347

MM

преди 11 години

Кунева не е некадърничката, която я изкарвате. Проблемът ѝ е , в огромния ѝ фетиш да сервилничи на всяка цена на колегите си от Брюксел, което може да е както полезно, така и вредно както видяхме.

346

555

преди 11 години

Много вярно ,харесва ми тази жена ,говори смислено и точно и е много смела, а и най-вече интелигентна .

345

Иван

преди 11 години

Истината е че който е на власт, на него му кихат и мутрите и монополите, за това толкава драпате толкова за власт. Като си на власт ***, като си опозиция плюеш тоя дето *** и си играете театър на опозиция и власт. Няма оправия, по добре Герб да продължат, че поне понастроиха това онова, тия ще дойдат още по гладни за още повече кражби- видяхме ги 8 години Станишев и Кунева, само кражба, една детска градина не направиха

344

Аз

преди 11 години

А като ти си продажна комумистка, какво ???

343

6матка

преди 11 години

И аз й пожелавам успех. Мисля, че ще се справи. Много е лесно да плюеш, особено, когато не знаеш всички дейтайли за нещата. Едва ли проблема на скъпия ток е само в затварянето на реакторите, както разбрахме всички в последно време. Казвам, защото все за това я плюете. Всички видяхме "контрола" на ДКЕВР. А кой котролира контролиращите? - в последните години? - може би г-жа Кунева?

342

ssss

преди 11 години

С това си изказване, г-жа Кунева моментално се принизява на нивото на коментираната от нея личност! Подобно поведение няма да и направи добра услуга! С напредване на времето до изборите речника и става все по-груб и арогантен.

341

Dimita

преди 11 години

Никога не съм я харесвала тази като политик. Просто се доказа със своята некомпетентност да управлява държавата и това много добре се видя, когато подписа смъртната присъда на българската енергетика.

340

гост

преди 11 години

Истината ,че еднопартиен или двупартиен модел за управление е неефективен,как никой не се изправи и каже-добре каквото било ,било ,дайте да седнем и управляваме грамотно .Успехът е в колективната работа ,сам човек е само за едно място.

339

Daniela_Radeva

преди 11 години

Кунева е наредила едни страшни фигури в партията си, та чак косата ти да побелее, а след това и да окапе, ако разбереш кои точно са те. А за финансирането на политическата и кампания е нещо още по-страшно просто!

338

Angel83

преди 11 години

Никой няма да и даде власт на тая. Просто е абсурдно да си помисли дори, че може да управлява, след като целия народ я видя как ни натресе този скъп ток тя, след като затвори реакторите!

337

Hrisov

преди 11 години

Народа винаги е избирал на избори по-малкото зло. Кунева е от големите, защото е част от тройната коалиция и много добре си спомняме какво беше по времето, когато те управляваха България.

336

didoo

преди 11 години

Като удавник за сламка се хваща Кунева. Народа не е глупав и няма да позволи да бъде управляван от такива фигури като Кунева, които са доказани със своите провали във външната политика на България.

335

гост

преди 11 години

УСПЕХ Госпожо КУНЕВА ,ще влезете в парламента и ще се докажете.Моля ви работете тогава срещу корупцията в комисиите по ТЕЛК , Здравната Каса ,поръчковото затриване на фирми чрез НАП ,корупцията в съдебната ни система .Истината

334

барека

преди 11 години

Кунева-Прьмова няма да спечели изборите НО КАЗВА ЕДнА ИСТИНА ЧЕ БОЙКО ТЬПОТО Е СТРАЛИВ и АРОГАНТЕН. КАКВО СТАНА-НОВИЯ ПРОКУРОР ДОКАЗА ЧЕ ГЕРББ БОИКО тьпото мутре са подслушвали незаконно и има доказателства за това! ЗНАЧИ НЕ СА ПОДСЛУШВАЛИ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ? НА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ/БУРГАС/ А СА ПОЛЗВАЛИ МВР ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ-ЛИЧНИ,ПАРТИЙНИ, МУТРЕНСКИ, - ТИЯ НАГЛИТЕ ОТ ГРОБ ПАК ИСКАТ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ И ТО ОЩЕ ПО АРОГАНТНО - ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ И ЦЕЦОККРАДЕЦО 6апартамента за един мандат-осветеното

333

jan

преди 11 години

Преди двадесетина години се говореше, че руса жена ще оправи България. А тази е черна и грозна. Какво ни чака, ако се докопа до властта.

332

агентБуда

преди 11 години

При управлението на Герб безработицата се утроява,доходите падат 70%,1млн емигрират, данъчните подслушват,бизнеса е на колене-35% фалити,затворите се пълнят с невинни тинейджъри след обилна доза насилие и изтънчен рекет(на заможни родители)! 2013г:500 самоубииства,6 човека демонстративно се самозапалват,бича на мизерията и глада отново е сполетял българина,накрая държавата колабира. Депресия,Агресия,Рецесия завлядяват България под ръководството на мутро-ченгеджийския хибриден звяр ББ-ЦЦ

331

Лорита

преди 11 години

Кунева - ти се обърка нещо май. Да ти напомняме ли за хубавото ти минало, защото май си го позабравила виждам. Не си цвете за мирисане ти също имаш вина за положението в което се намира страната ни в момента.

330

тина

преди 11 години

Ивета , ти наистина не си интелигентна щом вярваш на лъжите на червената кукувица .

329

буда

преди 11 години

До Гъбарко-392Тя нищо не казва - това е проблема! Естествено че мутро-ченгеджийския хибрид Герб не може,не бива и няма да управлява, НО и този кривоуст масон Кунева също няма да е!

328

Iveta

преди 11 години

Само с три прилагателни нарисува цял портрет. Кунева пак уцели в десетката. Само така и напред! Интелигентните хора са с нея, а останалите - по коментарите ще ги познаете.