52

Анонимен

преди 11 години

Бившият (умрял) вицепремиер Александър Божков: Заради МВФ продадохме ОББ за $3 млн. Защо през юли 1997 г. продадохте ОББ за $3 млн.?- Трудно ми е сега да разказвам подробности, но продажбата на ОББ на този купувач и при тези условия всъщност бе условие за сключване на 3-годишното споразумение с МВФ. Прибързаната продажба ли е довела до ниската цена?- Не става въпрос за прибързаност. Условията бяха подготвени от предишното правителство (на Жан Виденов - бел. ред.), директори на БКК бяха Димитър Димитров и Валентин Цветанов. Ние изобщо нямахме възможност да предприемем нещо друго.

51

Стар

преди 11 години

7 27"Само гербГласувайте за Герб. Те са дясното, а не този труп от миналото. Убиец на дясното и синяна идея, която ББ възроди."Какво каза 27 -и, че те са дясното, нещо не разбрах как един комунист като идола ви, вероятно още с червена книжка на член на БКП в джоба, с която се гордееше, е десен. За съжаление тапирите български гласуват за ГЕРБ, и в това няма нищо неестествено - простака избира простия, имаше такава мисъл на Боко!

50

Комунист

преди 11 години

ДРУГАРИ, ГРАБВАЙТЕ ЛОПАТИ!На 13 май ще копаме синия политически труп на чернокракия драгалевски копанарин Мавъра Гаргамел.

49

О,спомняте ли си гос

преди 11 години

БулбанкСкандалната продажба на най-голямата българска банка също не е включена в Бялата книга. През май тази година пресата разкри, че когато кабинетът "Костов" е продал Булбанк, той доброволно се е отказал да получи 172 млн. лв. дивидент, който се е полагал на държавата.Тези пари са чистата печалба на банката до август миналата година, когато тя бе все още държавна. Печалбата й за цялата 2000 г. е 186 млн. лв. От тази сума новите собственици са си разпределили 180 млн. лв. като дивидент. От тях държавата не е получила и стотинка.Банката бе продадена на консорциума между "Уникредито" и г

48

MEGI

преди 11 години

До сега , не ми се е случвало да срещна човек,който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра,комунист,ченге или изкуфял ***.

47

Анонимен

преди 11 години

Истината е много проста : когато управлява неопитен и некомпетентен, за шмекерите това е удобна среда за изява.Затова ГЕРБ имат такава подкрепа.

46

Гатанка

преди 11 години

Чер чер та синТъмносин *** единДеСейБе - пред ПарламентаЩо е то? Отговор : виж снимката

45

Анонимен

преди 11 години

По време на неговото правителство, с участието на негови министри, а в някои случаи и с решението на целия кабинет са приватизирани изцяло или отчасти над 3000 предприятия. Според експертната оценка, пише в Бялата книга, стойността на продадените държавни активи е за близо 20 000 000 000 лева. Всъщност в държавната хазна са влезли малко повече от 2 000 000 000 лева. Като още толкова са дължими в алтернативни или отложени плащания."За осемте месеца на годината загубите на валутни резерви от курсови разлики са близо $30 млн.", пише в книгата. Кой ще носи отговорност? "Не е нарушен законът", ла

44

Анонимен

преди 11 години

Костооооффф , Твоите близки нали са конкурентно способниКак да оцелеят българите , като грабите всеки ден като се започне от пирамидите и банките едно време ,минем през БГА Балкан продаден от теб за 150 000 долара , високи сметки за всичко ток,газ ,вода,горива,храни ...а труда евтин Бъди благодарен че вашата шаика -без значение от цвета още не изкормена по площадите сле 23 годишни кражби -кажи на хората , че спрямо БВП им се пада 1880лв минимална -защо мълчиш?

43

Анонимен

преди 11 години

Само ДСБ! СДС е бита ДС-карта! ТОЧКА!ЯЕГЛАСУВАМ ЗА ДСБ!

42

Без коментар

преди 11 години

Финансист 1 награждава Костов и Муравейсъс златни значки. Министърът на финансите Милен Велчев връчи златни значки на свои предшественици по повод 125 години от създаването на Министерството на финансите.

41

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха, какво е това БДФ бе, някакви буфосинхронисти от Факултета ли са, ами Д-то за какво е тогава, сериозно ви питам, ахахахахахахаха, ох, заболя ме стомаха

40

уууууууу

преди 11 години

До Ти си *** ***

39

Анонимен

преди 11 години

"Конгрешънъл Куотърли": Бойко Борисов - сподвижник на известни мафиоти Най-влиятелният политик в България, е близък сподвижник на известни мафиоти и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в страната, сочат данните от секретен доклад за анализ на риска, направен по поръчка на частна банка. Борисов, който е бивш бодигард на последния комунистически диктатор в България и на неговия посткомунистически наследник, беше назначен за секретар на МВР през 2001 година. Твърди се, че именно той е изиграл водещата роля за откриването на централа на ФБР в София. Карате фанатик, който е бил треньор на наци

38

Анонимен

преди 11 години

Бе Костов, сус бе, по-нахален и подъл си и от гербер. Ти въведе, благослови и узакони разграбването, разрушаването и опростачването на България една индустриална, стабилна страна, колкото и истерично вие седесарите, особено, вие комунистите и агентите, да я изкарвате бедна. Младите може и да вярват на тях им дай рап и дрога и да не мислят. Затова всички вие, начело с герб, унищожавате по-старшето поколение.За да няма памет и да мачкате младите в калта на простотията, пороците, дивата експлоатация.

37

за 36 и 37

преди 11 години

Цяла България го мрази и го кълне тоя драгалевски копанарин и за изборите не знам как се смятат, обаче Господ отгоре като види 2-3 клетви срещу 200000 и да му мисли не само Костов ами и всички, които са покрай него, не може да съсипеш цял един народ и да чакаш после нещо хубаво от Господа, нищо хубаво повече няма да види Костов през живота си и на оня свят ще гори в ада

36

Анонимен

преди 11 години

Борисов е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.

35

Анонимен

преди 11 години

Много фуражка , много отрицателно нещо във форума...Успех на ДСБ и БДФ! Ще гласувам за тях с 27...)))

34

ИЦО

преди 11 години

Костов измъкна България веднъж от кризата и пак може да го направи.

33

Анонимен

преди 11 години

Изумена съм,че Българинът подкрепя някой който му е по скоро симпатичен,но може и да не отразява възгледите му напълно. Това ме навежда на мисълта ,че пак ще търсим човек,който не познаваме добре,не е правил нищо за България и не е оставил негативни спомени в съзнанието на злопаметния Българин-изобщо лице като Царя или Боко или някой друг ***.Нов сезон,Нов цирк.