311

Анонимен

преди 11 години

До 362. Ти си явен престъпник. Мен никой не ме слуша.

310

Анонимен

преди 11 години

Тъй като обещах, че ще напусна политиката, ако излезе истината наяве, очаквам предложения за новата ми работа- даскал по физическо или шофьор-разносвач?

309

Гошо

преди 11 години

До Анонимен 263Изключи си Caps Lock, дразнещо е! Или и това не знаеш как става? Бойко пазел Тошо, затова е комуни-и-ист!!!!!!! Пазеше и Симеончо. Значи е цари-ист! Моето куче Роки пази мен. Значи е гошови-ист! Тъпотата е като хемороидите - носиш си я, но е неудобно да я показваш.

308

ясновидец

преди 11 години

Виждам Цвъцко и Буда заедно с нови костюми/на раета/ в един дизайнерски апартамен-с красиво изработени тешетки... пп. Моите прогнози винаги се сбъдват.

307

намръщен

преди 11 години

До ПрокурорНе бъди сигурен. Колко му е да се измисли едно "паралелно МВР", което е бачкало и извън волята на Ц.Ц.Знаеш ли как бих постъпил аз, ако искам да подбия Цветановгейт? 1. Изкарвам отнякъде някакъв човек от службите 2. Под прикрито лице, променен глас и без име и фамилия той говори 3. Признава, че са подслушвани политици и най-много Плевнелиев, а също Сергей, Доган и т.н. И, ей така, вмъква тук Бойко, Цецка и още един-двама гербери, тях от време на време. Е?

306

Анонимен

преди 11 години

Пурки кои те бе? Тук не всички са комунисти и инструктажа ти не е бил качествен.

305

Анонимен

преди 11 години

Браво за 353 по отношение на Волен ....

304

Бай Ставри

преди 11 години

Цецо добре е организирал форумните бойци. Май не Кутев, а Цветанов плаща. И това няма да помогне- даже напротив.

303

до 344

преди 11 години

Като ме подслушват от три години на сам, какво установиха?! Нали според теб съм престъпник, защо не съм задържан, бе ***?! Обаче колко проблеми ми създадоха в бизнес отношение ... Ти като искаш, *** си дай телефона на Цветанов да си те слуша денонощно, аз не искам да ме слушат, когато нямат законово основание и законна цел. А ти, ексхибиционисте, ако те кефи и камера си сложи и банята, мърляч такъв!

302

Анонимен

преди 11 години

Цецо го лъзнаха по нанадолнището към Трайчо Трайков и Симеон Дянков.Ама докато тия двамата, се отърваха с публично охулване, щото бяха само некадърни, то корумпето Цецо току виж се спре чак в стената на някоя от килиите на централния затвор.

301

Пурко

преди 11 години

Те не трябва да бъдат допускани до урните, камо ли да водят предизборна кампания.

300

Анонимен

преди 11 години

Кой се страхува от подслушване? Престъпника!!!

299

89

преди 11 години

Бивши милиционери +днешни мутри+бивши партиици=ГЕРБ

298

Анонимен

преди 11 години

"МВР можело да подслушва незаконно"Ай па тия!!! Верно ли бе.

297

експерт го твърди!

преди 11 години

Всички шефове на секретни служби в момента са дългогодишни служители на комунистическата Държавна сигурност. Не искам да раздавам присъди, а и е много сложно да се съди с черно и бяло. Но не е редно такива хора да заемат ключови позиции в днешната държава. Има голяма опасност от подмолни и неправомерни действия от тяхна страна, които нямат нищо общо с демокрацията. А и виждаме докъде са докарани нещата с нивото на корупцията и бандитизма в държава, в която т.нар. организирана престъпност и т. нар. спецслужби, които трябва да й противодействат, са с едни и същи майка и баща - БКП и ДС.

296

Анонимен

преди 11 години

Абе защо всички говорят че са за прозрачност асе плашат от подслушване? Значи има нещо много мафиотско което не трябва да се знае от нараода. Това ли е демокрация.

295

Анонимен

преди 11 години

Не ви ли е срам, бе? Цецо и Боко са от добрите престъпници. Какво сте ги заяли - искали са да са по-информирани хората. Я си представи, вземе някой от лошите да заплаши контрабандата на горива, алкохол и цигари... А така с цецомобила всички са под контрол.

294

Анонимен

преди 11 години

Волен винаги е подкрепял комунистите защото герб не му даде да *** от държавната софра. Волен предпочете порциите на доган и взе ибрика. Този не е националист а чист фашис.

293

Леонсио

преди 11 години

Значи са виновни. Значи да ги съдят. Какви депутати, министри искат да стават.

292

Анонимен

преди 11 години

Как сте днес със кръвното налягане, г-н Борисов?