760

Анонимен

преди 11 години

Видяхме герб как управлява за 4 години народът сиромах стана младежите напуснаха страната никога вече за герб

759

Анонимен

преди 11 години

наи големите грешки в управлението бяха полицеиския произвол наложен от цветанов и ликвидацията на дребния и среден бизнес от дянков и защита на монополните структори които са наи големия вредител за страната,разбира се всичко е със знанието на г-н Борисов,едно не мога да си обясня само,ако герб спечели до колкото раязбрах щяла да продължи същата политика която е водела до сега.това значи че тя е съгласна с мизерията и бедността която се задълбочава а това означава все повече хора да напуска БГ

758

Левски

преди 11 години

Е,неАм думи!Ако пак мутро-милиционерите начело с Будапри изборите имат предимство,ще се откажа от Българияс държавен вестник!

757

кк

преди 11 години

Не искам да ме управлява човек, изтъкан от злоба. Вижте вчера на конференцията с каква неприязън се нахвърли върху Орешарски. Спомнете си как беше срещу Първанов, Станишев, Костов, Сидеров, Кунева... Няма политик в Европа да е заявявал открито: "Аз мразя БСП! Не мога да ги понасям онези от опозицията!". Връх на демокрация! Такъв жаден за власт човек се огражда с некадърници, за да стои непоклатим. Той мрази кадърните хора. И управлението Му доказа това - ограден с некадърници, не направи нищо...

756

ТОТО

преди 11 години

ГЕРБ НИЩО НЕ ОБЕЩАВА ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ.ТО ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО.Е ТОГАВА ЗАЩО ИСКАТ ВЛАСТТА, И АЗ ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

755

Веско

преди 11 години

Будата стана премиер само защото много хора още бъркат харизмата с миризмата на пот и чесън! но и те вече взеха да проглеждат...

754

хадес

преди 11 години

ОТ мъдрата приказка- "Кой ми *** в гащите" поне вече сме наясно, че в гащите на Бочко е *** Дянков

753

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Както са се наредили, ще изпопадат като кегли за боулинг

752

Анонимен

преди 11 години

Разликата между ГЕРБ и БСП е че ГЕРБ все още имат останал някакъв кредит на доверие сред народа (не говоря за платените писачи във форумите) докато за БСП кредита на доверие е нулев. Станичев не можа да разбере че няма значение какво обещава защото никой не му вярва вече. Освен това на народа му харесва че Бойко си подаде оставката когато протестиращите му я поискаха и се извини за грешките - своите и на кабинета.

751

гробар

преди 11 години

както сте се наредили с пушката

750

Банкеръ

преди 11 години

Ами то в БРАН БОСТАН има само две тикви Борисовата и Цветановата какво има да се обещава.Още по малко да ви се вярва.Просто не може да продалжът да заблуждават света ,че сме цъфнали и вързали а да сме се *** яко.

749

Спонги

преди 11 години

До РУМЕН221Грешка Румене, това са истински комунисти - болшевики. Така се разправял Сталин с инакомислещите, като ГЕРБ. А ***.ерасите са с тях. Справка - Йордан Соколов. С тях са и ***. Справка - Цар Киро. Не са фашисти. Фашистите са другиаде - АТАКА, ГОРД и т,н.

748

д-р Флекс

преди 11 години

Подкрепящите ГРОБ се делят на *** и прасета, вие от кои сте?

747

ДА АМА НЕ

преди 11 години

Егати и нахалството.Тия политици ни имат за големи балъци.

746

куку руку

преди 11 години

Мутрата щял да управлява без илюзии....Другарю Борисов...дори илюзиите откраднахте на народа

745

РУМЕН221

преди 11 години

ДРЪН-ДРЪН...ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА СЕЛСКА СЕДЯНКА...- ВСИЧКО КОЕТО ПРЕДЛАГАТ НЕ ЗАВИСИ ОТ ГЕРБ..., ТОЧНО ОБРАТНОТО Е НА ТОВА, КОЕТО ПРАВИХА ДО СЕГА... И НЯМА НИЩО ОБЩО С ЛЪЖИТЕ ИМ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ...- НА ТАКИВА В НАШЕ СЕЛО ИМ ВИКАМЕ ДЪРТИ ЛЪЖЦИ... ИЛИ ПРОСТО "ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ КОМУНИСТИ"...- ДНЕС, ПО МОДЕРНИЯ ТЕРМИН Е... "ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ"...!!!.

744

РУМЕН221

преди 11 години

ВНИМАНИЕ - ФАШИСТИ...!Слугата на ГЕРБ М.Константинов издаде същността на ГЕРБ - "С тази партия (БСП) трябва да се приключи един път завинаги" (ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ - автор Шикелгрубер)Оказва се, че този интелектуален пигмей наистина е бил готов с цената на всичко да фалшифицира изборите.- ТАКА Е ЗАПОЧНАЛ ХИТЛЕР... ПЪРВО СА КОМУНИСТИТЕ, ПОСЛЕ ***, КАТОЛИЦИТЕ, НАКРАЯ ДЕМОКРАТИТЕ.- ВНИМАНИЕ - ТЕЗИ СА ИСТИНСКИ ФАШИСТИ! - ПРИ ТОВА ОТ НАЙ-ЛОШИЯ ВИД - ОТ ОНЕЗИ С КРЕМАТОРИУМИТЕ...!

743

Гошко

преди 11 години

. Банкянското Слънце ще направи много по-добре, ако колкото е възможно по-рядко "огрява" публичното пространство и не се натисне за премиер, а Цецо Ц. - ако остане лидер на герберите и се откаже от управленските си мераци. Искра Фидосова и леля Цуца от Плевен са безнадеждни кандидатури и само вмирисват изборната кампания - те твърдо трябва да се откажат да бъдат водачи на листи. Така ще бъде по-добре и за тях, и за нас като избиратели, които ще гласуваме за ГЕРБ.

742

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНА,ПРОПАДНАЛА,ПСЕВДО-ДЪРЖАВА.НАРОД-***.КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК(АКО Е ЧОВЕК) ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ПАЛАЧА СИ!

741

Гошко

преди 11 години

Генерал Бойко да се благодари,че онези нагли шарлатани от БСП се оляха : и техният лидер Станишев, който не разбра досега,че е достатъчно само да видим противната му физиономия и немигащите като на човек имащ психични проблеми очи; и лицата на БСП - М.Манолова, Йотова, Нинова, Р.Петков, Кутьо и сие и да започнем да псуваме от яд от тяхната наглост и простотия... Иначе на драго сърце бихме теглили майната на ГЕРБ начело с нейното Слънце и политкомисарите Цуца, Цецо, Искра и бихме гласували за всяка друга партия , която е по-читава и по-отворена към хората.