90

ВВВ

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ХУНТАТА НА МУТРАТА БУДА ТАЗИ СЕКТА РАЗСИПА ВСИЧКО БАНДАТА НА БУДА Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ СУПЕРНАГЛИ МУТРИ ИСКАТ ПАК ВЛАСТ НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ *** ОТВРАТИТЕЛНАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ГРУПИРОВКА РАЗМАЗВАЙ ГИ НА ИЗБОРИТЕ

89

888

преди 11 години

преди няколко месеца бях на същото нещо в етрополе във въпросния хотел на емил димитров ,само че беше уж за студентите и младежите на българия да създават неправителствена организация и да сме можели да покрием всички избирателни секции да нямало купуване на гласове и измами ала бала ,тоя е яко в играта с герб да пукнат дано всичките

88

Анонимен

преди 11 години

За пръв път Странджата е прав! - "ГЕРБ са убразовани и начетени хора"Ама много Убразовани са! Сигурно има тайна Герберска печатница да ги снабдява с тапий за Убразование - до сега обаче доста клиенти изгърмяха - и Калинка, и онзи 'Сладура' , и Делянчо, и тази на ДКРВ...

87

Анонимен

преди 11 години

ДУЧЕТО НЕ Е ГЕРБЕР!СТОИЧКОВ СЪЩО!

86

Анонимен

преди 11 години

ЛЕЛЕЕЕЕЕ 10 ЧЕРВЕНИ МИШОКА СА НА ПОСТА СИ ЗАРАДИ МЕНЕ, АЙДЕ ЛЯГАЙТЕ ДА СПИТЕ БРЕ

85

Анонимен

преди 11 години

Следователно, има нещо много гнило в системата на изборите. А електронното гласуване едва ли може да направи дупка в морето. И все по-болезнено се усеща, че тук вече го закъсваме яко. Остава да си го признаем на висок глас. С всички карти на масата. Но това изисква грамотно мислене. Защото с битпазарското мислене марка тука има-тука нема след всички избори парламентчето се пълни с едните и същи битпазарци.

84

Анонимен

преди 11 години

Най-много ми харесва да вляза в сайта и да видя как странджата им е бръкнал в здравето на ***-некадърници.До дежурните Кутевзци нощна смяна:- Не ви ли свършва вече дежурството copy-paste?Лека нощ бездарници.Дано си намерите по-добра от тази *** работа с работодатели Кутев-Добрев.

83

Анонимен

преди 11 години

АЛОООО ЧЕРВЕНИТЕ ПАРАНОИЦИ, И КАКВО ОБЩО ИМА ГЕРБ В ТАЗИ РАБОТА?

82

Анонимен

преди 11 години

При всеки мач в спорта се прави покупко-продажба. За само няколко десетки милиона. Понякога и за повече. Това е планетарна тайна. Всички избори от политическата сцена са безспорно голям, яко купено-продаден, възпитано уговорен мач. И това също е тайна на т.нар.световна общественост. Иначе, всичко си е в руслото на закона. Важното е да не се буди заспалото куче.

81

баси

преди 11 години

Е за тва имигрирах от БГ и съм доволен.България е жалка държава,управлявана от крадци и ***.

80

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Риално погледнато, никой не е нарушил законът. Това е пред-изборно спуразумение и в него няма нищо незаконо!Поредната бесепарска партенка!ГЕРБ са убразовани и начетени хора.

79

Анонимен

преди 11 години

Няма такова нещо като 'бивш гербер'. Щом е към ГЕРБ и си е въртял далаверките под тяхното крило, отговорността е тяхна. Те са го привлекли и са го прикривали, няма какво да се измъкват.

78

Анонимен

преди 11 години

Бла-бла,не е нужно някой да ме агитира или черпи за да гласувам за Герб.Те са партията,която смятам,че има шанс да подобри живота в България.Никой не казва,че е лесно.Провокации,монтирани записи и какво ли не още ще се появи.Това още повече подхранва вярата ми в Бойко.Лека нощ!!!

77

Анонимен

преди 11 години

И децата знаят,че герб ще си купят изборите.Но след това ще бъдат изритани отново

76

Анонимен

преди 11 години

Не гласувайте за Герб бедни ми и ограбен българино от 23 годишния криминален преход

75

Анонимен

преди 11 години

Един средно интелигентен българин никога не би гласувал за Герб!!!

74

Анонимен

преди 11 години

На Къркачана какъв му беше "артистичният" псевдоним?Агент "Иван" ли беше...

73

5

преди 11 години

Боже паэи България от "ГЕРБАВАТА ЧУМА" !!!

72

Ruja

преди 11 години

Мира Янова ли беше, Радева ли, все една и съща - "ем би, ем не би" явно е правила социологическите си изследвания сред този кръжок! И не се учудвам, че толкова дълго се е срамувала да публикува резултатите, защото то би следвало да са 100% за ГЕРБ. Сериозно, тази схема се отработва методично и отдавна. Няма да се учудя, ако на тази простокваша прогнозите се окажат най-точни. Като най-предварително нагласени. А какво правим тогава ние, които не предизвикахме кървищата на 19 февруари, но нас биха?

71

Анонимен

преди 11 години

Знам,че Дучето използваше фен-клуба на "ЦСКА" да гласува за Герб 2008 г.Може да питате всеки от фен-клуба