30

до 25

преди 11 години

Не се радвам, но и не тъжа. Знаеш ли думичката косвени жертви... над 500 000 в Ирак "косвени" Нашия народ е казал: Каквото си посееш, такова ще пожънеш. Е има време докато пожънат всичкото зло което са засяли.

29

Ole

преди 11 години

Всеки ден стотици деца умират от Западни оръжия, продадени на терористи с цел печалба и нищо друго! Всеки ден стотици деца умират от глад в региони, разрушени от Американските войски и техните съюзници! ЗАЩО никой не публикува техните драми, ЗАЩО тези деца са по-маловажни от американските деца?

28

Анонимен

преди 11 години

До ахаххаМи гледай новинарските сайтове бе ***

27

ахахха

преди 11 години

Искам да видя една единствена снимка на едно от хилядите убити деца от "американската армия" в Ирак и Афганистан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Ъц

преди 11 години

По вероятно е да е дело на някой "обиден и ограбен" от састемата. Много обикновенни хора, загубиха всичко - работа,домове, спестявания, здравни застраховки, разбити семейства.... - по време на режисираната от банкерите и финансистите криза.Това разбира се не е оправдание за подобен акт.Да не забравяме и за военизираните групировки в Щатите, които никнат като гъби след дъжд.

25

Ime

преди 11 години

Za vsichki deto im e mnogo milo za Iran, da emigrirat tam. Piene niama i se nosiat zabradki :)

24

Анонимен

преди 11 години

Съболезнования за трагедията, но "Как десетилетия войни, водени от САЩ, за да защитят "свободите" и "правата" си разбиха десетки държави, отнеха десетки милиони животи и осакатиха още милиони" (свободата и правото да им е евтин бензина, за да могат да се фукат, че карат Мейд Ин Ю Ес Ей 6-литрови бараки с по 150 к.с. и да се тъпчат с 5 пъти повече храна, отколкото могат да изядат) Кога ще го напише някоя западна медия това?

23

bai Ganio

преди 11 години

До АнонименBravo maina,evala na kometara ti. I da dopylnia ne samo glad i mizeria a i unishtozenie na edin tolkova mizav i zalyk narod.

22

Анонимен

преди 11 години

колко такива Американците оставят всяка година по целия свят.. е за това трябва да се замислят. Но не искат да се замислят да не би теторизма да ги е победил и затова да им минават такива мисли.

21

Анонимен

преди 11 години

Българските селяни, в огромното си мнозинство - комунисти и любители на Путин,са толкова прости и долни, че са готови да се радват на една трагедия ...само защото е сполетяла класовия им враг - Америка.За такъв народ - само глад и мизерия !

20

11111

преди 11 години

СПОРЕД МЕН,ТОВА Е РАБОТА НА ИЗРАЕЛ....ЗА ДА ИМА ПРИЧИНА,ДА СЕ НАПАДНЕ ИРАН...ПОНЕЖЕ ИРАН Е СИЛА В МОМЕНТА...НО ,ЖАЛКО ЗА ЖЕРТВИТЕ.ВИНАГИ СТРАДАТ НАРОДА,ЗА СМЕТКА,НА ПОЛИТИЦИ,КОИТО ИМАТ ЧУДОВИЩНИ ЦЕЛИ....

19

Анонимен

преди 11 години

До censored Жалко за всички убити и осакатени по света, но това не означава, че убиитите и осакатените от този атентат са виновни. Жалко за всеки страдащ от безумието на хората, които правят простотии за пари и слава.Обикновенните американци, са наистина добри и мили хора.Съболезнования за загиналите, ранените, и всеки от страдащите!

18

Анонимен

преди 11 години

Много съжелявам за жертвите... :( също толкова съжелявам и за невинните хора убити от Американски войници , гледал сам клипове къде стрелят на месо американците убивайки деца и жени из арабския свят... също съжалявам и за хилядите американски войници които робуват на малоумната им политика... Всичкия този петрол който ще спечелят не може да се сравни с хилядите погубени животи...

17

censored

преди 11 години

material za izbitite deca v vietnam libia irak siria..koga 6e ima??????????

16

браво 11

преди 11 години

Е това е и това искаме маи вече всички, обективна журналистика ,а не сълзи за Америка статистика за остналия свят!

15

Анонимен

преди 11 години

какво 16, свършиха аргументите и почнаха обидите!това показва кой е с два пръста чело...

14

НЕ Е ВЯРНО

преди 11 години

Това е Жълт Вестник и Чалга . Не се ловете на такива кървища .Лъжат .

13

Анонимен

преди 11 години

пълна забрана на ислямисти до цивилизацията

12

Анонимен

преди 11 години

хе-хе, какъв редови американец, бе, номер 5,редовия американец кара пикап и плющи хамбургери в макдоналдс; има пушка помпа на задната седалка; облечен е в карирана риза; вярва, че има бог и земята е плоска; вярва, че америка е най-великата стана с най-великите управници, и че другите държави и емигрантите са виновни; и е член ка клу-клукс-клан.някак си не ми прилича да симпатизирам на такива.

11

Анонимен

преди 11 години

Насилието ражда насилие. Човечеството загнива и мирише лошо.