34

111

преди 11 години

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно оправда в четвъртък бившия заместник-вътрешен министър Раиф Мустафа и бизнесмена Росен Маринов, обвинени за участие в корупционна схема, след като бяха зрелищно арестувани от ДАНС през пролетта на 2009 г.А ние нека да си лаем тук, какъв щял да бъде Парламента.Живеем в страна, в която правиш далаверата, плащаш на съдиите и прокурорите и си по- чист от сълза.Тая съдебна номенклатура докато не се смени, нищо няма да се промени у нас.Помнете ми думите.

33

Анонимен

преди 11 години

Първанов беше президент,не кукла на конци

32

Анонимен

преди 11 години

по долни от гроб е нямало и няма да има запомнете това прости ми народе

31

Анонимен

преди 11 години

следСТРАХОТНОТО ИЗЛАГАНЕ НА СТАНИШЕВ С ЪС СИВИЯ ВАН,КОЙТО ПОДСЛУШВАЛ,ПЪК ТОЙ СИ БИЛ НА ГРАЖДАНИН С БУТАФОРНА УКРАСАБЕШЕ ЯСНО,ЧЕ ЩЕ ИМА ТАКАВА РАЗВРЪЗКАВЪПРОСЪТ Е ЗА СТРАХОТНИЯ ИМИДЖ НАВЪН,ОТ КОЙТО ВЕЧЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕСБОГОМ ШЕНГЕН,СБОГОМ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИА БСП МНОГОООООО НИ ОБИЧА

30

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 43: Хайде това го обясни на американците, че честните и почтените не трябва да им пука че ги подслушват. И после им опъни ушите защо свалиха президента си Никсън! Смешен си човече, робската ти психика не може дори да осмисли какво значи да си свободен гражданин с неприкосновени права!!!

29

абе всички са еднакв

преди 11 години

Подслушват пестъпниците незаконно защото , ако е законно трябва да ги вкарат в съда . А ако е незаконно , могат да ги манипулрат и използват . Просто е !

28

Анонимен

преди 11 години

Гоце нещо се активизира. Готви се за резултатите от изборите.

27

Анонимен

преди 11 години

Само БСП,те ще спасят България.

26

Rummy__

преди 11 години

Гоце, стреляй си по дивите кози и не се цепи в мрака. Как мислите да убедите хората да гласуват за вас? То вашето не е кампания, а само помия. Хората добиват представа, че само с това ще се занимавате и следващите 4г, ако евентуално се докопате до властта. На мен лично ми омръзна да слушам все едно и също. Дреме ми мвр дали ви слуша или не. Кажете нещо друго.

25

Анонимен

преди 11 години

Честните и почтени хора в България не им пука дали МВР подслушва или не! Защо не ги е страх от подслушванеТИ ЛУД ЛИ СИ ,БЕ? НЕНАКЪРНЯВАНЕТО НА ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО Е ПЪРВА ПРИДОБИВКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА- ЕГАТИ КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ ИМАШ !

24

баба Пенка-Растата

преди 11 години

Гоцеее,не разбрахте ли че тия изтъркани номера вече не вървят преди изборите.Винаги се е подслушвало незаконно и ще продължава да се подслушва,не сме го измислили ние българите,няма да бъдем и ние първите,които ще го прекратим.Защо се опитвате да ни убедите че БСП не го е правила?Продължавайте се правите на изненадани и света вода ненапита,пък после се чудете защо хората не гласуват за вас.Този театър вече не минава,не го ли разбрахте.

23

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 17: Моля, моля плюенето по всички е патент на ГЕРБ. Дори лично ББ зададе тона на предизборната кампания като оплю Доган, че му бил му поръчал атентат, а после наплю пенсионерите и емигрантите, че "изяли фискалния резерв". Дори когато са ви платили да плюете тук пари, трябва да се придържате към фактите....

22

Анонимен

преди 11 години

БСП ПРЕДЛАГАПРЕМИЕР, КОЙТО ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ Е БИЛ ПРЕМИЕР НА СТАНИЕШВ- АДСКИ УСПЕШЕН ПРИ ТОВА- ТОГАВА НИ ПРИЕХА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,ИКОНОМИЧЕСКА ПРОГРАМА ЗА ПО-МАЛКО СРС-ТА И ПОВЕЧЕ ПЕНСИИПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК, КОЙТО Е РАЙ ЗА ФИРМИТЕ. ТОЧНО ПОРАДИ КРИЕНЕ НА ДАНЪЦИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯ ДАНЪК БЕЗ ЗАЩИТЕН МИМИНУМАЕЦ БЕЛЕНЕ Е ЖИЗЕНО НЕОБХОДИМО- НЕ ПЕРКИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНКА.

21

АНОНИМЕН

преди 11 години

ТОЯ ИЗПАЛЗЯ ОТ ДУПЧИЦАТА СИ.

20

Анонимен

преди 11 години

Др Първанов по изказванията ви загубата на изборите е ясна какво правим след 12 с тва момченце малко Станишев

19

Анонимен

преди 11 години

Долните ченгета от ГЕРБ са подслушвали всичко но се оказало,че подслушват само тяхни хора

18

Анонимен

преди 11 години

НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ ТЕХНИКАТА, КОЯТО Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА, Е КУПЕНА СЕПТЕМВРИ МИСИЦ МИНАЛАТА ГОДИНА. СТИГА МАНИПУЛАЦИИ ЗА ПРЕДИШНИТЕ.

17

макето

преди 11 години

Първанов зарежи ги тия да се трепат по улиците дай ние старите комунисти да си одиме на лов че из наше село ке ни изедат вуците

16

бивш гегрбер

преди 11 години

Може и други през годините да са подслушвали, но такова дебелоочие - да издигнеш нерегламентираните подслушвания в норма, каквото направи ГЕРБ досега не е имало. Устни нареждания, събиране на компромати, никаква отчетност. Не плод и зеленчук, ами дори зеленчува нива не е МВР в момента. Добре, че остава о малко до изборите!

15

Гоце

преди 11 години

На мене подслушвнията са ми първа специалност.На краставичар краставици продават!