да ги затворят в клетка с гладни лъвове ли?

70

Анонимен

преди 11 години

От Цвъки по нахална е само конската муха

69

66

преди 11 години

САМО НЕ МОРАЛ ОТ ТОЗИ И НЕГОВИТЕ ЗАЩИТНИЦИ ...ТОЗИ ТРЯБВА ДА Е СЛЕДСТВЕН А ТОЙ УЧАСТВА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ...ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА

68

цвеклото

преди 11 години

след като го сложих на тъща ми защо да не го сложА НА КОПОИТЕ МИ

67

Анонимен

преди 11 години

Чалгаджийски ***, по-известен като България, е една скапана, убита държава, която и за купчина тор не става. Плюя на нея с гордост и удоволствие.

66

Анонимен

преди 11 години

Разпитват Станишев като свидетел, а Цветанов като заподозрян, макар и да не го признават официално.

65

анонимен

преди 11 години

АБЕ ГЕРБЕРИ СМОТАНИ,ЦВЪЦКО ВЪРВИ ОХРАНЯВАН ОТ 10 ЧОВЕКА. ЦАР БОРИС НАВРЕМЕТО Е ХОДЕЛ БЕЗ ОХРАНА,БАЙ-ТОШО С 3-***,СЕРГИЙКО САМО С ШОФЬОРА СИ. Е ЦЕЦКО КАТО Е КУРНАЗ ЗАЩО НЕ СЕ РАЗХОДИ ПОНЕ ЗА ЧАС ПЕША. ТОЙ ХВАНА 3-*** ПРЕСТЪПНИКА НО РАЗБИ ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ И НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ ОСОБЕНО ГРИШАТА... ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ЦЕЦКО АКО НЕ СТАНЕ ОТНОВО МИНИСТЪР.А ВИЕ ГЕРБЕРИ СЕ ПОДКРЕПЯТЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО,ЗАЩОТО БОКО НАЗНАЧИ МНОГО ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ НА СЛАДКИ ДЛЪЖНОСТИ И СЕГА СЕ ПАЗИТЕ ЗА ДА ЛАПАТЕ!!!

64

Анонимен

преди 11 години

Направо го заключвайте тоя престъпник... Колко хора погуби, сляпа ли е тая прокуратура... Нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

63

Анонимен

преди 11 години

Тоя наглец трябваше да подаде оставака още при атентата в Бургас

62

Дедо поп

преди 11 години

Прокуратурата на РБ работи на принципа :" Идем като аслсни, връщаме се ***"

61

Препоръка от ЕС

преди 11 години

Герберите в следствието и директно на топло.

60

Анонимен

преди 11 години

Много ви е мил този Станишев.Я си го вземете в къщи.

59

Анонимен

преди 11 години

До ВЪН МУТРИТЕ!какво се възмущаваш, другарю?Че подслушват мафиотите в България ли? А даваш ли си сметка, че огромната част от народа е ЗА подобно подслушване? Хайде бягай си изнасяй лекциите на Позитано!

58

На дали

преди 11 години

Я ГО ВИЖТЕ НАГЛЕЦА , " И НЕГО И СТАНИШЕВ РАЗПИТВАЛИ"ТИ ЦВЪЦКО , ЩО ЗА МЪЖ СИ???!!!!ОТГОВАРЯЙ ЗА СЕБЕ СИ !А НЕ ТЪРСИ ПОД "ВОЛА ТЕЛЕ"!!!!

57

?

преди 11 години

До Анонимен 77Мисли за народа, мисли и от многото мислене накрая народът ги изритва, некадърниците, мафиоти и за затвора.

56

до 65

преди 11 години

До бусманХа, ха...Освен, че си *** и и неграмотен, другарю, пък после се "обиждай" колкото щеш! Да си чувал за ГЛАВНИ букви? А въобще наясно ли си как може да се "смени цялата прокуратура" за 3,5 години? Това да не ти е бакалия или развалено месо бе, другарю? За това трябват десетилетия, ама ти не си наясно въобще с тази материя! Та в тази връзка - като нямаш теза, не пиши за неща, които са като ядрена физика за готвач например!

55

риголето

преди 11 години

ако от изборите зависеше нещо отдавна щяха да ги забранят това което се разиграва е само цирк и шоу целящо да ви внуши чее нещо важно и повод да се легитимиратгигантските грабежи

54

Червената шапчица

преди 11 години

Чичо , защо ти са големи ушите?За да подслушвам по добре детето ми.

53

Анонимен

преди 11 години

Аз пък съм за срс-та.Искам червените да бъдат подслушвани нон стоп.В леглата,под леглата,бани,тоалетни и в гащите бръмбари да им сложат.Едва тогава могат да ме убедят,че са с чиста съвест.Ще гласувам за Цецо.

52

Пешо простака

преди 11 години

Хехе, Цецо в коли на НСО, охраняван от НСО отива на "разпит" в НсСлС....Кой и плаща на тези 43 организации?Ние- на с нашите данъци....Понеже Цецо си купи 6 апартамента и няма пари да плати на "ИПОН"....После Цецо отива да даде показания в Специалзраната прокуратура. А кой я съзаде тази прокуратура- пак Цецо.Познайте прочее резултата.Ах, кухи кратуни чалгаджийски, гласувайте само за ГЕРБ!